συμφωνώ απολύτως........!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Πριν 2 μιση χρονια ειχε βγει πανηγυρικα ο ολαντ στη γαλλια τωρα βγαινει η λεπεν στις ευρωεκλογες κατι μου λεει οτι κατι παρομοιο παει να γινει και δω στο ελλαντα!!!!
aυτο που σου διεφυγε ομως ειναι οτι αν δεν ειχαμε εδω το ελλαντα οι αλλοι πιο πανω εχουν ψωφισει απο το κρυο η ευρωβουλη ειναι στην ολλανδια κ την ειδαμε κ ολας ως αξιοθεατο οταν πηγαμε πιο σκοτεινο κ μυστιριο μερος απο κει περα δεν υπαρχει τοσο απο αποψη καιρου κ διακοσμησης ειδαμε μια τελεια πλατεια με μαυρα κτιρια ηταν σαν ενα μαυρο αριστουργημα κ ηταν τοσο σκοτεινα σε συνδιασμο με το οτι ηταν μαυρα που οσες φωτο κ αν τραβηξα σε αυτο το σημειο δε φαινοταν τιποτε σχεδον απο την ομορφια της πλατειας
κανεις βεβαια δεν εκτιμα οτι εχει.
αλλα λογια να αγαπιομαστε αλεξη!!!
Γιατι αραγε αυξανεται ο εθνικισμος στην ευρωπη???Γιατι αραγε??
δεν αυξανετε ετσι ηταν μονιμως εκτος απο τις σκανδιναβικες χωρες που ειναι σαν συναδελφοι καθε φορα που βλεπουν ξενους απο τα βαλκανια γυριζουν τα μουτρα τους περα ιδικα οι γερμανοι (τι λατρεια που τους εχω)
Εγώ πάλι, σκέφτομαι ότι μολις πήρα κάτι lexo για να κοιμηθώ επιτέλους ένα βράδυ σαν άνθρωπος, αλλά είχα ξεχάσει ότι πρέπει να ξυπνήσω άγρια χαράματα (6) . Μα πόσο ηλίθια?
θελω να δω τον ζαγορακη και τους ΧΑ να αγορευουν στο ευρωκοινοβουλιο..
τσιρκο...
Το τουρκικο κομμα στην θρακη βγηκε πρωτο,η θρακη χανεται,στο αιγαιο κοβουν βολτες τουρκικες φρεγατες,η Ελλαδα πωλειται και ακομα ρε παιδια σκεφτεστε το τσιρκο της Χρυσης Αυγης?Ο Συριζα θα συνεργαστει με την ΝΔ αυτοι ειναι πιο μορφωμενοι βλεπεις..Θα συνεχισουν μαζι τις μνημονιακες υποχρεωσεις :) αλλα εχουν αλλο σπικινγκ ρε παιδι μου ενταξει!Αξιοι :)
Παντως ανδεν ειμασταν υπεραναλυτικοί, θα ειμασταν μια χαρα! Νομίζω?