Τι σκέφτεστε; - Page 1293
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1293 of 1532 FirstFirst ... 29379311931243128312911292129312941295130313431393 ... LastLast
Results 19,381 to 19,395 of 22967
    Senior Member
    Οτι για να γίνει ο Ελληνας πολιτισμένος πρέπει να περάσουν χίλια χρόνια και να φάει πολύ ξύλο!
    Μπορείτε λίγο να μου συμπαρασταθείτε;

Στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μου,που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη,περνάνε τα μηχανάκια γκαζωμένα....2 φορές παραλίγο να με πάρουν παραμάζωμα,μία και σήμερα πριν λίγο.
    Εχω πάντα το μυαλό μου μην με πατήσει κάποιο μηχανάκι....έχω πάρει τηλέφωνο την δημαρχία με έχουν παραπέμπψει στην τροχαία,έχω πάρει τηλέφωνο στην τροχαία μίλησα με μία κυρία,και αφού άκουσε το αίτημά μου με παρέπεμπψε στον διευθυντή και αν θέλω να κάνω γραπτη καταγγελία.

Εχω κάνει τα παράπονα μου στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου παραπόνων,αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα.......!!!!

Δηλαδή αν με παρασύρουν κάποια στιγμή,τί θα γίνει;
    Αν γίνει το κακό τί θα γίνει;

Θα θέλατε λίγο να μου πείτε την γνώμη σας,γιατί πραγματικά τον παίρνω κρανίο.

Υ.Γ Απαγορεύεται να μου απαντήσει ο Αλέξανδρος77

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Οτι για να γίνει ο Ελληνας πολιτισμένος πρέπει να περάσουν χίλια χρόνια και να φάει πολύ ξύλο!
    Μπορείτε λίγο να μου συμπαρασταθείτε;

Στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μου,που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη,περνάνε τα μηχανάκια γκαζωμένα....2 φορές παραλίγο να με πάρουν παραμάζωμα,μία και σήμερα πριν λίγο.
    Εχω πάντα το μυαλό μου μην με πατήσει κάποιο μηχανάκι....έχω πάρει τηλέφωνο την δημαρχία με έχουν παραπέμπψει στην τροχαία,έχω πάρει τηλέφωνο στην τροχαία μίλησα με μία κυρία,και αφού άκουσε το αίτημά μου με παρέπεμπψε στον διευθυντή και αν θέλω να κάνω γραπτη καταγγελία.

Εχω κάνει τα παράπονα μου στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου παραπόνων,αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα.......!!!!

Δηλαδή αν με παρασύρουν κάποια στιγμή,τί θα γίνει;
    Αν γίνει το κακό τί θα γίνει;

Θα θέλατε λίγο να μου πείτε την γνώμη σας,γιατί πραγματικά τον παίρνω κρανίο.

Υ.Γ Απαγορεύεται να μου απαντήσει ο Αλέξανδρος77
    γιατί να σε παρασύρουν,τι είσαι; με τι κυκλοφορείς για να σε παρασύρουν;
    πεζοδρόμια δεν έχετε;
    κι αν όχι πήγαινε από άλλο δρόμο,ψάχνεις να βρεις άκρη τώρα με αυτούς;

Senior Member
    παιδί μου πάνω σε πεζόδρομο,πεζή κινούμαι και περνάνε από πάνω μηχανάκια και τρέχουν κιόλας....

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    παιδί μου πάνω σε πεζόδρομο,πεζή κινούμαι και περνάνε από πάνω μηχανάκια και τρέχουν κιόλας....
    δεν ξέρω τι θα γίνει σε αυτή τη χώρα αλλά όσες προσπάθειες και να κάνεις θα σε γράψουν εκεί που ξέρουν!
    χτίζουν παράνομα,διαρρηγνύονται σπίτια,και παρόλα αυτά καμία βοήθεια...εδώ στο πεζοδρόμιο θα κολλήσουν;;
    δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πρακτικά.
    απλώς μην φοράς ποτέ ακουστικά γιατί αν έρχεται ο άλλος από πίσω θα σε κοπανήσει μία,ενώ αν τον ακούς τουλάχιστον θα προλάβεις να αντιδράσεις.
    ή αλλιώς μετακόμισε.
    αυτά έχουν τα κοσμικά μέρη.

Senior Member
    Πώς με κατάλαβες......ακουστικά φοράω σχεδόν πάντα και όχι τίποτα άλλο σήμερα ερχόταν από πίσω μου και πέρασε ξυστά από δίπλα μου αν δεν τον ακουγα καθόλου και έκανα λίγο αριστερά θα με έπαιρνε παραμάζωμα το σίχαμα...τώρα διαβάζω ένα άρθρο για την ανθρώπινη βλακεία-είναι τόσο εύστοχο!

Εχεις δίκιο σε όσα λες "προσωρινά εδώ" αλλά το πρόβλημα που δεν διορθώνεται τίποτα είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι επαναπαυόμαστε σε μία άσχημη κατάσταση και επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό.!

Γιατί αν μου λεγες πήγαινε και κάνε μία καταγγελία σημαίνει ότι συμφωνείς και εσύ να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα...στο "έλα μωρε,δεν θα γίνει τίποτα" είναι σα να συμφωνούμε σε μία άσχημη κατάσταση....δεν ξέρω μπορεί να φταίνε τα ψυχολογικά μου,μπορεί να φταίει η πόλη που ζω,αλλά πραγματικά με κουράζει αφάνταστα η χαμηλή νοημοσύνη - η βλαχιά και ο άξεστος ο άνθρωπος,που κατέβηκε από το χωριό και κάνει δήθεν και τον Ευρωπαίο-μωρέ κουνια που σας κούναγε....έτσι είναι οι Ευρωπαίοι;;;;;;;;;;;;;;;;

Αχ δεν παλεύεται ...μου φαίνεται θα τα παρατήσω όλα και θα πάω να μείνω στην Αυστρία,μαζί με την Τζούλια(την Αλεξανδράτου)...με τη διαφορά ότι εγώ δεν θα παίξω πρώτα σε τσόντα...

Αχ αγαπημένοι μου συμφορουμίτες είστε οι μόνοι που συμπαθώ-γιατί πάντα έχετε να πείτε έναν καλό λόγοο-δεν γνωριζόμαστε για να αρχίσουν οι καβγάδες και εν πάση περιπτώσει...μου αρέσει το φόρουμ -άντε καλήνυχτα...αν κάποιος άλλος θέλει κάτι να προσθέσει παρακαλώ!

Νταϊάνα, τι πάει να πει επαναπαυόμαστε; και καταγγελία να κάνεις θα σε γράψουν,δε θα σου δώσουν σημασία,και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς παραπάνω.
    σαν πως δεν έχουμε μάθει πως λειτουργεί το κράτος; οι αρχές; και να προσπαθήσαμε δεν άλλαξε,αυτοί λειτουργούν όπως νομίζουν.
    λίγοι έχουν κάνει καταγγελίες; είτε δεν έγινε η δουλειά τους,είτε βρήκαν το μπελά τους.
    Καληνύχτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    Νταϊάνα, τι πάει να πει επαναπαυόμαστε; και καταγγελία να κάνεις θα σε γράψουν,δε θα σου δώσουν σημασία,και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς παραπάνω.
    σαν πως δεν έχουμε μάθει πως λειτουργεί το κράτος; οι αρχές; και να προσπαθήσαμε δεν άλλαξε,αυτοί λειτουργούν όπως νομίζουν.
    λίγοι έχουν κάνει καταγγελίες; είτε δεν έγινε η δουλειά τους,είτε βρήκαν το μπελά τους.
    Καληνύχτα.
    Δεν έχεις και άδικο βρε προσωρινά εδώ.........
    Αλήθεια γιατί προσωρινά; Θα την κάνεις και 'συ για Αυστρία;

Αν είναι να πάμε μαζί....
    καληνύχτα!

Senior Member
    [QUOTE=προσωρινάεδώ;484388σαν πως δεν έχουμε μάθει πως λειτουργεί το κράτος; οι αρχές; και να προσπαθήσαμε δεν άλλαξε,αυτοί λειτουργούν όπως νομίζουν.

Λειτουργει το κρατος ? για ποιο κρατος μιλαμε ? για την Ελλαδα ? χαχαχαχαχαχα

Banned
    για ποιο κρατος μιλαμε ? για την Ελλαδα ? χαχαχαχαχαχα
    αυτο λυνει την απορια σου https://www.youtube.com/watch?v=YHSP-vHarjQ

Banned
    Την καλημέρα μου :)

Banned
    απο οτι εχω δει τα ζωα εχουν ενστικτο κ το καταλαβαινουν αν τα συμπαθεις η οχι τους σκυλους πχ που δε τους χονευω γινονται εξαλοι μολις με βλεπουν κ χαλανε το κοσμο ενω οι γατες που συμπαθω ερχονται κοντα μου κ μου τριβονται

ΥΓ απαγορευεται να μου απαντησει η Χαρικλεια__22

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    απο οτι εχω δει τα ζωα εχουν ενστικτο κ το καταλαβαινουν αν τα συμπαθεις η οχι τους σκυλους πχ που δε τους χονευω γινονται εξαλοι μολις με βλεπουν κ χαλανε το κοσμο ενω οι γατες που συμπαθω ερχονται κοντα μου κ μου τριβονται

ΥΓ απαγορευεται να μου απαντησει η Χαρικλεια__22
    Γιατί δε τους χονεύεις τους σκύλους?Τι σου κάνανε?

Banned
    κανουν πολυ φασαρια κ δε το μπορω

Χαχαχαχαχαχαχαχα

Banned
    Ελιες και ποταμια..???

ΖΩΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!