Κινεζούλα είναι; cuuute :o
Μπράβο βρε Ορέστηηη! Πολύ χαίρομαι για σένα!
Είδες; Δεν ήταν τόσο δύσκολο τελικά.
Printable View
Οντως , το 30% , συμφωνα με προσφατες μελετες ......και αυτοι εχουν μια δοση αυτοκαταστροφικοτητας .......οποτε δεν ειναι ολοι ........
συναντησα εναν ταξιτζη σμρ , που το 97 ειχε χασει 180.000 ευρω ( σε δραχμες ) , αστρονομικο ποσον, κι ομως το αντιμετωπιζε με μια στωικοτητα , οχι με φρικη ........σου λεει εγινε , μπορω να το ξεκανω ? μπραβο του .....την υγεια μου ναχω , και την διαφυλαξε , πολλες αναποδιες , μας στοιχιζουν ακριβα , αλλα να καθομαστε να κλαιμε την μοιρα μας ? οχι βεβαια , ο γεγονεν , γεγονεν, παμε παρακατω ......
ο πραματικος κτθλπτικος , ειναι αδυνατον να εντοπισει την πηγη της ασθενειας του , ειναι σαν τον καρκινο της ψυχης ......
Εντάξει έπρεπε όντως αλλά κάνεις ήδη βήματα και σε χαίρομαι! Την επόμενη φορά. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Να έχεις πάντα κάτι να περιμένεις! :) Και εμείς δώ θα περιμένουμε εξελίξεις! Και αν την δεις να είναι κακόκεφη ή αν νομίζεις πως δεν συμπαθεί κτλ κτλ, σκέψου πως έτσι νόμιζες και την προηγούμενη φορά και μια χαρά τα λέτε μεταξύ σας. Να μην κωλώνεις. Δες το σαν μια εμπειρία, και σίγουρα οι εξελίξεις βλέπουμε πως είναι ευχάριστες!
Να στε καλα παιδια, χαλασε πολυ η διαθεση μου σημερα που πηγα στο γιατρο. :(
Δε μπορω να σκεφτω τα αισθηματικα προς το παρον.
Γιατί; Τι έχεις;
Edit: τώρα είδα το θέμα που έφτιαξες.
Δεν κατάλαβα γιατί αρνιούνται. Δεν μπορείς να το απαιτήσεις; Δεν πληρώνεις; Δεν τους εξήγησες ΟΛΑ τα συμπτώματα; Αφού ταλαιπωρείσαι και δεν βγαίνει η φωνή, δεν γίνεται να είναι στο μυαλό σου. Αυτό πώς το εξηγούν;
Διαγραφτηκα και απο τους αλλους. Εχει αφησει ο αντμιν εκει δεκα μαλακες να κανουν ο, τι γουσταρουν. Ουτε κανονισμοι ουτε τιποτα. Μαγαζακια.
What?! Σοβαρά τώρα; Καλά κι' εγώ στη θέση σου εκνευρισμένη θα ήμουν. Αλλά θα του απαντούσα πίσω. "Οκ γιατρέ, έστω ότι είναι στο μυαλό μου ή ότι δεν χειρίζομαι καλά την φωνή μου. Εκτός από τον λογοθεραπευτή, που αλλού να πάω για εξετάσεις; Θέλω να κάνω τις εξετάσεις για να ηρεμήσω.". Δεν επέμεινες;
Καλά έκανες. Λίγα άτομα από εκεί αξίζουν. Γι' αυτό έφυγα κι' εγώ, δεν άντεχα τις καφρίλες και κάποια (αρκετά) μαλακισμένα.