ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1295
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1295 of 1380 FirstFirst ... 2957951195124512851293129412951296129713051345 ... LastLast
Results 19,411 to 19,425 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ειναι πολυ γλυκια κοπελα! Πηγανε με τη σχολη της να δουνε τα μουσεια. Της αρεσουν πολυ μαλλον, θελει να παει και σε ενα που της προτεινε η δασκαλα (δε μου αρεσε που μας διεκοψε, μου φανηκε σκοπιμο, αλλα επεμεινα) . Μου εδειξε και φωτογραφιες στο κινητο της, της αρεσαν τα χρυσα στεφανα. Μετα της ειπα να παει στην Πατρα στο καρναβαλι. Τα αλλα παιδια ομως ειπαν οτι δεν ειναι ωραια γιατι εχει υπερβολικο κοσμο. Της ειπα και για το εθιμο της Καθαρας Δευτερας και για τους χαρταετους. Στην Κινα τους αρεσει να πετανε χαρταετους στην παραλια και με ρωτησε αν μπορει να αγορασει και να πεταξει χαρταετο εδω.
    Με ρωτησε και για τα εθιμα του Πασχα. Της ειπα οτι δεν κανουμε κατι ιδιαιτερο, μονο βαφουμε αυγα και σουβλιζουμε αρνια - ξεχασα την ανασταση τελειως.
    Ειχα αγχος και επαναλαμβανα πραγματα που ειπα ξανα. Αλλα σημασια εχει οτι τολμησα να μιλησω.
    Στο τελος της ειπα οτι την ζηλευω που πηγαινει ταξιδια. Εκεινη με ρωτησε γιατι; Απλα εχω ελευθερο χρονο και παω. Της απαντησα κι εγω εχω ελευθερο χρονο αλλα δεν εχω λεφτα... Μου βγηκε το κακομοιρικο υφος (βεβαια λεφτα ειχα, για αλλους λογους κυριως δεν ταξιδευα). Μου λεει στην Κινα για να πας απο τη μια πολη στην αλλη θες 300 ευρω, ενω στην Ευρωπη τα αεροπορικα ειναι φτηνα.
    Κινεζούλα είναι; cuuute

Μπράβο βρε Ορέστηηη! Πολύ χαίρομαι για σένα!
    Είδες; Δεν ήταν τόσο δύσκολο τελικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Κινεζούλα είναι; cuuute

Μπράβο βρε Ορέστηηη! Πολύ χαίρομαι για σένα!
    Είδες; Δεν ήταν τόσο δύσκολο τελικά.
    Επρεπε εκεινη τη μερα να της πω να βγουμε καμια μερα. Στη βραση κολλαει το σιδερο. Ας μην ειμαι αχαριστος ομως.

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Εγώ δεν είχα δοκιμάσει ποτέ αλκοόλ.. Αλλά υπάρχει για όλα μια πρώτη φορά
    Κοιμήθηκα και το μεσημέρι.. Γενικά αυτό κάνω σήμερα.. Κοιμάμαι και ξυπνάω κάθε 20 λεπτά.. Σήμερα είναι να πω ότι είμαι θεα
    Τα ψυχολογικά προβλήματα, ιδίως η κατάθλιψη και η ΙΨΔ, ωθούν στο αλκοολ, ακόμα κι αν δεν είσαι αλκοολικός. Δεν πίνεις για να κάνεις κέφι αλλά για να ξεχαστείς. Πολλοί απ αυτούς όμως καταλήγουν στον εθισμό.
    γιάννης

Ειναι πολυ γλυκια κοπελα! Πηγανε με τη σχολη της να δουνε τα μουσεια. Της αρεσουν πολυ μαλλον, θελει να παει και σε ενα που της προτεινε η δασκαλα (δε μου αρεσε που μας διεκοψε, μου φανηκε σκοπιμο, αλλα επεμεινα) . Μου εδειξε και φωτογραφιες στο κινητο της, της αρεσαν τα χρυσα στεφανα. Μετα της ειπα να παει στην Πατρα στο καρναβαλι. Τα αλλα παιδια ομως ειπαν οτι δεν ειναι ωραια γιατι εχει υπερβολικο κοσμο. Της ειπα και για το εθιμο της Καθαρας Δευτερας και για τους χαρταετους. Στην Κινα τους αρεσει να πετανε χαρταετους στην παραλια και με ρωτησε αν μπορει να αγορασει και να πεταξει χαρταετο εδω.
    Με ρωτησε και για τα εθιμα του Πασχα. Της ειπα οτι δεν κανουμε κατι ιδιαιτερο, μονο βαφουμε αυγα και σουβλιζουμε αρνια - ξεχασα την ανασταση τελειως.
    Ειχα αγχος και επαναλαμβανα πραγματα που ειπα ξανα. Αλλα σημασια εχει οτι τολμησα να μιλησω.
    Στο τελος της ειπα οτι την ζηλευω που πηγαινει ταξιδια. Εκεινη με ρωτησε γιατι; Απλα εχω ελευθερο χρονο και παω. Της απαντησα κι εγω εχω ελευθερο χρονο αλλα δεν εχω λεφτα... Μου βγηκε το κακομοιρικο υφος (βεβαια λεφτα ειχα, για αλλους λογους κυριως δεν ταξιδευα). Μου λεει στην Κινα για να πας απο τη μια πολη στην αλλη θες 300 ευρω, ενω στην Ευρωπη τα αεροπορικα ειναι φτηνα.
    Όμως Ορέστη πρέπει να υπάρξει συνέχεια! Καλή η υπέρβαση, αλλά θα πρέπει να δώσεις συνέχεια και μάλιστα σύντομα, για να υπάρξει συνέχεια! Άμα είσαι ο εαυτός και δείξεις καλά στοιχεία για σένα τότε της κινείς το ενδιαφερον!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τα ψυχολογικά προβλήματα, ιδίως η κατάθλιψη και η ΙΨΔ, ωθούν στο αλκοολ, ακόμα κι αν δεν είσαι αλκοολικός. Δεν πίνεις για να κάνεις κέφι αλλά για να ξεχαστείς. Πολλοί απ αυτούς όμως καταλήγουν στον εθισμό.

Οχι απαραιτητως , ναι ειναι μια λυση , αν εισαι αυτοκαταστροφικος , δεν την δεχομαι σαν λυση , χειροτερα γινεσαι μεσομακροπροθεσμα .........στην αρχη μπορει να υποκυψεις , αλλα για τι να μην υποκυχεις σε κοκκαινη , ιοπως καποιοι συμφορουτες μας ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όλοι λέτε το ίδιο και αρχίζω και φοβάμαι.. Πάντως δεν το ξαναζω αυτό με το hangover.. Είναι ότι χειρότερο..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Καλημέρα!!!!!

Δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν θέματα με την ψυχολογία τους και κυρίως οι καταθλιπτικοί βρίσκουν παρηγοριά στο αλκοόλ δυστηχως, οπότε τον νου σας !
    Οντως , το 30% , συμφωνα με προσφατες μελετες ......και αυτοι εχουν μια δοση αυτοκαταστροφικοτητας .......οποτε δεν ειναι ολοι ........

συναντησα εναν ταξιτζη σμρ , που το 97 ειχε χασει 180.000 ευρω ( σε δραχμες ) , αστρονομικο ποσον, κι ομως το αντιμετωπιζε με μια στωικοτητα , οχι με φρικη ........σου λεει εγινε , μπορω να το ξεκανω ? μπραβο του .....την υγεια μου ναχω , και την διαφυλαξε , πολλες αναποδιες , μας στοιχιζουν ακριβα , αλλα να καθομαστε να κλαιμε την μοιρα μας ? οχι βεβαια , ο γεγονεν , γεγονεν, παμε παρακατω ......

ο πραματικος κτθλπτικος , ειναι αδυνατον να εντοπισει την πηγη της ασθενειας του , ειναι σαν τον καρκινο της ψυχης ......

Senior Member
    Επρεπε εκεινη τη μερα να της πω να βγουμε καμια μερα. Στη βραση κολλαει το σιδερο. Ας μην ειμαι αχαριστος ομως.
    Εντάξει έπρεπε όντως αλλά κάνεις ήδη βήματα και σε χαίρομαι! Την επόμενη φορά. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Να έχεις πάντα κάτι να περιμένεις! Και εμείς δώ θα περιμένουμε εξελίξεις! Και αν την δεις να είναι κακόκεφη ή αν νομίζεις πως δεν συμπαθεί κτλ κτλ, σκέψου πως έτσι νόμιζες και την προηγούμενη φορά και μια χαρά τα λέτε μεταξύ σας. Να μην κωλώνεις. Δες το σαν μια εμπειρία, και σίγουρα οι εξελίξεις βλέπουμε πως είναι ευχάριστες!

Senior Member
    Να στε καλα παιδια, χαλασε πολυ η διαθεση μου σημερα που πηγα στο γιατρο.

Δε μπορω να σκεφτω τα αισθηματικα προς το παρον.

Senior Member
    Να στε καλα παιδια, χαλασε πολυ η διαθεση μου σημερα που πηγα στο γιατρο.

Δε μπορω να σκεφτω τα αισθηματικα προς το παρον.
    Γιατί; Τι έχεις;

Edit: τώρα είδα το θέμα που έφτιαξες.
    Δεν κατάλαβα γιατί αρνιούνται. Δεν μπορείς να το απαιτήσεις; Δεν πληρώνεις; Δεν τους εξήγησες ΟΛΑ τα συμπτώματα; Αφού ταλαιπωρείσαι και δεν βγαίνει η φωνή, δεν γίνεται να είναι στο μυαλό σου. Αυτό πώς το εξηγούν;

Senior Member
    Γιατί; Τι έχεις;

Edit: τώρα είδα το θέμα που έφτιαξες.
    Δεν κατάλαβα γιατί αρνιούνται. Δεν μπορείς να το απαιτήσεις; Δεν πληρώνεις; Δεν τους εξήγησες ΟΛΑ τα συμπτώματα; Αφού ταλαιπωρείσαι και δεν βγαίνει η φωνή, δεν γίνεται να είναι στο μυαλό σου. Αυτό πώς το εξηγούν;
    Μου ειπε να παω σε λογοθεραπευτη να με μαθει να χειριζομαι καλυτερα τη φωνη μου. Με ειρωνικο χαμογελακι. Εχω κατι νευρα που δε μπορεις να φανταστεις.

Senior Member
    Διαγραφτηκα και απο τους αλλους. Εχει αφησει ο αντμιν εκει δεκα μαλακες να κανουν ο, τι γουσταρουν. Ουτε κανονισμοι ουτε τιποτα. Μαγαζακια.

Senior Member
    Μου ειπε να παω σε λογοθεραπευτη να με μαθει να χειριζομαι καλυτερα τη φωνη μου. Με ειρωνικο χαμογελακι. Εχω κατι νευρα που δε μπορεις να φανταστεις.
    What?! Σοβαρά τώρα; Καλά κι' εγώ στη θέση σου εκνευρισμένη θα ήμουν. Αλλά θα του απαντούσα πίσω. "Οκ γιατρέ, έστω ότι είναι στο μυαλό μου ή ότι δεν χειρίζομαι καλά την φωνή μου. Εκτός από τον λογοθεραπευτή, που αλλού να πάω για εξετάσεις; Θέλω να κάνω τις εξετάσεις για να ηρεμήσω.". Δεν επέμεινες;

Διαγραφτηκα και απο τους αλλους. Εχει αφησει ο αντμιν εκει δεκα μαλακες να κανουν ο, τι γουσταρουν. Ουτε κανονισμοι ουτε τιποτα. Μαγαζακια.
    Καλά έκανες. Λίγα άτομα από εκεί αξίζουν. Γι' αυτό έφυγα κι' εγώ, δεν άντεχα τις καφρίλες και κάποια (αρκετά) μαλακισμένα.

Senior Member
    Καλά έκανες. Λίγα άτομα από εκεί αξίζουν. Γι' αυτό έφυγα κι' εγώ, δεν άντεχα τις καφρίλες και κάποια (αρκετά) μαλακισμένα.
    Για που λέτε;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Για που λέτε;
    Δεν θέλω να πω και ειδικά επειδή μιλάμε αρνητικά γι' αυτό. Δεν είναι σωστό. Βέβαια αν μιλούσαμε θετικά θα ήταν διαφήμιση.