και τους ομοφυλοφιλους τους εκλεινε στο ψυχιατρειο η σοβιετικη ενωση
Printable View
και τους ομοφυλοφιλους τους εκλεινε στο ψυχιατρειο η σοβιετικη ενωση
μας βαφτιζουν ψυχωσικους για να ελεγχουν σκεψη,συναισθημα και αντιληψη
@νευρο.. εχεις δικιο ετσι και στην αρχαιοτητα που μας πετουσαν στον καιαδα..
@καβκαζ ειχα μια τετοια κουβεντα με τη μανα μου το πρωι και με εβγαζε τρελη και συγχυστηκα...
παιδια νεα προσθηκη.. εχει παρει κανεις το αταραξ?
επισης να προσθεσω πως αν εισαι σκατα ψυχολογικα ουτε σεξ αλλα ουτε χρημα βοηθουν
Ειχα παρει αταραξ για ενα διαστημα στον στρατο οταν ημουν. Ειχα κοψει ο βλακας τα χαπια για κανα μηνα και επανηλθαν μερικα συμπτωματα, παλι καλα ηταν προς το τελος της θητειας, και την παλεψα.
Δεν θυμαμαι και πολλα απο το φαρμακο, κυριως σαν αγχολυτικο μου το χορηγησαν.
Παντως αν θες ηρεμιστικο κατι να σε χαλαρωσει καλυτερο απο το ζαναξ δεν υπαρχει.
Το καλυτερο φαρμακο ομως ολων των εποχων ειναι το ''αντιπαλευον'' και το ''γραψαρχιδινη'' εγγυεμενα αποτελεσματα.
Θυμηθηκα τωρα αλντους χαξλευ στον θαυμαστο καινουριο κοσμο, μετα απο πειραματα ευγονικης ο ανθρωπος ζουσε μεχρι τα 60 εχοντας ομως την δυναμη και την οψη 25χρονου.
Μερικα γινονται ηδη και μερικα θα γινουν.
Εχετε αναρωτηθει το 16000 μ.Χ. ποια θα ειναι η κυριαρχη δυναμη πανω στη γη?....
Ρε καπου ειχα διαβασει αν δεν με απατουν τα ματια μου και η μνημη, οτι στην ενεργη φαση της ψυχωσης αφου περασουν 2μησι χρονια αρχιζει και καταλαγιαζει απο μονη της χωρις φαρμακα ετσι κατι σαν αυτοιαση του οργανισμου.
Αρθρο κβαντικης ψυχιατρικης ηταν? δεν ξερω, δεν θυμαμαι καλα.
Δωσε μας τα φωτα σου εσωτερικη, εσυ που το κατεχεις το θεμα, λογω σπουδων.
@σακη και μπρεθ μου το εβαλε αντι για ταβορ
δεν ξερω ομως φοβαμαι να το παρω ασε που μου ειπε οτι δεν ισχυει αυτο με τα πεντε χρονια :(