Quote:
Originally posted by konman
Καποτε βρεθηκα στην αντιστοιχη θεση.Το σκεφτηκα πολυ και τυρρανουσα το μυαλο μου για εβδομαδες.Γνωστοι,φιλοι και γονεις με αποθαρρυναν απο το να γυρισω παλι σε αυτη που,ελεγαν,οτι δεν εκανε για μενα και που ηξερα οτι τα λογια της εκεινα που με τοση ειλικρινεια εβγαιναν απο μεσα της εκεινες τις στιγμες,ισως και να ηταν καθαρα πραξεις εγωισμου..Ξερεις,ακουσα απ την ιδια τα γνωστα..οτι οταν χανεις καποιον τοτε το εκτιμας,οτι νιωθει τοσο μεγαλο πονο στην καρδια και θα εκανε τα παντα για να ειναι μαζι μου,οτι ολα θα διορθωθουν και θα ειμαστε καλα κλπ. Ενω ηξερα οτι ισως να κατεληγε για ακομη μια φορα σε αδιεξοδο και οι γυρω φωναζαν για το \"καλο μου\",τους αγνοησα και ακολουθησα αυτο που ελεγε η καρδια μου.Και βρεθηκα και παλι διπλα της περνοντας για ενα 3μηνο πολυ ομορφες στιγμες..Αλλα ηταν πραγματικα η τελευταια φορα που της εδωσα την καρδια μου και δυστυχως αυτη την πεταξε στα σκουπιδια..Επειδη ομως καθως ζουσα αυτο που πραγματικα ποθουσα,δηλ. το να ειμαι μαζι της ξανα,
ο ιδιος ο χρονος,μου εδωσε την ευκαιρια να καταλαβω κατα ποσο ενιωθε αυτα που μου ειχε αναφερει για να με κερδισει ξανα.Ετσι καταλαβα οτι στη δικη μου περιπτωση δεν ηταν αγαπη αυτο που ενιωθε και ο εγωισμος της ειχε κερδισει,οποτε καποια στιγμη αργοτερα την κλειδωσα εξω απ την καρδια μου και το μονο που ενιωθα ηταν απλα ελξη χωρις συναισθημα..Το ξερω,ηταν δυσκολο να γινω σαν αυτη,αναισθητος,ομως με εκπαιδευσε με τον τροπο της..Τοτε ηταν πραγματικα πιο ευκολα να φυγω μακρια της και το εκανα οντως λιγοτερο απογοητευμενος,αφου τελικα ειχαν πεσει οι μασκες...Βεβαια,κρατησα τις καλες στιγμες σ εκεινο το κουτακι που λεγαμε,και το ανοιγω που και που για να κλεβω λιγη χρυσοσκονη..
Αλλα μετα απ ολα αυτα,συνειδητοποιω οτι δεν πρεπει να το ανοιγεις,
γιατι ισως δεν υπαρχει λογος,απ τη στιγμη που μπορεις να εχεις ενα αλλο καινουριο,το οποιο περιμενει να το γεμισεις με καινουρια συναισθηματα και ισως να μη χρειαστει να το κλεισεις ξανα...
Τα ίδια τα γνωστά