Originally posted by Φοίβη
Quote:
Originally posted by leo79
χτες μαλωσα με τους γονεις μου για ανοησιες.ειναι καποιας ηλικιας&πολες φορες δεν υπαρχει καμια συνενοηση.αυτος ηταν &ενας απο τους λογους που ηθελα να φυγω απο το σπιτι&να μεινω μαζι με την πρωην κοπελα μου. τωρα ομως αυτη δεν υπαρχει ολα εχουν αλλαξει&ειμαι απελπιστικα μονος.
τωρα ολα μου φανταζουν ματαια χωρις νοημα.ειχα τοση μεγαλη ορεξη για ζωη.τωρα δεν εχω ορεξη για τιποτα.μου εκοψε τα ποδια. την αγαπουσα τοσο πολυ&νομιζα πως&αυτη ενιωθε το ιδιο.τωρα η καρδια μου ειναι κρυα,εχω ενα τεραστιο κενο..ολα ψευτικα.
ημουν πολυ δεμενος μαζι της(περισοτερο απο οτι αυτη φαινεται)ηταν το στηριγμα μου το αλλο μου μισο.τωρα νοιωθω τοσο μονος&ανικανος να κανω οτιδηποτε.θελω να φυγω απο τοσπιτι ομως δεν ξερω αν θα ανταπεξελθω απο λεφτα&απο μοναξια.
βαριεμαι την δουλεια μου, βαριεμαι να βγαινω με τους φιλους μου ετσι απλα γιατι θελω να αγαπησω&να αγαπηθω.δνε εχω ομως κανεναν να με αγαπησει οπως εκανε εκεινη..
εγω την ειχα πιο πανω&απο την ζωη μου&ομως εμεινα μονος, ολομοναχος..ολοι εχουν τις ζωες τους δεν μπορουν να ασχολουνται με μενα συνεχως..ετσι η βαρετη ζωη μου συνεχιζεται εδω&4 σχεδον μηνες..
Διάλεξα μερικά κομμάτια από όσα λεσ γιατί νομίζω οτι όλα αυτά μαζί συγκεντρωμένα, αν τα ξαναδιαβάσεις μοιάζουν σαν ξεκάθαρος χάρτης στο μπέρδεμά σου. Τουλάχιστον εμένα έτσι μου φάνηκαν.
Εκεί που θέλω να σταθώ είναι αυτό που λες στο τέλος, οτι δηλαδή την είχες πιο πάνω από τη ζωή σου. Κάπου πιο πάνω λες οτι εκείνη ήταν το στήριγμά σου και οτι τώρα βαριέσαι και νιώθεις μοναξιά και ματαιότητα γιατί εκείνη δεν είναι εδώ να σε αγαπήσει.
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά μοιάζει όλη σου η ύπαρξη να περιστρεφόταν γύρω από εκείνη. Εκείνη ήταν το έναυσμα για να κάνεις όλα σου τα σχέδια, σπιτιού και εργασίας.
Μου δίνεις την εντύπωση οτι εσύ είσαι απλά ένα κέλυφος άδειο. Κι εκείνη τόσο καιρό το γέμιζε, ήταν το σαλιγκαράκι που μπήκε μέσα στο κέλυφος και του έδωσε ζωή και κίνηση. Τώρα που το σαλιγκάρι έφυγε, έμεινε μόνο το άψυχο κέλυφος...