ΟΚ Αλλαγή θέματος. Έχω ένα φοβερό πονόδοντο
Printable View
ΟΚ Αλλαγή θέματος. Έχω ένα φοβερό πονόδοντο
Macgyver , μιας και μου απευθυνεσαι δημοσια , θα σου απαντησω και εγω δημοσια. Η προειδοποιηση που ελαβες δεν αφορουσε αυτο εδω το θεμα , αλλα αυτο (κλικ). Στο συγκεκριμενο θεμα διεγραψα 5 σελιδες , οι οποιες περιειχαν μονο ασχετα μηνυματα τα οποια μετετρεπαν το θεμα flame war. Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου, ουτε με κανενα αλλο μελος του φορουμ.
Παπα, η διαγραφη σε γενικες γραμμες δεν επιτρεπεται , αλλα αν υπαρχει σοβαρος λογος στειλε εδω [email protected] .
Μαριποζα , τα points μπαινουν αναλογα με αυτα που γραφεις και οχι επειδη το ζητα καποιο μελος.
Μπετ , ουτε εγω εχω κατι μαζι σου . Το χθες ειναι χθες , και το σημερα ειναι σημερα . Σημερα τα ξεχασα ολα !! φροντιζω να μην διατηρω αρνητικες σκεψεις για οποιονδηποτε και οτιδηποτε , με φθειρει . Δεν εχω διαθεση να δωσω συνεχεια , θεωρω το θεμα ληξαν . Φιλικα .
ΥΓ . εκανα κλικ εκει που μου ειπες , αλλα λειπουν σελιδες . Οποτε και παλι δεν με διαφωτησες που εκανα φαουλ , αλλα , αστο , παει , τελειωσε .
Αγαπη και καλη καρδια !
Κανεις και χιουμορ , ε Ολγα ? καλο αυτο , δειχνει οτι εισαι καλοδιαθετη ( και το δεχομαι απο σενα το χιουμορ , γιατι ξερω οτι εισαι καλοπροαιρετη , κι ας εκλεψες τον φιλο της φιλης σου , προ αμνημονευτων !! ) . Ηταν η εποχη που τσακωνομουν με πολλα μελη του φορουμ , και καπου ' ξεφυγα ' και εγραψα μερικα χαζα !! μετα ομως γιναμε ' φιλοι ' , την συμπαθησα και νομιζω οτι και αυτη με συμπαθουσε . Καλο παιδι ειναι .
Μα εσυ ανοιγεις το θεμα καθε λιγο και λιγακι , δεν ηθελα να σε θιξω .
Α , Ολγα , εχεις πει οτι εχεις σπουδασει παιδαγωγικη , ε ? η ανηψια μου , θελει να σπουδασει το ιδιο , και επιασε 13.100 μορια χθες ( το μαθαμε ) , εχει ελπιδες για να μπει καπου ? τι εναλλακτικες εχει ? θελει λεει να ξαναδωσει , που το βρισκω τρελο , αμα δεν πηγε καλα φετος , γιατι να παει του χρονου ?
Κοίτα το θέμα δεν είναι τα points μόνο (δεν είδα να έχω εκτός κ αν έχω κ δεν το είδα) αλλά κ αυτά που σβήνονται. Κ δεν είναι θέμα αδικίας ή μεροληψίας, καλώς ή κακώς δεν είναι η ζωή δίκαιη, απλά δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου. Προτιμώ να μου πεις ειλικρινά ότι "δεν υπάρχουν κανόνες, Διαχείριση είμαι κ ό,τι γουστάρω κάνω", παρά αυτή επιλεκτικότητα, που ώρες- ώρες δεν κρατιούνται ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα, υπό την επίφαση ότι εφαρμόζονται κάποιοι κοινοί κανονισμοί.....
aν ενα πραγμα δεν αξιζε δε θα συνεβαινε κ τιποτα αδικο σ αυτο..
ο μονος κανονισμος για να μη συμβαινει τιποτα αδικο ειναι να μην εισαι ο εαυτος σου.