Δεν υπάρχει διαχείριση σε αυτό το φόρουμ; - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 228
    Senior Member
    ΟΚ Αλλαγή θέματος. Έχω ένα φοβερό πονόδοντο

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    ΟΚ Αλλαγή θέματος. Έχω ένα φοβερό πονόδοντο
    Χαρα στο κουραγιο σου. Απαλευτος ειναι οποτε βαλε κανενα ουζο και αν δεν κανει δουλεια κατεβασε ολο το μπουκαλι.

Senior Member
    Macgyver , μιας και μου απευθυνεσαι δημοσια , θα σου απαντησω και εγω δημοσια. Η προειδοποιηση που ελαβες δεν αφορουσε αυτο εδω το θεμα , αλλα αυτο (κλικ). Στο συγκεκριμενο θεμα διεγραψα 5 σελιδες , οι οποιες περιειχαν μονο ασχετα μηνυματα τα οποια μετετρεπαν το θεμα flame war. Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου, ουτε με κανενα αλλο μελος του φορουμ.

Παπα, η διαγραφη σε γενικες γραμμες δεν επιτρεπεται , αλλα αν υπαρχει σοβαρος λογος στειλε εδω [email protected] .

Μαριποζα , τα points μπαινουν αναλογα με αυτα που γραφεις και οχι επειδη το ζητα καποιο μελος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by φλοκ View Post
    Χαρα στο κουραγιο σου. Απαλευτος ειναι οποτε βαλε κανενα ουζο και αν δεν κανει δουλεια κατεβασε ολο το μπουκαλι.
    χαχαχα!! Ούζο ε?? Τσίπουρο έχω, κάνει???

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    χαχαχα!! Ούζο ε?? Τσίπουρο έχω, κάνει???
    Ακομη καλυτερα. Πιο καθαρο. Καλο μεθυσι Παπα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Macgyver , μιας και μου απευθυνεσαι δημοσια , θα σου απαντησω και εγω δημοσια. Η προειδοποιηση που ελαβες δεν αφορουσε αυτο εδω το θεμα , αλλα αυτο (κλικ). Στο συγκεκριμενο θεμα διεγραψα 5 σελιδες , οι οποιες περιειχαν μονο ασχετα μηνυματα τα οποια μετετρεπαν το θεμα flame war. Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου, ουτε με κανενα αλλο μελος του φορουμ.

ς.

Μπετ , ουτε εγω εχω κατι μαζι σου . Το χθες ειναι χθες , και το σημερα ειναι σημερα . Σημερα τα ξεχασα ολα !! φροντιζω να μην διατηρω αρνητικες σκεψεις για οποιονδηποτε και οτιδηποτε , με φθειρει . Δεν εχω διαθεση να δωσω συνεχεια , θεωρω το θεμα ληξαν . Φιλικα .

ΥΓ . εκανα κλικ εκει που μου ειπες , αλλα λειπουν σελιδες . Οποτε και παλι δεν με διαφωτησες που εκανα φαουλ , αλλα , αστο , παει , τελειωσε .
    Αγαπη και καλη καρδια !
    Last edited by Macgyver; 24-06-2015 at 15:47.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τα ποιντς ειναι ορατα μονο στον χρηστη στον οποιον επιβληθησαν .

Εγω θεωρω οτι ειναι προσωπικο το θεμα μεταξυ εμου και της betel . Oταν ειχα ' απειλησει ' προ ετους την mnimonio kai remedy , μουριξε ο Aeon 6 ποιντς , και δικαιως . Τωρα ομως 4 ποιντς , γιατι εκανα τον ειρηνοποιο ( και τον χιουμοριστα ) , ειναι καθαρα προσωπικο . Κατι εχει μαζι μου η betel .
    Και υποψιαζομαι τι , αλλα θα το κρατησω για τον εαυτο μου .
    Για αυτό πήρε διαγραφή το mnimonio επειδή την είχες απειλήσει; χαχαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Για αυτό πήρε διαγραφή το mnimonio επειδή την είχες απειλήσει; χαχαχαχαχα

Κανεις και χιουμορ , ε Ολγα ? καλο αυτο , δειχνει οτι εισαι καλοδιαθετη ( και το δεχομαι απο σενα το χιουμορ , γιατι ξερω οτι εισαι καλοπροαιρετη , κι ας εκλεψες τον φιλο της φιλης σου , προ αμνημονευτων !! ) . Ηταν η εποχη που τσακωνομουν με πολλα μελη του φορουμ , και καπου ' ξεφυγα ' και εγραψα μερικα χαζα !! μετα ομως γιναμε ' φιλοι ' , την συμπαθησα και νομιζω οτι και αυτη με συμπαθουσε . Καλο παιδι ειναι .

Senior Member
    Κανεις και χιουμορ , ε Ολγα ? καλο αυτο , δειχνει οτι εισαι καλοδιαθετη ( και το δεχομαι απο σενα το χιουμορ , γιατι ξερω οτι εισαι καλοπροαιρετη , κι ας εκλεψες τον φιλο της φιλης σου , προ αμνημονευτων !! ) . Ηταν η εποχη που τσακωνομουν με πολλα μελη του φορουμ , και καπου ' ξεφυγα ' και εγραψα μερικα χαζα !! μετα ομως γιναμε ' φιλοι ' , την συμπαθησα και νομιζω οτι και αυτη με συμπαθουσε . Καλο παιδι ειναι .
    Έλα μωρέ που το θυμήθηκες αυτό με τον φίλο της φίλης μου; Δεν αξίζει να το συζητάμε μετά από τόσα χρόνια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Έλα μωρέ που το θυμήθηκες αυτό με τον φίλο της φίλης μου; Δεν αξίζει να το συζητάμε μετά από τόσα χρόνια...

Μα εσυ ανοιγεις το θεμα καθε λιγο και λιγακι , δεν ηθελα να σε θιξω .

Α , Ολγα , εχεις πει οτι εχεις σπουδασει παιδαγωγικη , ε ? η ανηψια μου , θελει να σπουδασει το ιδιο , και επιασε 13.100 μορια χθες ( το μαθαμε ) , εχει ελπιδες για να μπει καπου ? τι εναλλακτικες εχει ? θελει λεει να ξαναδωσει , που το βρισκω τρελο , αμα δεν πηγε καλα φετος , γιατι να παει του χρονου ?

Senior Member

Όχι δεν παρεξηγήθηκα κ εγώ λάθος κάνω που το συζητάω.

Senior Member

Α , Ολγα , εχεις πει οτι εχεις σπουδασει παιδαγωγικη , ε ? η ανηψια μου , θελει να σπουδασει το ιδιο , και επιασε 13.100 μορια χθες ( το μαθαμε ) , εχει ελπιδες για να μπει καπου ? τι εναλλακτικες εχει ? θελει λεει να ξαναδωσει , που το βρισκω τρελο , αμα δεν πηγε καλα φετος , γιατι να παει του χρονου ?
    ρε μαγκ αυτο δεν εχει λογικη!
    πολλα παιδια αποφασιζουν να ξαναδωσουν και πετυχαινουν την δευτερη φορα.
    αν και κατι τετοιο απαιτει τρομερες αντοχες.
    φετος θα πεσουν οι βασεις παντως, αλλα θεωρητικη γενικως παιζει πτωση το πολυ 600-700. παραπανω ειναι πολυ σπανιο.
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    ρε μαγκ αυτο δεν εχει λογικη!
    πολλα παιδια αποφασιζουν να ξαναδωσουν και πετυχαινουν την δευτερη φορα.
    αν και κατι τετοιο απαιτει τρομερες αντοχες.
    φετος θα πεσουν οι βασεις παντως, αλλα θεωρητικη γενικως παιζει πτωση το πολυ 600-700. παραπανω ειναι πολυ σπανιο.
    Σευχαριστω για την απαντηση , psy . Mε καθησυχασες καπως .

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post

Μαριποζα , τα points μπαινουν αναλογα με αυτα που γραφεις και οχι επειδη το ζητα καποιο μελος.
    Κοίτα το θέμα δεν είναι τα points μόνο (δεν είδα να έχω εκτός κ αν έχω κ δεν το είδα) αλλά κ αυτά που σβήνονται. Κ δεν είναι θέμα αδικίας ή μεροληψίας, καλώς ή κακώς δεν είναι η ζωή δίκαιη, απλά δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου. Προτιμώ να μου πεις ειλικρινά ότι "δεν υπάρχουν κανόνες, Διαχείριση είμαι κ ό,τι γουστάρω κάνω", παρά αυτή επιλεκτικότητα, που ώρες- ώρες δεν κρατιούνται ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα, υπό την επίφαση ότι εφαρμόζονται κάποιοι κοινοί κανονισμοί.....

Banned
    aν ενα πραγμα δεν αξιζε δε θα συνεβαινε κ τιποτα αδικο σ αυτο..
    ο μονος κανονισμος για να μη συμβαινει τιποτα αδικο ειναι να μην εισαι ο εαυτος σου.

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast