Originally Posted by
pillow
Δεν είναι σίγουρο ότι την απατάει, αν και απατάει ένα ποσοστό 70% των αντρών, αν λέγανε αλήθεια στις έρευνες αυτοί που έλεγαν ότι δεν απατούν, γιατί είναι πιο εύκολο να πεις ψέμματα εκεί, οπότε υπερισχύει η πιθανότητα να απατάει. Όπως επίσης έχω γνωρίσει πολλούς άντρες, αλλά και γυναίκες, που λένε ότι το σεξ είναι πρωτεύον σε μία σχέση, ή έστω παίζει ένα πολύ μεγάλο ρόλο. Εξάλλου, ξέρεις κανέναν που να θέλει σχέση χωρίς σεξ; Μόνο αν έχει κάποιο πρόβλημα στο σεξουαλικό κομμάτι.
Όσο για τη φίλη σου, νομίζω το απάντησα, είναι πιο πιθανόν να έχει δίκιο ότι ο άλλος είναι ακατάλληλος για σχέση και να απατάει τη νυν, παρά να έχει άδικο η κοπέλα και να είναι αυτός κατάλληλος και να τα πάει τέλεια με την τωρινή του σύντροφο-γυναίκα. Εξάλλου υπάρχει και άλλη μια απόδειξη γι'αυτό, αν ήταν εντάξει και έκανε για σχέση, στο θέμα της πρώην του, αυτής που τα ζητάει όλα, ναι, θα έκανε κάποιες υποχωρήσεις, ή έστω δεν θα 'χε αφήσει αρνητική "χροιά". Τώρα αν είναι αυτή τόσο παράλογη δεν το γνωρίζω, αλλά και πάλι ίσως έχει πληγωθεί και τα λέει αυτά.
Οι άντρες και απατούν, και θέλουν πιτσιρίκες, και θέλουν να 'χουν το πάνω χέρι (και οι γυναίκες το θέλουν αλλά συνήθως οι άντρες το 'χουν), και παντρεύονται για να βρουν μία να τους υπηρετεί και να τους κάνει παιδιά, και μη μου πεις ότι είμαι υπερβολική και τα έβγαλα από το μυαλό μου, γιατί κοίταξε λίγο γύρω σου, υπάρχει αγάπη; Και κάτι άλλο, όταν αναφέρομαι στις γυναίκες, και λέω καλά λόγια, δεν μιλάω γι'αυτές που φέρονται σαν τους άντρες, και θέλουν σεξ, αλλά για τις συναισθηματικές. Και σίγουρα είναι πιο πολλές από τους αντίστοιχους άντρες.
Άρα γι'αυτό ίσως η φίλη σου έχει παράλογες απαιτήσεις, γιατί έχει πληγωθεί και θέλει κατά κάποιο τρόπο να πάρει το αίμα της πίσω! Και θα μου πεις τώρα, τι φταίει να την πληρώσει ο επόμενος που θα 'ναι αθώος; Γιατί αυτή τι έφταιγε που ήταν αθώα και την πλήγωσαν τόσοι ή έστω ένας; Δεν ξέρω αν είναι έτσι η φίλη σου, κρίνω με βάση τον εαυτό μου, γιατί έχω κι εγώ βέβαια κάποιες απαιτήσεις, αν και πιστεύω ότι αξίζω να τις έχω.