Οι αντρες ελκονται απο τα κακα κοριτσια? - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 21 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 304
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εμ , εκει χρειαζεται η εξυπναδα , να τους καταλαβεις εγκαιρως ( η να τις καταλαβεις ) . Η πονηρια ειναι ιδιον χαρακτηρος , οχι φυλου , αν και οι γυναικες σε αυτον τον τομεα ειναι πιο ικανες ( να ξεγελανε ) . Οχι ολες , αναφερομαι σε μια γενικοτητα .
    αυτο ακριβως εννοω κι εγω.
    δεν χρειαζεται και καμια μεγαλη εξυπναδα.
    αρκει να μην κανεις κατι που δεν θελεις πραγματικα.και ως γυναικα και ως ανδρας.
    ολα τα αλλα ερχονται μονα τους.;)

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και για τις γυναικες, αλλα και για τους ανδρες.
    απλα εσυ μενεις στις γυναικες, γιατι αυτο σε αφορα ;)
    αλλα και γιατι οι ανδρες βρισκονται σε ευκολοτερη θεση (κοινωνικα) ,οποτε και σε λιγοτερα διλληματα, οποτε δεν δοκιμαζεται τοσο η αντοχη τους και η ηθικη τους, οσο στις γυναικες..

διαφωνω απολυτως.
    αν δεν θελει καποια σεξ, ο μονος τροπος να το επιβαλει καποιος ειναι ο βιασμος η ο εκβιασμος. αν δεν υπάρχει κατι τετοιο, ας εχει τα μυαλα της στο κεφαλι της, να μην κανει σεξ, εφοσον δεν το θελει. ΞΕΚΑΘΑΡΟ.
    ποιος σου ειπε οτι δεν μου εχει τυχει???? δεν τους αποκαλω καθαρματα. απλα ειπα ΟΧΙ, οταν δεν ηθελα. τοσο απλο... κι οποιες φορες το ηθελα κι εγω, ειπα ναι.

το να πεις σε καποιον οτι θελεις σχεση και να κανεις σεξ μαζι του, φυσικα και δεν ειναι κοροιδια . δικαιωμα σου το τι θελεις στην ζωη σου και δικαιωμα σου να το διεκδικεις.
    το να ζητας ομως απο καποιον ωμο σεξμε το καλημερα και να του κρυβεις οτι απλα θελεις μια σχεση, ειναι δικο σου προβλημα. ο αλλος μπορει να θελει απλα μια ξεπετα και να ενδωσει. να μην τουα ρεσεις για παραπανω, και μετα να την κανει.
    δεν εχει καμια υποχρεωση απεναντι σου επειδη στο μυαλο σου ειχες αλλα. αυτος, μπορει να μην ειχε.
    Ρέμεντυ, μιλάς εκ του ασφαλούς. Δεν σου 'χουν τύχει τέτοια άτομα, το να σε πείσει κάποιος που είναι όντως κάθαρμα γιατί σε βλέπει σαν ένα κομμάτι κρέας, ενώ τον εαυτό του τον θεωρεί άρχοντα, ότι μπορεί να έχει πολλά τέτοια κρέατα, κοινώς, ναρκισσιστική προσωπικότητα, είναι πανεύκολο. Το αν εσύ γεννήθηκες πιο έξυπνη από μένα σε κάποια θέματα δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι χαζή, απλά κι εγώ είμαι πιο έξυπνη από σένα σε κάποια άλλα, οπότε, ακόμα και αν με ένα τέτοιο ζώο (συγγνώμη κιόλας που βρίζω τα ζώα, γιατί αυτά δεν εκμεταλλεύονται) εσύ δεν "ενέδιδες", κάποια άλλη από αφέλεια και μόνο (όπως εγώ) θα ενέδιδε. Μιλάμε για άτομα, που αν δεν τους πεις ναι, θα σε βιάσουν ή θα σε βρίσουν....... Δυστυχώς, δεν ζούμε σε έναν κόσμο άγιο......... Γι'αυτό σου λέω ότι μιλάς εκ του ασφαλούς.
    Δεν είπα ότι είναι κοροϊδία να κάνεις σχέση και σεξ μαζί με κάποιον άνθρωπο, αλλά είναι εκμετάλλευση να λες ότι έχεις σχέση και να έχεις την άλλη μόνο για τις "ανάγκες" σου. Όσο για την ξεπέτα, δικό του πρόβλημα είναι φυσικά, γιατί δεν έχει μάθει να σέβεται, και ο σεβασμός είναι απαραίτητος σε μία ευνομούμενη κοινωνία, αν ο καθένας δεν σεβόταν τον άλλον τι θα γινόταν, μου λες;;; Χειρότερα από ότι είναι τώρα, ζούγκλα!
    Για να κρύψει μια γυναίκα ότι θέλει σχέση, σημαίνει ότι απέναντί της έχει έναν αγροίκο, να μη λέω τα ίδια(!!!!!!) που θα την κατακρίνει έτσι και πει ότι θέλει σχέση, που είναι το πιο φυσιολογικό. Το θέμα είναι να μην μπλέξεις με έναν τέτοιον! Άπαξ και μπλέξεις, την έκανες, αλλά είναι πάρα πολλοί, στο εγγυώμαι. Όσον αφορά το αν έχει καμμία υποχρέωση, όχι δεν έχει, αλλά να μην έκανε σεξ εξαρχής, γιατί κοροϊδεύει έτσι, εφόσον δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ότι θέλει μόνο μια τρύπα. Να πάει στην παραλία και να κάνει μία!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο ακριβως εννοω κι εγω.
    δεν χρειαζεται και καμια μεγαλη εξυπναδα.
    αρκει να μην κανεις κατι που δεν θελεις πραγματικα.και ως γυναικα και ως ανδρας.
    ολα τα αλλα ερχονται μονα τους.;)
    Οχι , δεν χρειαζεται μεγαλη εξυπναδα , κριτικη ικανοτητα χρειαζεται και το β σκελος που αναφερεις .

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Ποιά να σφάξεις;

Senior Member
    ΤΗ ΜΑΙΡΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Banned
    Γιατί καλέ τι σου έκανε; Στείλε μου σε μήνυμα.

Senior Member

Banned
    Εγώ την είχα για καλή κοπέλα! Τεσπα μπορεί να κάνω και λάθος

Senior Member

Banned
    Δε συμμετέχω άλλο, αρνούμαι να σε παρακολουθήσω. Τα υπόλοιπα με sms, εεε με pm ήθελα να πω

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πεστο ρε Μαρινα , απο το στομα μου το πηρες !!! ( το τελευταιο ) . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ .
    Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ συνηθισμένο. Κι είναι κρίμα να βλέπεις ανθρώπους μόνους και να μην καταλαβαίνουν ότι αυτό που τους λείπει είναι λίγο να προσγειωθούν και να καταλάβουν τι κάνουν και τι γίνεται.

Ένα πολύ μικρό παράδειγμα: Έχω φίλη που θα στραβώσει τη μούρη αν ο υποψήφιος σύντροφος δεν την πάει και δεν τη φέρει σπίτι, δεν στέκεται προσοχή σε καθετί που του ζητά, δεν δεχτεί να περιμένει κάτι αιώνες μέχρι εκείνη να αποφασίσει να 'προχωρήσουν', εννοείται να πληρώνει εκείνος και διάφορα τέτοια.

Μα για να δώσει ο άλλος χρειάζεται και να προσφέρεις, οι σχέσεις βασίζονται στην αμοιβαιότητα...

Banned
    Το τι προτιμάει ο καθένας - να μείνει μόνος με απαιτήσεις, να βρει κάποιον/α χωρίς πολλές απαιτήσεις - αν έχει να διαλέξει μεταξύ αυτών των δύο, έγκειται στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, και σίγουρα δεν είναι θύμα του εαυτού του, αλλά θύμα των περιστάσεων, αφού πχ στην περίπτωση που ανέφερες -προτιμάει να μείνει μόνος του κάποιος- δεν καλύπτονται οι ανάγκες του και συνεπώς τι να την κάνει τη σχέση;; Το καλύτερο θα ήταν και να μην ήμασταν και μόνοι μας, και να βρίσκαμε και κάποιον που να πληρεί τις προϋποθέσεις μας, έστω και λίγο "κουρεμένες", αλλά αφού αυτό δεν γίνεται, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Banned
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Μήπως Μαγκ, αφού θες άτομο με αυτοπεποίθηση και έχεις πολλές απαιτήσεις, είσαι κι εσύ θύμα του εαυτού σου;
    Άσχετα με το τι θέλει ο Μαγκ, γενικά οι άνθρωποι που έχουν πολλές απαιτήσεις είναι πράγματι θύματα του εαυτού τους.
    Δεν μιλάω για αυτονόητα πράγματα, όπως το ενδιαφέρον ή ο σεβασμός.
    Αλλά όπως και στο σχόλιο που γράφω παραπάνω, υπάρχουν πολλοί που δεν καταλαβαίνουν ότι χρειάζεται να δώσεις για να πάρεις.

Επίσης, αυτό με τα αντίθετα που έλκονται ή τα διάφορα κλισέ με το τι θέλουν οι άντρες και τι θέλουν οι γυναίκες, είναι απλά μεγάλες μπαρούφες.
    Οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με αυτούς που 1. τους μοιάζουν, που είναι συμβατοί, ή 2. με αυτούς που τους συμπληρώνουν (ο τέντζερης και το καπάκι).
    Βέβαια στη δεύτερη περίπτωση, συχνά έχουμε πολλά συμπλέγματα κι ανασφάλειες κι όχι απαραίτητα ποιότητα ή / και διάρκεια στη σχέση.

Αν λοιπόν δεν έχουμε επίγνωση του τι είμαστε, εννοείται πως κάνουμε κακές επιλογές ή έχουμε υπερβολικές και παράλογες απαιτήσεις.

Banned
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Το τι προτιμάει ο καθένας - να μείνει μόνος με απαιτήσεις, να βρει κάποιον/α χωρίς πολλές απαιτήσεις - αν έχει να διαλέξει μεταξύ αυτών των δύο, έγκειται στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, και σίγουρα δεν είναι θύμα του εαυτού του, αλλά θύμα των περιστάσεων, αφού πχ στην περίπτωση που ανέφερες -προτιμάει να μείνει μόνος του κάποιος- δεν καλύπτονται οι ανάγκες του και συνεπώς τι να την κάνει τη σχέση;; Το καλύτερο θα ήταν και να μην ήμασταν και μόνοι μας, και να βρίσκαμε και κάποιον που να πληρεί τις προϋποθέσεις μας, έστω και λίγο "κουρεμένες", αλλά αφού αυτό δεν γίνεται, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
    Ναι φυσικά μπορεί κάποιος να προτιμά να μείνει μόνος, αν και να σου πω την αλήθεια πιο συχνά βλέπω ανθρώπους που προσπαθούν για χρόνια μάταια και στο τέλος λένε 'βρε άσε μας, καλύτερα μόνος/η'.

Όσο για τις απαιτήσεις, φυσικά και δεν εννοώ να μην έχει κάποιος απαιτήσεις, αλλά να είναι αυτές ανάλογες αυτού που προσφέρει και αυτού που είναι.
    Αλλιώς οι ανάγκες του μένουν εντελώς ανικανοποίητες.
    Εμένα να σου πω την αλήθεια δεν μου φαίνεται δύσκολο να κάνουν οι άνθρωποι σχέσεις, απλά αυτό που δυσκολεύει τα πράγματα είναι ότι πολλοί δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους, ή δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι σημαίνει σχέση.

Page 12 of 21 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast