Καλησπερα και απο εμενα παιδια..απολαμβανω τον καιρο..:D
Κατα τα αλλα τα ιδια χωρις καμμια αλλαγη..διαθεση δεν εχω πολυ και ολο σκεφτομε διαφορα πραγματα ..
Printable View
Καλησπερα και απο εμενα παιδια..απολαμβανω τον καιρο..:D
Κατα τα αλλα τα ιδια χωρις καμμια αλλαγη..διαθεση δεν εχω πολυ και ολο σκεφτομε διαφορα πραγματα ..
δεν ειναι τπτ το ματακι σου που παιζει fleur μου...ξέρεις τι λένε..καποιον θα δεις!..με πιανει κ μενα για 2-3 μερες κ μετα μου περναει ;)...συνεχισε με το μπενταντιν να το ψησει το παλιοσπυρακι
καλησπερα ανδρεα... τον καιρο τον απολαμβανω κ εγω ... με ηρεμει απιστευτα!!!
τι ειναι το ΣΚΠ?
μην δινεις τροφη στο πειραχτιρι μας!... χαχαχα... τρως καλα? μηπως σ λείπει καμια βιταμινη?
οχι δεν μπορω να πω οτι τρωω και πολύ καλά. μου χει κοψει και το αγχος και το λαντοζ την ορεξη. α και ΣΚΠ είναι η σκληρυνση κατα πλακας, το περνάμε ολοι σαν φοβια
απαπαπα... δεν θέλω ουτε να το σκεφτομαι! ενας παλιος μου συμμαθητης το επαθε... στα 25 του!!...δεν υπάρχει παιδια αυτο ... μην το μελεταμε...
ΙΙΙΙΙΙΙΙ ...θα σι κουπανισου μαρη... γιαντα διν τρους?? μονου τ νυχσου ξες να τρους!! πφφφφφφ ... μιτα το γατακ σιφταιγε..!!!!
ιιι αφου διν πεινιαουουουουου
μπα παναθιμασι !!!!:mad:
οι πρωτεινες και οι βιταμίνες ενισχυουν το ανοσοποιητικο μας συστημα αυτο που χρειαζεται ο οργανισμος για να μπορει να παλευει με ιυους και μικρόβια... γιαυτο το πρωι αισθανεσαι τοσο αδυναμη ...φρόντισε καλυτερα την διατροφή σου ...ψαξτο και με τις υπερτροφες και με τις πολυβιταμινες
Eγώ εδώ και 23 μέρες παίρνω συμπλήρωμα Βιταμίνης D γιατί την είχα πολύ χαμηλά σε εξέταση αίματος.
Kάνει σπασμούς το Remeron?Για πονοκεφάλους είναι γνωστό αλλά για σπασμούς δεν το έχω ξανακούσει!
Μείζων καταθλιπτικό επεισόδιο ε?
Ρέα δηλαδή για ένα καφέ μπορείς να βγεις ή το αισθάνεσαι κι αυτό σαν να ανεβαίνεις γολγοθά???
Γράφω και σβήνω συνέχεια για να μην παρεξηγηθεί η Fleur!Θα την πειράξω από κοντά γιατί ο γραπτός λόγος υστερεί σε σχέση με τον προφορικό σε τέτοιου είδους θέματα!
Καλά κι εγώ μην φανταστείς,νούμερο είμαι!Περιμένω να φτιάξει ο καιρός γιατί η Ρέα μας είπε πως δεν θέλει βροχές όταν συναντηθούμε!
Λογικά την επόμενη εβδομάδα θα μας δώσει το Οκ.Αλλά δεν κόβω και φλέβα πως θα μας το δώσει!'Εχω ακούσει πως οι κοπέλες με καταγωγή από τα Bora Bora είναι λίγο παράξενες!
Fleur από ποια περιοχή της Αθήνας είσαι?
Εγώ στεναχωριέμαι/θυμώνω/αγχώνομαι εύκολα πάλι. Οπότε να με προσέχετε γιατί είμαι ένα ιδιαίτερο παιδί. :p
Ελπίζω να μην κάνετε πλάκα με τη συνάντηση, διότι προσωπικά, θα ήθελα να δοκιμάσουμε να κάνουμε παρέα εκτός του forum. :)