άσχημο πρωι - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 22 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 326
    Καλησπερα και απο εμενα παιδια..απολαμβανω τον καιρο..

Κατα τα αλλα τα ιδια χωρις καμμια αλλαγη..διαθεση δεν εχω πολυ και ολο σκεφτομε διαφορα πραγματα ..

Banned
    δεν ειναι τπτ το ματακι σου που παιζει fleur μου...ξέρεις τι λένε..καποιον θα δεις!..με πιανει κ μενα για 2-3 μερες κ μετα μου περναει ...συνεχισε με το μπενταντιν να το ψησει το παλιοσπυρακι

Banned
    καλησπερα ανδρεα... τον καιρο τον απολαμβανω κ εγω ... με ηρεμει απιστευτα!!!

Banned
    τι ειναι το ΣΚΠ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    δεν ειναι τπτ το ματακι σου που παιζει fleur μου...ξέρεις τι λένε..καποιον θα δεις!..με πιανει κ μενα για 2-3 μερες κ μετα μου περναει ...συνεχισε με το μπενταντιν να το ψησει το παλιοσπυρακι
    θα συνεχισω λοιπον με το μπεταντιν. εμενα με πιανει κατα διαστηματα σαν σπασμος - δεν φαινεται - εδω και κανα μηνα...

Banned
    μην δινεις τροφη στο πειραχτιρι μας!... χαχαχα... τρως καλα? μηπως σ λείπει καμια βιταμινη?

Senior Member
    οχι δεν μπορω να πω οτι τρωω και πολύ καλά. μου χει κοψει και το αγχος και το λαντοζ την ορεξη. α και ΣΚΠ είναι η σκληρυνση κατα πλακας, το περνάμε ολοι σαν φοβια

Banned
    απαπαπα... δεν θέλω ουτε να το σκεφτομαι! ενας παλιος μου συμμαθητης το επαθε... στα 25 του!!...δεν υπάρχει παιδια αυτο ... μην το μελεταμε...
    ΙΙΙΙΙΙΙΙ ...θα σι κουπανισου μαρη... γιαντα διν τρους?? μονου τ νυχσου ξες να τρους!! πφφφφφφ ... μιτα το γατακ σιφταιγε..!!!!

Senior Member
    ιιι αφου διν πεινιαουουουουου

Banned
    μπα παναθιμασι !!!!
    οι πρωτεινες και οι βιταμίνες ενισχυουν το ανοσοποιητικο μας συστημα αυτο που χρειαζεται ο οργανισμος για να μπορει να παλευει με ιυους και μικρόβια... γιαυτο το πρωι αισθανεσαι τοσο αδυναμη ...φρόντισε καλυτερα την διατροφή σου ...ψαξτο και με τις υπερτροφες και με τις πολυβιταμινες

Senior Member
    Eγώ εδώ και 23 μέρες παίρνω συμπλήρωμα Βιταμίνης D γιατί την είχα πολύ χαμηλά σε εξέταση αίματος.
    Kάνει σπασμούς το Remeron?Για πονοκεφάλους είναι γνωστό αλλά για σπασμούς δεν το έχω ξανακούσει!

Μείζων καταθλιπτικό επεισόδιο ε?
    Ρέα δηλαδή για ένα καφέ μπορείς να βγεις ή το αισθάνεσαι κι αυτό σαν να ανεβαίνεις γολγοθά???

Γράφω και σβήνω συνέχεια για να μην παρεξηγηθεί η Fleur!Θα την πειράξω από κοντά γιατί ο γραπτός λόγος υστερεί σε σχέση με τον προφορικό σε τέτοιου είδους θέματα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μπα παναθιμασι !!!!
    οι πρωτεινες και οι βιταμίνες ενισχυουν το ανοσοποιητικο μας συστημα αυτο που χρειαζεται ο οργανισμος για να μπορει να παλευει με ιυους και μικρόβια... γιαυτο το πρωι αισθανεσαι τοσο αδυναμη ...φρόντισε καλυτερα την διατροφή σου ...ψαξτο και με τις υπερτροφες και με τις πολυβιταμινες
    θα παω εις το φαρμακειον και θα δω αγαπητη ρεα (οτι ναναι υφος)

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Eγώ εδώ και 23 μέρες παίρνω συμπλήρωμα Βιταμίνης D γιατί την είχα πολύ χαμηλά σε εξέταση αίματος.
    Kάνει σπασμούς το Remeron?Για πονοκεφάλους είναι γνωστό αλλά για σπασμούς δεν το έχω ξανακούσει!

Μείζων καταθλιπτικό επεισόδιο ε?
    Ρέα δηλαδή για ένα καφέ μπορείς να βγεις ή το αισθάνεσαι κι αυτό σαν να ανεβαίνεις γολγοθά???

Γράφω και σβήνω συνέχεια για να μην παρεξηγηθεί η Fleur!Θα την πειράξω από κοντά γιατί ο γραπτός λόγος υστερεί σε σχέση με τον προφορικό σε τέτοιου είδους θέματα!
    ελα μωρεεεεεε δεν παρεξηγουμαι ευκολα. οταν θα με γνωρισετε απο κοντα θα καταλαβετε. περι νουμερου προκειται :Ρ

Senior Member
    Καλά κι εγώ μην φανταστείς,νούμερο είμαι!Περιμένω να φτιάξει ο καιρός γιατί η Ρέα μας είπε πως δεν θέλει βροχές όταν συναντηθούμε!
    Λογικά την επόμενη εβδομάδα θα μας δώσει το Οκ.Αλλά δεν κόβω και φλέβα πως θα μας το δώσει!'Εχω ακούσει πως οι κοπέλες με καταγωγή από τα Bora Bora είναι λίγο παράξενες!
    Fleur από ποια περιοχή της Αθήνας είσαι?

Senior Member
    Εγώ στεναχωριέμαι/θυμώνω/αγχώνομαι εύκολα πάλι. Οπότε να με προσέχετε γιατί είμαι ένα ιδιαίτερο παιδί.
    Ελπίζω να μην κάνετε πλάκα με τη συνάντηση, διότι προσωπικά, θα ήθελα να δοκιμάσουμε να κάνουμε παρέα εκτός του forum.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Page 13 of 22 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast