Originally Posted by
wjsrp
Κι όμως φίλε μου, έτσι είναι δυστυχώς. Για τον άντρα πάντα είναι πιο δύσκολο (κατα μέσο όρο) να βρει κοπέλα σε σχέση με το αντίστοιχο. Γι'αυτό και βλέπεις άντρες μεγάλης (σχετικά) ηλικίας να μην έχουν κάνει τίποτα με κοπέλα. Οπως εγώ για παράδειγμα που έφτασα τα 30 και τά'χω βάψει μαύρα με το δίκιο μου.
Καταλαβαίνω απόλυτα οτι φοβάσαι την απόρριψη απ'την κοπέλα, αλλα καλύτερα να κάνεις την κίνησή σου τώρα που είναι νωρίς και έχεις κάποιες γνωριμίες ευκαιρίες. Στο λέω αυτό γιατι καταρχάς, ποτέ δεν ξέρεις με τα χρόνια πως εξελίσσονται οι παρέες. Τι εννοώ. Εννοώ πολύ απλά οτι δεν ξέρεις αν αύριο θα έχετε ακόμα επαφή μ'αυτούς τους φίλους πού'χεις τώρα. Είτε είναι απο δουλειές, είτε είναι απο σχέσεις, είτε 1002. Αν χάσεις επαφή με τις παρέες που έχουν γνωριμίες με κοπέλες, άστο μετά. Απο κει και πέρα τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα μετά. Στα λεω ολα αυτά εκ πείρας. Εγω δυστυχώς δεν έχω καθόλου γνωριμίες με κοπέλες ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ και έχω φτάσει δυστυχώς στα 30 μου και δεν έχω κάνει τίποτα. Φίλες δεν έχω και ούτε οι φίλοι μου έχουν γνωριμίες με κοπέλες και είναι ντροπαλοί σαν κι εμένα και δεν μιλάνε σε άγνωστες κοπέλες σε καφε, μπαρ, club, παραλία, δρόμο, κλπ. και έτσι όπως πάει το πράμα δε θα καταλάβω πότε θα φτάσω τα 40 μου και δε θά'χω κάνει τίποτα. Γι'αυτό σου λέω, πρέπει να εκμεταλλευτείς ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ τις όποιες γνωριμίες/ευκαιρίες οσο λίγες ή πολλές είναι. Αν δεν μπορείς μόνος σου, μπορείς να ζητήσεις βοήθεια απο φίλο σου.