Παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 250
    Junior Member
    Παιδια για να πω την αληθεια δεν περιμενα(δυστυχως για εμας)να υπηρχαν τοσοι ομοιοπαθουσες.Αυτο ειναι και παρηγορο και στεναχωρο:p:(.Παντως υστερα απο ακομα δυο συνεδριες με την ψυχολογο πετυχα πως αυτη η ασχημη εικονα που εχω διαμορφωσει για τον εαυτο μου δεν ειναι αντικειμενικη(δηλαδη δεν μεβλεπουν ολοι ετσι αλλα μονο εγω) αλλα υποκειμενικη και πως επαναλαμβανοντας αυτες τις σκεψεις στο τελος τις πιστεψα και τις υιοθετησα.Αυτο με εχει κανει να νιωσω λιγο καλυτερα.Τωρα οσον αφορα την κοπελα που σας πει, βγηκαμε σημερα το βραδυ ολοι σαν παρεα,μιλαγαμε για διαφορα και ηταν φιλικη(βεβαια με ολους).Το καλο ειναι πως εμαθα απο γνωστο μου πως ειναι και αυτη πολυαπειρη(δεν ειχε ποτε σχεσεις) .Αυτο θα επρεπε να μου δωσει θαρρος και λιγοτερο αγχος μιας και οι δυο ειμαστε απειροι αλλα τελικα καταλαβα πως φοβαμαι παρα πολυ να κανω το βημα να της προτεινω να βγουμε εξω και με βασανιζει πολυ γιατι ειναι αληθεια πως μου αρεσει πολυ.Μαλλον φοβαμαι την απορριψη απο οτι εχω καταλαβει.Τελος παντων στην επομενη επισκεψη μου στη ψυχολογο θα ζητησω να συζητησηουμε πανω σε αυτο το θεμα,Καλη τυχη στους υπολοιπους και με ενα καλο κοριτσι!:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΣΥΣΤΟΛΗΣ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: η σεξουαλικη κατασταση του ατομου ειναι καθαρα θεμα επιλογης ΚΑΙ ΜΟΝΟ ...

...αποριες??...

Eεεεεχμμμ, ε , Κυρια , μπορει ενα ζευγαρι να κανει σεξ στο πρωτο ραντεβου , αν βεβαια ειναι ειναι κι οι δυο σεξουαλικα ωριμοι ?

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eεεεεχμμμ, ε , Κυρια , μπορει ενα ζευγαρι να κανει σεξ στο πρωτο ραντεβου , αν βεβαια ειναι ειναι κι οι δυο σεξουαλικα ωριμοι ?
    χμ... ενδιαφερουσα απορια κυριε μακ!... προσωπικα δεν ειμαι υπερ..χανεται η μαγεια ..η ηδονη της αναμονης, στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι μια βιασυνη που χαλάει την συνταγη...ειμαι υπερ του σιγοψησιματος. βεβαια, υπάρχουν και εξαιρεσεις .. λειτουργεις περισσοτερο με το ενστικτο...καλοι οι κανονες αλλα ακομα καλυτερα οταν φτειαχνουμε τους δικους μας κανονες.
    επεισης σε ραντεβου που δεν σε ενδιαφερει αν υπαρξει 2ο το συνηστω ανεπιφυλακτα.;).. εχουμε ραντεβουδακι μεσιε ??

Junior Member
    Quote Originally Posted by Mixalhs View Post
    Παιδια για να πω την αληθεια δεν περιμενα(δυστυχως για εμας)να υπηρχαν τοσοι ομοιοπαθουσες.Αυτο ειναι και παρηγορο και στεναχωρο:p:(.Παντως υστερα απο ακομα δυο συνεδριες με την ψυχολογο πετυχα πως αυτη η ασχημη εικονα που εχω διαμορφωσει για τον εαυτο μου δεν ειναι αντικειμενικη(δηλαδη δεν μεβλεπουν ολοι ετσι αλλα μονο εγω) αλλα υποκειμενικη και πως επαναλαμβανοντας αυτες τις σκεψεις στο τελος τις πιστεψα και τις υιοθετησα.Αυτο με εχει κανει να νιωσω λιγο καλυτερα.Τωρα οσον αφορα την κοπελα που σας πει, βγηκαμε σημερα το βραδυ ολοι σαν παρεα,μιλαγαμε για διαφορα και ηταν φιλικη(βεβαια με ολους).Το καλο ειναι πως εμαθα απο γνωστο μου πως ειναι και αυτη πολυαπειρη(δεν ειχε ποτε σχεσεις) .Αυτο θα επρεπε να μου δωσει θαρρος και λιγοτερο αγχος μιας και οι δυο ειμαστε απειροι αλλα τελικα καταλαβα πως φοβαμαι παρα πολυ να κανω το βημα να της προτεινω να βγουμε εξω και με βασανιζει πολυ γιατι ειναι αληθεια πως μου αρεσει πολυ.Μαλλον φοβαμαι την απορριψη απο οτι εχω καταλαβει.Τελος παντων στην επομενη επισκεψη μου στη ψυχολογο θα ζητησω να συζητησηουμε πανω σε αυτο το θεμα,Καλη τυχη στους υπολοιπους και με ενα καλο κοριτσι!:)
    Μπραβο ρε Μιχαλη, αυτα ειναι πολυ καλα νεα! Εννοειται να της πεις να βγειτε, μην κανεις καμια χαζομαρα. Το οτι ειναι κι αυτη απειρη πρεπει να σε ενθαρρυνει κι οχι να σε γεμιζει με αγχος. Κρατα επαφες με την κοπελα μεχρι να βρεις το θαρρος να της πεις να βγειτε. Μη το παρακανεις βεβαια, εννοω, μη το παραξηλωσεις με την "προετοιμασια του εδαφους". Το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται κι ο παπας
    Σχετικα με αυτο που ειπες στην αρχη οντως ειναι στεναχωρο, αλλα και παρηγορο να ξερεις οτι δεν εισαι μονος σου με μια τετοια ιδιαιτεροτητα... Λοιπον, καλη συνεχεια ευχομαι κι εδω θα ειμαστε να τα λεμε!! ;)

Senior Member
    χμ... ενδιαφερουσα απορια κυριε μακ!... προσωπικα δεν ειμαι υπερ..χανεται η μαγεια ..η ηδονη της αναμονης, στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι μια βιασυνη που χαλάει την συνταγη...ειμαι υπερ του σιγοψησιματος. βεβαια, υπάρχουν και εξαιρεσεις .. λειτουργεις περισσοτερο με το ενστικτο...καλοι οι κανονες αλλα ακομα καλυτερα οταν φτειαχνουμε τους δικους μας κανονες.
    επεισης σε ραντεβου που δεν σε ενδιαφερει αν υπαρξει 2ο το συνηστω ανεπιφυλακτα.;).. εχουμε ραντεβουδακι μεσιε ??
    Φυσικα αστειευομαο ρεα , εννοειται , ειναι αυτο το περιεργο χιουμρ μου , αλλα μια και ανεφερα το σεξ , για να προχωρησω σε σεξ , πρεπει πρωτα να εξοικειωθω με την αλλη , να την συνηθισω , ενα ειδος σιγοψησηματος οπως λες , οχι ομως επιτηδες , ετσιμου βγαινει , στο 6-8 ραντεβου να γινει πρπ , εκτος μια σχεση που ειχα , που οποιος αντρας ηνεβλεπε , το μυαλο τουτ πηγαινε κατευθειαν εκει , οχι λογω ντυσιματος , αλλα ειχε ενα σωμα και προσωπο .................εκει εκανα εξαιρεση , και στο πρωτο ραντεβου , δεν αντεξα , βγηκε αυθορμητα το κτηνος , το τερας ( τωρα παλιαστειευομαι ) απο μεσα μου , οντως , , τωρα ειναι 46 , καιπαλι ειναι ποκλητικη , φαντασου στα 30..........

Banned
    κριμα!..ηλπιζα οτι θα χες καυτό ραντεβουδακι!!..αλλα ακομα και αν ειχες σιγουρα δεν θα χρειαζόσουν συμβουλη μου...
    δηλαδη τι εννοεις ? οτι οποτε θελεις εσυ κανεις κινηση και γινετε? χχαχααχαχα...

Senior Member
    κριμα!..ηλπιζα οτι θα χες καυτό ραντεβουδακι!!..αλλα ακομα και αν ειχες σιγουρα δεν θα χρειαζόσουν συμβουλη μου...
    δηλαδη τι εννοεις ? οτι οποτε θελεις εσυ κανεις κινηση και γινετε? χχαχααχαχα...
    Ανθρωπος ασυμβουλευτος , πλοιο ακυβερνητο .............................οι συμβουλες απο εξυπνους ανθρωπους , παντα ευπροσδεκτες ..........εμ , ναι , οποτε θελω εγω ,
    κανω κινηση και γινεται , αφου η αλλη πλεον εχει βαρεθει να περιμενει ποτε θα μουρθη.........................ειμαι και σιχασιαρης , πρεπει να την ψαχουλεψω εξ ολοκληρου την αλλη , για να κανουμε ανταλλαγη υγρων , αληθεια , εχω θεματακι με την καθαριοτητα............

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ανθρωπος ασυμβουλευτος , πλοιο ακυβερνητο .............................οι συμβουλες απο εξυπνους ανθρωπους , παντα ευπροσδεκτες ..........εμ , ναι , οποτε θελω εγω ,
    κανω κινηση και γινεται , αφου η αλλη πλεον εχει βαρεθει να περιμενει ποτε θα μουρθη.........................ειμαι και σιχασιαρης , πρεπει να την ψαχουλεψω εξ ολοκληρου την αλλη , για να κανουμε ανταλλαγη υγρων , αληθεια , εχω θεματακι με την καθαριοτητα............
    χαχαχα.. γεια σου ρε μακ !!!!! ... εννοειτε οποτε "χρειαστεις" συμβουλη στη διαθεση σας!!

Παιδια για να πω την αληθεια δεν περιμενα(δυστυχως για εμας)να υπηρχαν τοσοι ομοιοπαθουσες.
    Κι όμως φίλε μου, έτσι είναι δυστυχώς. Για τον άντρα πάντα είναι πιο δύσκολο (κατα μέσο όρο) να βρει κοπέλα σε σχέση με το αντίστοιχο. Γι'αυτό και βλέπεις άντρες μεγάλης (σχετικά) ηλικίας να μην έχουν κάνει τίποτα με κοπέλα. Οπως εγώ για παράδειγμα που έφτασα τα 30 και τά'χω βάψει μαύρα με το δίκιο μου.

Αυτο ειναι και παρηγορο και στεναχωρο:p:(.Παντως υστερα απο ακομα δυο συνεδριες με την ψυχολογο πετυχα πως αυτη η ασχημη εικονα που εχω διαμορφωσει για τον εαυτο μου δεν ειναι αντικειμενικη(δηλαδη δεν μεβλεπουν ολοι ετσι αλλα μονο εγω) αλλα υποκειμενικη και πως επαναλαμβανοντας αυτες τις σκεψεις στο τελος τις πιστεψα και τις υιοθετησα.Αυτο με εχει κανει να νιωσω λιγο καλυτερα.Τωρα οσον αφορα την κοπελα που σας πει, βγηκαμε σημερα το βραδυ ολοι σαν παρεα,μιλαγαμε για διαφορα και ηταν φιλικη(βεβαια με ολους).Το καλο ειναι πως εμαθα απο γνωστο μου πως ειναι και αυτη πολυαπειρη(δεν ειχε ποτε σχεσεις) .Αυτο θα επρεπε να μου δωσει θαρρος και λιγοτερο αγχος μιας και οι δυο ειμαστε απειροι αλλα τελικα καταλαβα πως φοβαμαι παρα πολυ να κανω το βημα να της προτεινω να βγουμε εξω και με βασανιζει πολυ γιατι ειναι αληθεια πως μου αρεσει πολυ.Μαλλον φοβαμαι την απορριψη απο οτι εχω καταλαβει.Τελος παντων στην επομενη επισκεψη μου στη ψυχολογο θα ζητησω να συζητησηουμε πανω σε αυτο το θεμα,Καλη τυχη στους υπολοιπους και με ενα καλο κοριτσι!:)
    Καταλαβαίνω απόλυτα οτι φοβάσαι την απόρριψη απ'την κοπέλα, αλλα καλύτερα να κάνεις την κίνησή σου τώρα που είναι νωρίς και έχεις κάποιες γνωριμίες ευκαιρίες. Στο λέω αυτό γιατι καταρχάς, ποτέ δεν ξέρεις με τα χρόνια πως εξελίσσονται οι παρέες. Τι εννοώ. Εννοώ πολύ απλά οτι δεν ξέρεις αν αύριο θα έχετε ακόμα επαφή μ'αυτούς τους φίλους πού'χεις τώρα. Πολλές φορές οι επαφές με φίλους χάνονται είτε είναι απο δουλειές, είτε είναι απο ερωτικές σχέσεις, είτε 1002. Αν χάσεις επαφή με τις παρέες που έχουν γνωριμίες με κοπέλες, τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα μετά και αλλο τόσο δύσκολα ν'αλλάξουνε. Εγω την έχω πατήσει έτσι (αν και διαφορετικά) γι'αυτό στα λέω να προφυλαχτείς. Μιλάω εκ πείρας.

Εγω δυστυχώς δεν έχω καθόλου γνωριμίες με κοπέλες ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ και έχω φτάσει δυστυχώς στα 30 μου μην έχοντας κάνει τίποτα. Φίλες δεν έχω καθόλου, οι φίλοι μου δεν έχουν γνωριμίες με κοπέλες, είναι ντροπαλοί σαν κι εμένα, που σημαίνει πως δεν μιλάνε σε άγνωστες κοπέλες σε καφε, μπαρ, club, παραλία, δρόμο, κλπ. (όπως εγώ) και έτσι όπως πάει το πράμα δε θα καταλάβω πότε θα φτάσω τα 40 μου και δε θά'χω κάνει τίποτα. Δε μπορείς να φανταστείς για το πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια.

Γι'αυτό σου λέω, πρέπει να εκμεταλλευτείς ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ τις όποιες γνωριμίες/ευκαιρίες οσο λίγες ή πολλές είναι. Αν δεν μπορείς μόνος σου, μπορείς να ζητήσεις βοήθεια απο φίλο σου.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 19-01-2016 at 15:19.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Κι όμως φίλε μου, έτσι είναι δυστυχώς. Για τον άντρα πάντα είναι πιο δύσκολο (κατα μέσο όρο) να βρει κοπέλα σε σχέση με το αντίστοιχο. Γι'αυτό και βλέπεις άντρες μεγάλης (σχετικά) ηλικίας να μην έχουν κάνει τίποτα με κοπέλα. Οπως εγώ για παράδειγμα που έφτασα τα 30 και τά'χω βάψει μαύρα με το δίκιο μου.

Καταλαβαίνω απόλυτα οτι φοβάσαι την απόρριψη απ'την κοπέλα, αλλα καλύτερα να κάνεις την κίνησή σου τώρα που είναι νωρίς και έχεις κάποιες γνωριμίες ευκαιρίες. Στο λέω αυτό γιατι καταρχάς, ποτέ δεν ξέρεις με τα χρόνια πως εξελίσσονται οι παρέες. Τι εννοώ. Εννοώ πολύ απλά οτι δεν ξέρεις αν αύριο θα έχετε ακόμα επαφή μ'αυτούς τους φίλους πού'χεις τώρα. Είτε είναι απο δουλειές, είτε είναι απο σχέσεις, είτε 1002. Αν χάσεις επαφή με τις παρέες που έχουν γνωριμίες με κοπέλες, άστο μετά. Απο κει και πέρα τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα μετά. Στα λεω ολα αυτά εκ πείρας. Εγω δυστυχώς δεν έχω καθόλου γνωριμίες με κοπέλες ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ και έχω φτάσει δυστυχώς στα 30 μου και δεν έχω κάνει τίποτα. Φίλες δεν έχω και ούτε οι φίλοι μου έχουν γνωριμίες με κοπέλες και είναι ντροπαλοί σαν κι εμένα και δεν μιλάνε σε άγνωστες κοπέλες σε καφε, μπαρ, club, παραλία, δρόμο, κλπ. και έτσι όπως πάει το πράμα δε θα καταλάβω πότε θα φτάσω τα 40 μου και δε θά'χω κάνει τίποτα. Γι'αυτό σου λέω, πρέπει να εκμεταλλευτείς ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ τις όποιες γνωριμίες/ευκαιρίες οσο λίγες ή πολλές είναι. Αν δεν μπορείς μόνος σου, μπορείς να ζητήσεις βοήθεια απο φίλο σου.
    Βέβαια να ζητήσει βοήθεια από αξιόλογα άτομα!

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Βέβαια να ζητήσει βοήθεια από αξιόλογα άτομα!
    Πάντα έτσι.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Πάντα έτσι.
    Νομίζω το κατάλαβες το καρφί που έριξα.

Φοιτητής ιατρικής, νεαρό παιδί, εμφανισιασκά δεν παίζει τίποτα άσχημο μαζί σου. Γυναικομαγνήτης όπως εύστοχα είπε άλλο μέλος.
    Άμα με την κοπέλα κάνεις το πρώτο βήμα όλα τα υπόλοιπα εξελίσσονται πολύ εύκολα. Όσο καθυστερείς το βήμα η ευκαιρία απομακρύνεται, πάει έχασες την κοπέλα δλδ. Το πρώτο βήμα είναι απλά μια δυο κουβέντες που να δείχνουν ότι σε ενδιαφέρει και θα θελες να την γνωρίσεις, φτάνει να σου φύγει εκεινη τη στιγμή ο κόμπος στο στομάχι και να αγνοήσεις πλήρως τις χίλιες δικαιολογίες που σου βρίσκει εκεινη τη στιγμή ο νους σου για να μην μιλήσεις.
    Κι αν εισαι σοβαρό και μετρημένο άτομο με συγκροτημένη σκέψη, και όχι κανα χαηβάνι που το έχουν για να διασκεδάζει την παρέα ή απ αυτούς που μόνο τα γήπεδα και την αρλούμπα έχουν στο στόμα, τότε έχεις ακόμα ένα σημαντικό συν. Οι γυναίκες γουστάρουν τέτοιους, επειδή αυτοί για κεινες κάνουν τη διαφορά. Τους βρίσκουν δλδ ώριμους.
    Το σεξ μη σε απασχολεί επειδή η ουσία είναι να δουλεύει μια χαρά το εργαλείο.
    Συνηθως καποιοι σαν και σενα (με τα χαρακτηριστικά που προείπα δλδ) πλησιάζονται από γκόμενες, αλλά τις χάνουν λόγω ντροπάλότητας και απειρίας στο πως να προχωρήσουν την κατασταση. Όμως διαθέτεις ευστροφία, η ευστροφία βρίσκει τις λύσεις εκει που υπάρχει απειρια.

Η τριβή, η επιδίωξη δλδ να κάνεις αυτό για το οποίο ντρέπεσαι ή φοβάσαι σε εξοικειώνει με το αντικείμενο του φόβου, έτσι τα πράγματα γινονται εφεξής όλο και πιο εύκολα και συνεπώς έρχεται και η εμπειρία. Υπέρβαση είναι όταν ο νους μας, μας βρίσκει δικαιολογίες για να μην κάνουμε κάτι κι εμείς βρίσκουμε μέσα μας το κουράγιο και κάνουμε το αντίθετο. Και πίστεψε με, μετά την υπέρβαση τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα απ ότι τα φανμταζόμασταν, επειδή πριν την υπέρβαση ο φόβος, μας τα παρουσίαζε ως βουνό. Φόβος ειναι η διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, η υπερβολή, τα φανταστικά σενάρια που φτιάχνει το μυαλό.
    γιάννης

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Νομίζω το κατάλαβες το καρφί που έριξα.
    Το κατάλαβα. Μόνο με αξιόπιστα άτομα φίλους γίνεται και όχι απο άτομα που λένε ψέματα για να μειώσουν.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 19-01-2016 at 15:00.

Senior Member
    Φετος μεσω ενος καινουργιου γνωρισα μια κοπελα που προσωπικα μου αρεσει πολυ αλλα παρολο που εχω και το φβ της και το κινητο της μου φαινεται βουνο να της προτεινω να βγουμε για ενα καφε η ποτο.και μεταξυ μας δεν πιστευω να της το πω [ποτε δυστυχως...
    Θα σου έλεγα να το δεις "επιστημονικά". Η επιστήμη όταν προσπαθεί να λύσει κάτι εφαρμόζει κάθε δυνατή μέθοδο. Ότι μπορεί να "δουλέψει" είναι αποδεκτό. Γιατί δεν της προτείνεις να μιλήσετε στο τηλέφωνο ή στο fb?

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast