Originally Posted by
agnostosgnostos
ΝοΝ αν και ξέρω άνδρες με άσχημη εμφάνιση που να έχουν γυναίκες επειδή έχουν λεφτά, οι περισσότεροι μου φίλοι που έχουν πέραση είναι άφραγκοι ή απλά έχουν απλές δουλειές όπως όλος ο κόσμος. Εγώ αμάξι δεν έχω, έχω μηχανή. Ξέρω και άτομα με λεφτά και αμαξάρες που δεν βρίσκουν με τίποτα όπως κι εγώ. Αν η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση ακολουθούν συναισθηματικές μόνο επεξεργασίες τότε γιατί δίνεται σε άτομα η λογική συμβουλή πως πρέπει να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, λες και γίνεται έτσι απλά ως δια μαγείας μόνο αν το αποφασίσεις; Πιθανώς αν δεν είχα επιτυχία σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής μου να ένιωθα πολύ χειρότερα. Δεν πλέω και σε πελάγη ευτυχίας αλλά προσπαθώ να μην απελπίζομαι και να μην μιζεριάζω όσο το δυνατόν γίνεται, δεν πάει να πει πως τα καταφέρνω τέλεια, αλλά προσπαθώ όσο ακόμα έχω δυνάμεις, δεν ξέρω γιατί φαίνεται τόσο απίστευτο αυτό. Οταν εννοώ προσπαθώ να ελέγχω τα πάθη μου εννοώ πως παρόλη την διέγερση που μπορεί να νιώθω όταν βλέπω ένα γυναικείο σώμα ή μία γυναίκα να μου χαμογελά αλληλεπιδρώ με αυτήν φυσιολογικά και αποφεύγω γλοιώδεις συμπεριφορές που έχω δει αλλού όπως το να τις κοιτάνε στο στήθος αντί για τα μάτια ενώ μιλάνε και αντί να προσέχουν την συζήτηση να σκέφτονται διάφορα άκυρα στο μυαλό τους και να μην μπορούν να απαντήσουν μετά η να κομπάζουν σαν παιδάκια. Παλιότερα αυτοικανοποιόμουν σκεπτόμενος γνωστές μου κοπέλες που μου άρεσαν αλλά και πάλι σχετικά σπάνια, ταυτόχρονα είχα και συχνά ονειρώξεις κατά την διάρκεια του ύπνου. Λόγω της νεαρής ηλικίας και του αθλητισμού οι ορμόνες μου βάραγαν συνέχεια κόκκινο, δυστυχώς το πρόβλημα χειροτέρεψε με την πάροδο των χρόνων γιατί τώρα πια δεν αυτοικανοποιούμαι ποτέ.