-
κικα ειλικρινά χαίρομαι πάααααρα πολύ που έχεις πρόοδο. Στο είχα πει ότι δεν θα είχες όρεξη για γλυκά και δεν με πίστευες, χε χε!
πάντως παιδιά εγώ όταν είχα τελειώσει την πρώτη φορά τη θεραπεία μου, μετά από κανά δίμηνο που επανήλθαν κάτι λιγουρίτσες -ξεδιάντροπες,λες και τις κάλεσε κανείς!!- πήγα και μου έβαλε μόνο το καρφάκι. Ίσως για ψυχολογικούς λόγους, ποιός ξέρει..
άντε μπράβο, μόνο για απώλειες να ακούω θέλω!!
-
κοιτα αν συμβει και σε μενα αυτο(που θα συμβει σιγουρα) γιατι οι λιγουρες παντα ακαλεστες ερχονται...
θα δω κι εγω τι θα κανω..παντως κατι θα κανω για να μην υποτροπιασω παλι!
δε σε πιστευα η ρουφιανα!που να σε πιστεψω ρε συ..εδω ο κοσμος κανει επεμβασεις για σμικρυνση στομαχου κλπ κλπ..τα ξερεις! γιατι δεν κανουν ολοι βελονισμο?αυτην την απορια ειχα...
και λεω ...ενταξει..κρατα μικρο καλαθι!μεχρι που εκανα το βημα και να μαι! ως εδω τελεια!
-
θα συμβεί μωρέ, θα επανέλθουν οι λιγούρες, απλώς με άλλη ψυχολογία αντιμετωπίζεις τις λιγούρες όταν εισαι πχ 60 κιλά και άλλο όταν είσαι 90. Και μπορείς να πας για 2-3 συνεδρίες όταν δεις και επανέρχεται η όρεξη για γλυκά. Για να προλάβεις τα χειρότερα. τα οποία χειρότερα εγώ δεν πρόλαβα όταν ήμουν στα 75 και έφτασα τα 100. Μυαλά στα κάγκελα βλέπεις. Δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουν. Ίσως και γω αν δεν είχα κάνει βελονισμό να πήγαινα απευθείας για εγχείρηση. Αλλά επειδή ξέρω ότι μια χαρά αδυνατίζω και μόνη μου, για ποιό λόγο να φάω τζάμπα και βερεσέ χειρουργείο;;
-
εν τω μεταξυ δε ξερω αν σας ειπα..οσο καιρο εγω με βαση τη ζυγαρια μου πιστευα οτι ειμαι 81 κιλα...εκανα λαθος!
ο γιατρος με μετρησε 82,350 γραμ. και ο καινουριος στοχος ειναι τα 65 κιλα.
ξεκινησα λοιπον βελονισμο εδω και 7 μερες με τη σημερινη και αυτη τη στιγμη απο 82,350 που ημουν ειμαι 80.500 και ειμαι 1-2 μερες πριν την περιοδο μου, αρα μαλλον και λιγο πρησμενη να το πω??
νομιζω παμε καλα?!!!??? εσεις κοριτσια?εχετε νεοτερα?
-
οποτε αλλαξα και το τικερακι μου για να ναι δικαιο και να εχω μια σειρα...
καλημερα σε ολους!
-
καλά κίκα μη τρελαίνεσαι κιόλας με τις ζυγαριές, υπάρχουν αποκλίσεις και 4 κιλών απ΄τη μία στην άλλη. Αλλά αφού πλέον έχεις αφεθεί στα χέρια του γιατρού σου, πήγαινε και σύμφωνα με τη ζυγαριά του! εγώ με λύπη ανακοινώνω ότι μετά από 2 συνεδρίες βελονισμού, αναστέλλω την προσπάθειά μου λόγω απογευματινής εργασίας, την ώρα δηλαδή που γίνονται και οι επισκέψεις. Αλλά δε πειράζει, πήρα μια μικρή φόρα, νομίζω πως θα χω κουράγιο για καναν μήνα σίγουρα. Ε και μετά βλέπουμε!
-
σταματησες δηλαδη?
κριμα!
εγω ναι παω καλα και ζυγιζομαι μονο με τη δικη του ζυγαρια..Αλλα ειμαι πολυ αισιοδοξη αυτη τη φορα και επαψα να πειναω..κατι ακατορθωτο για τα δικα μου δεδομενα...ειδικα σε οτι αφορα τα γλυκα.
ειμαι καλα και αν χανω κανα 2κιλο τη βδομαδα περιπου τοτε θα ειμαι αρχοντας!!
γιατι αυτο σημαινει αυτοματα...οτι σε 1 μηνα και 3 βδομαδες απο τωρα...(δε λεω 2μηνες για να το κανω να φαινεται λιγοτερο...) θα εχω φτασει το στοχο μου και το καλοκαιρι ειναι μπροστα μου...δικο μου!
Θα παω την κρουαζιεριτσα μου στο ΑΙγαιο με κομψα ρουχαλακια και τλεια διαθεση!
κοιτα..αν νιωθεις οτι πηρες μια φορα...και οτι το χεις, τοτε κανε την προσπαθεια σου σε καινουριες βασεις...
και ισως αν δεις οτι δεν παει καλα στιγμη..κανεις και μια επισκεψη για να παρεις δυναμη!
Αλλα ρε παιδια εχω τοσο κουραστει με τις διαιτες και με το να ψαχνω καθε μερα τι να φαω και ποιο φαγητο ταιριαζει με το αλλο και πως να μαγειρεψω αυτο κ εκεινο κλπ που ο βελονισμος μου ηρθε κουτι!!!!
τελος! Αυτη τη φορα δεν τα παραταω μεχρι να φτασω 65 ακριβως!!!
-
έτσι μπράβο κίκα, αυτό ακριβώς που λες κάνει ο βελονισμός. Δεν σε νοιάζει ρε παιδί μου τί θα φας, απλά θες κάτι να ικανοποιήσεις την πραγματική σου πείνα!!! μετά από τον στόχο που βλέπω ότι έθεσες, αν δω με τα κυάλια μου κάπου μεσοπέλαγα ένα κρουαζιερόπλοιο να το περιτριγυρίζουν πολυτελή κότερα και θαλαμηγοί του πολεμικού ναυτικού , θα ξέρω ότι είσαι εσύ μέσα και μαζεύτηκε το σύμπαν να πάρει μάτι μια κορμάρα!!
-
χαααααααααααααααααααααααα χαχααχ ωραιο αυτο!!
ναι ναι εγω θα ειμαι!!! αν δεις ναυτακια τριγυρω απο κρουαζιεροπλοιο να ξερεις η γοητεια μου τους τραβηξε και φυσικα το ...κορμι!!!
χαχαχαχ τελειο!
σιγα σιγα ....αλλα σταθερα!
εσυ τι λες να κανεις τωρα??εχεις καποιο σχεδιο δρασης?
-
τί σχέδιο δράσης καλέ, όλα καλά, φαγητό μετρημένο, είμαι 2 κιλά μείον αυτή τη βδομάδα αλλά είναι αρχή ακόμα. Αυτό ήθελα να σου πω, στείλε ένα τηλεγράφημα στα ναυτάκια να καθυστερήσουν λίγο να ρθουν. Για καλό στο λέω να μην απογοητευτείς, το θεωρώ δύσκολο να συνεχίσεις με τέτοιο ρυθμό να χάνεις. 2 κιλά λίπος τη βδομάδα δεν είναι εύκολο να χάσεις..εκτός αν είσαι πχ 120 κιλά...αλλά με τα 80 σου κιλά καλά θα ήταν να έβαζες σαν στόχο 1,5 τη βδομάδα.
-
φυσικά κάθε σώμα ειναι διαφορετικό αλλά και γω όταν ήμουν παλιότερα στα δικά σου κιλά και προσπαθούσα για τα 70, θυμάμαι το περισσότερο που κατάφερα να χάσω ήταν 1,5 κιλό τη μέρα. Και μιλάω για καθαρό λίπος, αφού σε ένα μήνα (-6 κιλά) είχα λιώσει στη κυριολεξία. έτρωγα περίπου 1300 θερμίδες και έκανα 2 ώρες τη μέρα αεροβική συν το έξτρα περπάτημα στη διάρκεια της μέρας, σχολή, δουλειές,διάφορα..για σκέψου! Γιαυτό το θεωρώ λίγο δύσκολο κικάκι μου και στο λέω μην απογοητευτείς..
-
ενταξει λοιπον και με 1,5 κιλο τη βομαδα θα χρειαστω 2,5 μηνες περιπου! οποτε και παλι καλα ειμαι..ετσι κι ελλιως την κρουαζιερα θα την παω τελη ιουλιου...προλαβαινω...........!! ??!!!
τρεχατε ποδαρακια μου!
ειναι αδικο να χανεις δυσκολοτερα αμα εχεις 80 κιλα...κλαψ!!!
-
α ρε ναυτάκια τί σας περιμένει! μετά το θέαμα της κίκας, θα πιστέψετε και στους εξωγήινους!!!1!
-
ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!!άλλα αν δεν κανουμε και το αστειακι μας πως θα βγει ολοκληρο 2,5μηνο σχεδιο δρασης!!!
το support ειναι απαραιτητο!χαα
-
λοιπόν, αυτό που συμβαίνει με τον βελονισμό είναι το κάτι άλλο...πριν λίγο έφαγα με το ζόρι ένα γιαούρτι με 3 φρυγανιές.δεν φαντάζεστε όμως με πόσο ζόρι! χε χε