kala αλλο κ τουτο...δε δεχεται τον κωδικο μου...αναγκαστικα να αλλαξω νικ για να μπω...
Printable View
kala αλλο κ τουτο...δε δεχεται τον κωδικο μου...αναγκαστικα να αλλαξω νικ για να μπω...
eleos de me vazei me to allo...
μια χαρα θα εισαι αν χανεις 1% του βαρους σου/ βδομαδα. Θαναι κ λιπος, αρκει να τρεφεσαι σωστα... εφτιαξες τικερακι? αναγκαστικα κ αλλαξα νικ κ τα ξαναφτιαξα...δε με εβαζε!Quote:
Originally posted by teti
Πω πω απ' οτι βλεπω απο το δικο σου, εχεις χασει 17 κιλα, μπραβο σου, εγω ορισμενες φορες οταν σκεφτομαι ποσα πρεπει να χασω με πιανει πανικος, προσπαθω να το ξεχνας και οτι γινει..
Απλα για την ωρα εχω βαλει σαν στοχο μεχρι το Πασχα να εχω πεσει απο τα 90...και ο καλος θεουλης ας βαλει το χερακι του!
ωραιο αρθρακι για τη διατροφη που κανουμε εδω: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1943&page=2
Εφτιαξα αλλα δεν μου το κανει copy paste στο κουτακι της υπογραφης στο control panel, πανω δεξια.
περιεργο!
καλα το εκανα τοσες φορες σημερα που εγινα εξπερ...ο,τι βοηθεια θελησεις σφυρα!
τελευταιο γευμα 18:00
...test...test...
yeeeeeeeeeeees!
Ετοιμο το τικερακι μου, πως με βρισκεις?
Αργησα αλλα τα καταφερα...
ονειρεμενο :)
thanks καλη μου!
forty που χαθηκες? μια ερωτηση, ο πρωινος καπουτσινο (με γαλα χτυπημενο αποπανω) σπαει τη νηστεια? (σκετος χωρις ζαχαρη)
Κι εγω την ιδια απορια εχω, ποιος θα μας την λυσει, και οχι μονο για τον καπουτσινο, αλλα για τον καφε γενικα το πρωι με λιγο γαλατακι και λιγη ζαχαριτσα...αντε εστω ζαχαρινη..
βασικα αν διαβασεις το ebook για το φαστ-5 που εχει στο πρωτο πρωτο μηνυμα θα δεις οτι επιτρεπονται μονο ροφηματα χωρις θερμιδες...αρα μαλλον κ οι δυο μας την σπασαμε :D
παντως καπου διαβασα οτι για τις γυναικες ειναι αρκετες 14 ωρες νηστεια, ισως δοκιμασω κ αυτο...
Εγω δεν την εσπασα, απλα επειδη παντα ξυπναω αρκετα πρωι, μου μυριζει λιγο καφεδακι μεχρι να παει η ωρα 11 και κατι για να φαω το πρωινο μου. Εχω μεγαλη δυσκολια στο να τον πιω σκετο, γι αυτο αναρωτιωμουν για την ζαχαρινη.