Εμενα δεν μου αρεσει να μου λενε οτι εχω αδυνατισει..
Αλλαζω κατευθειαν θεμα
Printable View
Εμενα δεν μου αρεσει να μου λενε οτι εχω αδυνατισει..
Αλλαζω κατευθειαν θεμα
Κι εμενα δε μαρεσει να μου το λενε συνεχεια και τελευταια μερικοι το εχουν παρακανει τοσο.Πραγματικα τοσο μπαζα μας θεωρουσαν πριν.Για να μην πω οτι ξαφνικα απεκτησα ανθρωπινη υποσταση για πολλους που οσο ημουν χοντρη με αγνοουσαν λες και ημουν διαφανη.
Ναι ναι ασφαλως!:lol:
α οκ :thumbup: δεν ειχα δει τα προηγουμε ποστ και απαντησα σ'αυτο θεωροντας οτι ειναι η δικη σου αποψη :wink2:Quote:
Originally posted by smart
Quote:
Originally posted by forty
γιατι πρεπει να μας κανει η το ενα η το αλλο δυστυχισμενους?προσωπικα δεν με κανει ουτε αν με πουν χοντρη ουτε αν εχω αγχος.Αλλοιμονο καθε φορα που εχουμε αγχος να δυστυχουμε!για μενα δυστυχια ειναι οταν χασω καποιο αγαπημενο προσωπο,οταν υπαρχει πολυ φτωχια στην οικογενεια η καποιο προβλημα υγειας.Ισως να μην εχεις περασει στεναχωριες και να θεωρεις το αγχος και το αισθημα κενου δυστυχια και ευχομαι να μην περασεις ποτε δυσκολα αλλα αυτα που περιγραφεις δεν ειναι δυστυχια και αν εχουμε ενα δυνατο χαρακτηρα η αν εχουμε δουλεψει με τον εαυτο μας δεν αφηνουμε τους αλλους να μας επειρεαζουν με τη αρνητικη γνωμη τους για μαςQuote:
Originally posted by smart
προσωπικα, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΛΑΩ, αν κατι θα με κανει δυστυχισμενη θα ειναι αυτο το κενο, αυτο το αγχος, αυτο συναισθημα που δε μπορω να εκφρασω (προφανως δεν εχω καποιον να το εκφρασω κ να πιστευω οτι θα με νιωσει την εκαστοτε σιτγμη) κ οχι που θα με πει ο αλλος χοντρη!
αυτο μπορει να με πικαρει αλλα δε θα με κανει δυστυχισμενη.
κ αν εσας αυτο ειναι που σας κανει δυστυχισμενες κ οχι το αγχος, το κενο, το ανεκφραστο συναισθημα, ρε κοριτσια, ειναι πολύ κριμα, μα παρα πολύ κριμα ομως :)
ωστοσο αν δεις τα προηγουμενα, καποιες ισχυριζονται οτι ειναι δυστυχισμενες μονο κ μονο επειδη τους αντιμετωπιζει καπως η κακουργα η κοινωνια.
εγω διαφωνω σ αυτο, δεν ξερω αν το εχεις αντιληφθει.
αν δεν ειχα περασει στεναχωριες μπορει κ εγω να γινομουν δυστυχισμενη μονο οταν καποιος με ελεγε χοντρη.. :shocked2:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by spaceride
εννοω γτ να ειναι παραβιαση μονο η αρνητικη κριτικη κι οχι και η θετικη...γτ ειναι πιο δυσκολο να μπλοκαρεις ολα τα σχολια που αφορουν το σωμα σου παρα μονο τα αρνητικα..και για να το θεσω και πιο σωστα γτ εδω παρερμηνευονται ευκολα τα γραφομενα, ΕΓΩ βρηκα πιο δυσκολο να μπλοκαρω καθε ειδους σχολιο για το σωμα μου (συμπεριλαμβανομενων και των θετικων) παρα μονο τα αρνητικαQuote:
Originally posted by anthi1992
τι εννοεισ spaceride?μπορεισ να μασ εξηγησεισ?
Quote:
Originally posted by Constance
Κι εμενα δε μαρεσει να μου το λενε συνεχεια και τελευταια μερικοι το εχουν παρακανει τοσο.Πραγματικα τοσο μπαζα μας θεωρουσαν πριν.Για να μην πω οτι ξαφνικα απεκτησα ανθρωπινη υποσταση για πολλους που οσο ημουν χοντρη με αγνοουσαν λες και ημουν διαφανη.
Μα ακριβως τα ιδια...Quote:
Originally posted by eleni1201
Εμένα μου αρέσει να μου το αναγνωριζει το αγόρι μου, αλλά μετά σκέφτομαι δηλαδή πριν πως ήμουν??? Τόσο χάλια???
παλιά όταν μου ελεγαν κατι καλο, προσπαθούσα να το "αναιρέσω" δλδ να πω ελα καλε σιγα ή κάτι τέτοιο.μετα ακουσα σε μια εκπομπή οτι οταν νοιωθουμε αβολα πρεπει απλά να χαμογελάσουμε κ να πουμε ευχαριστώ.είναι λίγο "χαζό" αλλά πλεον αυτο κάνω κ νοιώθω πολύ καλύτερα.
οσο για τα αρνητικά, επειδή ξέρω τι είμαι κ τι όχι, με επηρεάζουν αλλά μόνο εκεινη τη στιγμή.μπορεί δλδ να με στεναχωρήσουν για δεκα λεπτά, ή μιση μέρα αλλά δε μπορεί δλδ κανεις να με πείσει οτι είμαι κάτι που δεν είμαι.κ προσπαθώ πλεον να είμαι απλά ψυχρή.για τον απλούστατο λόγο οτι πιστεύω πως όσοι κανουν κακοπροαίρετα σχόλια για τους άλλους έχουν οι ίδιοι μεγαλύτερα κόμπλεξ για τον εαυτό τους.
ενα ακομη λαθος που γινεται στο φορουμ ειναι οτι εχουμε την ταση να τα περνουμε ολα προσωπικα και να μπαινουμε σε μια ανεξαντλητη διαδικασια επιθεσεων και αντιπαραθεσεων...
ετσι αλλοι ξενερωνουν και φευγουν και αλλοι μπαινουν στο τρυπακι αυτο του ατελειωτου "διαλογου" και των "επιχειρηματων" που ΦΥΣΙΚΑ δεν οδηγει πουθενα...
:thumbup: Καλα το να σηκωθεις να "φυγεις" απο ενα φορουμ επειδη παρεξηγηθηκες με καποια μελη προσωπικα το θεωρω γελοιοτητα.Τραγικοποιούμε τα πραγματα μερικοι.Quote:
Originally posted by absolute
ενα ακομη λαθος που γινεται στο φορουμ ειναι οτι εχουμε την ταση να τα περνουμε ολα προσωπικα και να μπαινουμε σε μια ανεξαντλητη διαδικασια επιθεσεων και αντιπαραθεσεων...
ετσι αλλοι ξενερωνουν και φευγουν και αλλοι μπαινουν στο τρυπακι αυτο του ατελειωτου "διαλογου" και των "επιχειρηματων" που ΦΥΣΙΚΑ δεν οδηγει πουθενα...
Quote:
Originally posted by Constance
:thumbup: Καλα το να σηκωθεις να "φυγεις" απο ενα φορουμ επειδη παρεξηγηθηκες με καποια μελη προσωπικα το θεωρω γελοιοτητα.Τραγικοποιούμε τα πραγματα μερικοι.Quote:
Originally posted by absolute
+1000
Είναι όντως ξενέρωμα να μπαίνεις σε ένα φόρουμ για να δεις κάποιες απόψεις σχετικά και με το δικό σου θέμα και να πέφτεις πάνω σε αντιπαραθέσεις, προσβολές και ψευτοευθιξίες. Ξαναλέω ότι βρισκόμαστε εδώ με σκοπό να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε και όχι για να παραστήσουμε τους έξυπνους, τους ειδικούς ή ότι άλλο.
Παλιότερα το φόρουμ λειτουργούσε για μένα ως πηγή χαράς, ανυπομονούσα να μπω και να δω τους on line φίλους και συναγωνιστές μου στον αγώνα κατά των κιλών. Σήμερα πολλές φορές μπαίνω και βλέπω να ξεσκίζουν τις σάρκες τους άτομα που μου δίνουν την εντύπωση ότι έχουν να λύσουν άλλου είδους θέματα και χρησιμοποιούν το βήμα που δίνεται εδώ. Εκτόνωση, ναι, βοήθεια όχι. Ξενερώνω λοιπόν και φεύγω, από τη στιγμή που χάνεται κάπου στο δρόμο ο σκοπός. Και άντε, εγώ ψιλοπάλιωσα και συνήθισα, τι γίνεται όμως με τα νέα μέλη? Πιστεύω ότι τα τρομάζουμε και τα κάνουμε να σκέφτονται ότι δεν ήρθαν στο σωστό μέρος, όταν διαβάζουν όσα γίνονται εδώ. Ας ανασυγκροτηθτούμε λοιπόν και ας σκεφτόμαστε δύο φορές προτού γράψουμε κάτι.
Ava ποιος πιστευεις οτι ειναι ο δοκιμος ορος να σχολιασει καποιος κατι στο οποιο διαφωνει και που ειναι το σημειο που αυτο παυει να ειναι αντιπαραθεση και γινεται "ξεσκισμα σαρκας"? Ρωταω με πραγματικη απορια γτ προσφατα μπηκα σε μια αντιπαραθεση και δεν ξερω αν ξεπερασα το νοητο αυτο οριο
συμφωνω σε ολα οσα γραφεις,αυτα αντιπροσωπευουν και εμενα,ομως δεν εχω και δεν θελω να συνηθισω ουτε στις επιθεσεις ουτε στις ειρωνιες γιατι πολλοι βγαζουν τα απωθημενα τους και οταν συνεχιζεται αυτο δεν ξερω αν κανει καλο και στα δυο μερη ,και σε οσους ενοχλουνται με την κατασταση ακομα και οταν δεν περνουν μερος στις αντιπαραθεσεις αλλα ουτε και σε αυτους που γινονται επιθετικοι.Quote:
Originally posted by Ava
Είναι όντως ξενέρωμα να μπαίνεις σε ένα φόρουμ για να δεις κάποιες απόψεις σχετικά και με το δικό σου θέμα και να πέφτεις πάνω σε αντιπαραθέσεις, προσβολές και ψευτοευθιξίες. Ξαναλέω ότι βρισκόμαστε εδώ με σκοπό να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε και όχι για να παραστήσουμε τους έξυπνους, τους ειδικούς ή ότι άλλο.
Παλιότερα το φόρουμ λειτουργούσε για μένα ως πηγή χαράς, ανυπομονούσα να μπω και να δω τους on line φίλους και συναγωνιστές μου στον αγώνα κατά των κιλών. Σήμερα πολλές φορές μπαίνω και βλέπω να ξεσκίζουν τις σάρκες τους άτομα που μου δίνουν την εντύπωση ότι έχουν να λύσουν άλλου είδους θέματα και χρησιμοποιούν το βήμα που δίνεται εδώ. Εκτόνωση, ναι, βοήθεια όχι. Ξενερώνω λοιπόν και φεύγω, από τη στιγμή που χάνεται κάπου στο δρόμο ο σκοπός. Και άντε, εγώ ψιλοπάλιωσα και συνήθισα, τι γίνεται όμως με τα νέα μέλη? Πιστεύω ότι τα τρομάζουμε και τα κάνουμε να σκέφτονται ότι δεν ήρθαν στο σωστό μέρος, όταν διαβάζουν όσα γίνονται εδώ. Ας ανασυγκροτηθτούμε λοιπόν και ας σκεφτόμαστε δύο φορές προτού γράψουμε κάτι.
Ειναι ψυχοφθορο να μπαινεις σε ενα φορουμ που βλεπεις να ξεπεταγονται απο παντου ειρωνικα σχολια εκτος αν μπαινεις αποκλειστικα σε 1-2 θεματα που σε ενδιαφερουν και δεν ασχολεισε με τιποτα αλλο
Forty, αυτό κάνω κι εγώ. Ασχολούμαι με τα θέματα που με ενδιαφέρουν, κυρίως αυτά που άπτονται της ψυχολογίας.
Spaceride, για μένα τουλάχιστον δεν υπάρχουν ούτε φόρμες, ούτε δόκιμοι όροι. Τα πράγματα φαίνονται από μακρυά, όταν οι καταστάσεις βρωμάνε μπαρούτι. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι φαίνονται ως χαρακτήρες, ακόμη και εδώ. Εσύ φαίνεσαι ευγενικό παιδί, οπότε μην σε απασχολεί αν ενδεχομένως είπες κάτι που δεν θα έπρεπε, αφού ο σκοπός σου δεν ήταν αυτός. Η αλήθεια είναι ότι δεν διάβασα την αντιπαράθεση, αλλά είμαι βέβαιη πως ότι είπες το είπες με καλή διάθεση. Όσο για τους κακοήθεις, το μόνο που έχω να πω είναι ότι όπως δεν θα τους έκανα παρέα έξω in real life, με τον ίδιο τρόπο τους αποφεύγω κι εδώ. Ευτυχώς τους αναγνωρίζω.
ενα ακομη λαθος που γινεται στο φορουμ ειναι οτι μπαινουμε στη διαδικασια να αποδειξουμε κατι....
κ για να αποδειξουμε το δικο μας κατι, νιωθουμε οτι πρεπει να ακυρωσουμε καποιον αλλο...
λες κ ειμαστε σε εμπολεμη ζωνη....