Φυγατε ολοι ε?? δεν πειραζει. εγω θα ενημερωνω για την πορεια μου και αν μπει κανεις παλι εδω θα ειμαστε να τα λεμε!:love:
Printable View
Φυγατε ολοι ε?? δεν πειραζει. εγω θα ενημερωνω για την πορεια μου και αν μπει κανεις παλι εδω θα ειμαστε να τα λεμε!:love:
Εδω ειμαστε παντα για υποστηριξη.Απλώς δεν μπαινω συχνα και αν δεν εχω κατι καλο να πω, απλώς δεν γραφω.Συνεχισε ακαθεκτη!!!!!!!!!!!!:thumbup:
evagelia,
εδω ειμαι!! πως πας για πες ! εγω δεν θα τα πω παλι γιατι αγχωνομαι χειροτερα να τα λεω χαχα!!!
παντως ετσι κι ετσι ! εσυ πες
ουφ νομισα φυγατε ολοι.
Εγω αυτη τη βδομαδα εχασα 200 γραμμαρια μονο. Ψιλοαπογοητευτηκα αλλα δεν πειραζει. Ελπιζω η επομενη να μου παει καλυτερα.
παμε μαζι την επομενη βδομαδα θα χασουμε αρκετα οκ??
http://yoursmiles.org/csmile/preved/c0101.gif
παρούσα!!! μπαινοβγαίνω! μην πτοείσαι αν κάποιες μέρες δε χάνεις, όσο είσαι πιστή στη διατροφή σου θα χάσεις, θες δε θες! Κι αν απιστήσεις μετά να επιστρέψεις κατευθείαν και όλα καλά!
Πάμε γερα!
Quote:
Originally posted by ton76
παμε μαζι την επομενη βδομαδα θα χασουμε αρκετα οκ??
ΣΥΜΦΩΝΟΙ!!!!1:spin:
Με πειραξε λιγουλακι αλλα θα προσπαθησω αυτη την εβδομαδα να τα παω καλυτερα. Εκανα κατι απιστιες σε μια ταβερνα αλλα καλα να παθω.Quote:
Originally posted by sweetOctober
παρούσα!!! μπαινοβγαίνω! μην πτοείσαι αν κάποιες μέρες δε χάνεις, όσο είσαι πιστή στη διατροφή σου θα χάσεις, θες δε θες! Κι αν απιστήσεις μετά να επιστρέψεις κατευθείαν και όλα καλά!
Πάμε γερα!
Αυτην την εβδομαδα θα ειμαι πιο προσεκτικη:wink2:
Ευαγγελιαααααααααααα!!! Πως παμε????? Προσεχουμε???για ομολογα τωρα:smirk:
Είχα πρόβλημα με το ιντερνετ και δυστυχως δεν είχα πρόσβαση για να δω νωριτερα το μηνυμα :sniffle:Quote:
Originally posted by ton76
Ευαγγελιαααααααααααα!!! Πως παμε????? Προσεχουμε???για ομολογα τωρα:smirk:
Δεν πάω και πολυ καλά η αλήθεια είναι, γιατί όλη την προηγούμενη βδομάδα δεν πρόσεχα καθόλου συν οτι κοπάνησα τα τσιπουράκια μου, τις ρετσινούλες μου και φυσικά όλα τα μεζεδάκια.
Το ευτύχημα είναι βέβαια πως δεν έβαλα κιόλας.
Εσείς τί νέα;
ελα στο ιδιο καζανι μωρε βραζουμε, βαλε νεους στοχους, μη σταματας, εγω εβαλα να μπω σε προγραμμα σχετικο, μεχρι 15 Μαρτη. Δεν εχω προσδιορισει πιο προγραμμα ακριβως ωστε να μητα παρατησω. Σωστη διατροφη τελοσπαντων. Ε καπου στις 1600 θερμιδες, αλλα και σημερα που παω για 1800 δε θα σκασω. Στοχος ειναι να συνεχιζουμε και θα τα ριξουμε μωρε τα κιλα. Μην ακουω ηττοπαθειες. Παμε γερα!!!Quote:
Originally posted by evageliagiannena
Με πειραξε λιγουλακι αλλα θα προσπαθησω αυτη την εβδομαδα να τα παω καλυτερα. Εκανα κατι απιστιες σε μια ταβερνα αλλα καλα να παθω.Quote:
Πάμε γερα!
Quote:
ελα στο ιδιο καζανι μωρε βραζουμε, βαλε νεους στοχους, μη σταματας, εγω εβαλα να μπω σε προγραμμα σχετικο, μεχρι 15 Μαρτη. Δεν εχω προσδιορισει πιο προγραμμα ακριβως ωστε να μητα παρατησω. Σωστη διατροφη τελοσπαντων. Ε καπου στις 1600 θερμιδες, αλλα και σημερα που παω για 1800 δε θα σκασω. Στοχος ειναι να συνεχιζουμε και θα τα ριξουμε μωρε τα κιλα. Μην ακουω ηττοπαθειες. Παμε γερα!!!Quote:
Originally posted by evageliagiannena
Πάμε γερα!
Πόσο πολύ σου εύχομαι να τα καταφέρεις!!
Παρεούλα να μου δίνεις δύναμη γιατί η αρχική χαρά που είχα σιγά σιγά φεύγει και μετατρέπεται σε βαρεμάρα
Υπομονή, να σκέφτεσαι θετικά κι ότι το κάνεις για σενα`
Θα το παλέψω ξανά απο την αρχή. Αυτό είπα και στη διαιτολόγο μου σήμερα.
Με το αγόρι μου βγαίνουμε συχνά και δυστυχως για μενα πηγαίνουμε με φίλους σε τσιπουράδικα. Οπότε καταλαβαίνεις...
Μαζί με το τσιπουρο, ρετσίναι κτλ έρχονται και οι μεζέδες.
Στην αρχή τσιμπολογάω ελάχιστα και μετά πλακώνομαι.
Θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια αύριο για να μπω σε μια σειρά ξανά. Μακάρι να μπορέσω να κρατηθώ.
Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με τον εαυτό μου.
εχω διαιτολογιο του 2006 που γνωρισα τον αντρα μου οπου ημουν 79-80 κιλα, και πηγαινα σε διαιτολογο για να αδυνατισω.
Ειδες ποσα κιλα ειμαι 7 χρονια μετα. Τελικα αυτο μετραει, οχι η πορεια αλλα το αποτελεσμα. Ναι ενιαμεσα ανεβοκατεβαινα. Και? Μια τρυπα στο νερο. Προσεξε μη βαλεις βαρος για αρχη, μετα βλεπεις. Στη θεση σου δε θα πηγαινα στο διαιτολογο, εισαι σε φαση περιεργη. Φυσικα ο,τι νομιζεις κανεις, σου λεω την δικια μου "περιπτωση¨. Εγω πηγαινα και δεν τα εκανα, μετα σταματησα.
Απλα προσεχε! Να εχεις τα ματια σου ανοιχτα και να ζυγιζεσαι τακτικα.
Ασε που να δεις στη συγκατοικηση τα ωραια, ειδικα αν ο αλλος τρωει ο,τι γουσταρει και δεν παχαινει με την καμμια! Εμενα τρωει λιγο, μονο απο τα σκατολοιδια τρωει πολυ, πχ γαριδακια, σοκολατες, μπισκοτα και φυσικ σουβλακια!!