Καλησπέρα.
Άκη, σ΄ευχαριστώ για το καμπανάκι που μου έκρουσες. Καταλαβαίνω τι λες ακριβώς. Αν διέθετα τα χρήματα ίσως και να είχα ήδη κάνει κάποια επέμβαση. Όμως με προνοιακό βιβλιάριο υγείας το οποίο έχει λήξει, είμαι στη σειρά για να μπω σε δυο χρόνια σε χειρουργείο εφόσον είμαι κάτω των 180 κιλών και με ΔΜΣ άνω του 40. Ευελπιστώ ως τότε ή να χω χάσει τόσο βάρος που να μη χρειάζομαι βαριατρική ή να δώσει ο Θεός να βρεθεί καμιά δουλειά με ασφάλιση ή κανένα ουρανοκατέβατο ποσό για να προχωρήσω. Ξέρω πως με το σοβαρότατα νοσογόνο δείκτη μάζας που έχω είναι λίγο σα ρουλέτα η κάθε μου μέρα. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά πάντως προς το παρόν. Δεν κάνω υπερφαγικά και χάνω σταθερά, έστω και αν είναι με πολύ αργό ρυθμό.
Σκάρλετ, τα μπράβο σου είναι όντως ενθαρρυντικά αλλά κυρίως η πίστη σου σε μένα. Σ΄ευχαριστώ πολύ.
Μαντζουράνα, αστείρευτη, βλέπω ψυχολόγο και θεωρώ πως το βασικό μου θέμα με το οποίο και ταλανίζομαι χρόνια και χρόνια τώρα έχει βάση εσωτερική και πως η διατροφική μου διαταραχή είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα... Σ΄ευχαριστώ για όλα τα ΄θετικά΄ που μου χαρίζεις!
Μπεσμπαμπ, λακωνική και εύστοχη. Σ΄ευχαριστώ πολύ.
Ναντίν, πώς γίνεται και με κάνεις να σε νιώθω λίγο σαν μεγαλύτερή μου αδερφή; Κι είναι και ρόλος που τον έχω εγώ.
Είστε ευλογία βρε παιδιά εδώ μέσα... Μπακλαβά μ΄ακούς; <3 <3