Μακαριιιιιιιιι
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Μακαριιιιιιιιι
Οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν αγύριστα κεφάλια.. Δεν καταλαβαίνουν πόσο καλό κάνουν στον εαυτό τους.. Ο πατέρας ενός φίλου μου κάπνιζε σαν φουγάρο.. αργότερα διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα.. Και συνέχισε να καπνίζει μέχρι που πέθανε.. Δεν καταλάβαινε ότι δεν επιτρεπόταν..
Εδώ βλέπεις στα τσιγάρα επάνω να γράφει πόσο επικίνδυνα είναι.. να έχουν επάνω τους σοκαριστικες φωτογραφίες.. Και παρόλα αυτά να μην δίνει σημασία κανείς.. Καλά έκανες και το έκοψες.. Εγώ δεν έχω δοκιμάσει να το βάλω στο στόμα μου ποτε
Εγω ουτε θυμαμαι γιατι το ξεκινησα. Ισως απο νοσταλγια. Ισως απο μοναξια. Ισως γιατι ειχα εικονες συμφοιτητων μου να καπνιζουν. Στην αρχη καπνιζα μονο τα τσιγαρα που μας κερνουσαν οι κοπελες-προωθητριες στις καφετεριες. Μετα το ξεκινησα κανονικα.
εγω το ξεκινησα στα 12-13 για μαγκια και επειδη ηταν απαγορευμενο και περναμε θυμαμαι στις αρχες ενα πακετο ολη η παρεα...μετα αρχισαμε και το χορτο και εδεσε το πραγμα...
αλλα το τσιγαρο μετα τον πρωτο χρονο εθιστηκα φοβερα...το ειχα με τον καφε μ..το ποτο μου....το αραγμα....το στρεσ...την στεναχωρια...την μελαγχολια...παντα διπλα μ..σχεδον μ ολα το ειχα συνδεσει...
11η μερα οφφ...χθες ειχα κατι κρισουλες.....σημερα πιστευω θα ειμαι καλυτεραααα
Από τα 12? Αν ήμουν μαμά σου θα είχες φάει πολύ ξύλο [emoji23][emoji23] κρατήσουυυυ... Μην ξεφυσας καθόλου!
Άιντε βρε που ήταν καλή φάση..και σε έχω για έξυπνο παιδί μην με απογοητευης...άκου ήταν καλή φάση...
Εδώ εγώ που είμαι εθισμένος με το κάπνισμα οσο κι αν καπνίζω μένω μακριά από χόρτα και τέτοια χαζά..μόνο τσιγάρο καφε...άντε και μια φορά το μήνα κανα τζόγο..μην φαντάστηκε πολλά..κάνα 5€ πέσω ισα ισα μηπως και βγάλω κάνα φράγκο
Τα χορτα τα κανουμε πιτα δεν τα καπνιζουμε
εγω γενικα ημουν σε πολλα πραγματα εθισμενος...
τωρα σιγα σιγα τα κοβωγφ ολα...κανω στροφη στην ζωη μου..
και στο αλκοολ ημουν και τωρα το εχω ελατωσει...και στο τσιγαρο..και στα ντραςγκς και στον καφε..και στα τζανκ φουντ και σε πολλα....
αλλα ενα ενα τα τελειωνω