Διακοπη Καπνισματος!!!!! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 218
    Senior Member
    7η μερα οφ...
    οσο περνανε οι μερες μου λειπει ολο και λιγοτερο..
    νομιζω οτι φτανω στο σημειο που θα το ζηταω ελαχιστα η καθολου..
    οσοι θελουν να το κοψουν απλα θελει θεληση και υπομονη στην αρχη με τις κρισουλες...

Senior Member
    Χέρομε που κατάφερες και γλύτωσες απτό κάπνισμα...
    Βλέπεις καμιά διαφορά στη στύση σου???η είναι νωρίς ακόμα???

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Χέρομε που κατάφερες και γλύτωσες απτό κάπνισμα...
    Βλέπεις καμιά διαφορά στη στύση σου???η είναι νωρίς ακόμα???
    ολο και καλυτερα παει..μερα με την μερα το ζηταω ολο και λιγοτερο....
    το μονο κακο που μου εχει κανει ειναι στον υ[πνο μου τον εχει καταστρεψει..κατι 6ωρα κοιμαμαι και αυτα οτι ωρα να ναι....
    Λοιπον τωρα οσο αφορα στην στυση δεν θελω να δω διαφορα γιατι ειναι παρα πολυ καλη η στυση μου και αμα βελτιωθει..πιθανοτατα να εχω πριαμισμο μετα......
    εσυ τι εγινε γιωργο το εκοψες? εσυ εφοσον εχεις προβλημα και στην στυση επρεπε να το εχεις κοψει εδω και χρονια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    ολο και καλυτερα παει..μερα με την μερα το ζηταω ολο και λιγοτερο....
    το μονο κακο που μου εχει κανει ειναι στον υ[πνο μου τον εχει καταστρεψει..κατι 6ωρα κοιμαμαι και αυτα οτι ωρα να ναι....
    Λοιπον τωρα οσο αφορα στην στυση δεν θελω να δω διαφορα γιατι ειναι παρα πολυ καλη η στυση μου και αμα βελτιωθει..πιθανοτατα να εχω πριαμισμο μετα......
    εσυ τι εγινε γιωργο το εκοψες? εσυ εφοσον εχεις προβλημα και στην στυση επρεπε να το εχεις κοψει εδω και χρονια...
    ξερω οτι δεν εχεις προβλημα με τη στυση σου και ευχομε να μην εχεις ποτε..αλλα το ρωτησα γιατι υποτιθεται οτι ακομα και αν δεν εχεις προβλημα βελτιωνει τη διαρκεια της στυσης και βοηθαει ακομα περισσοτερο να εχεις στυσεις..για το πριαπισμο μην φοβασε βρε δεν παθενεις τοσο ευκολα πριαπισμο.για να παθεις πριαπισμο πρεπει να κανεις υπερβολικη καταχρησει σε διεργετικα χαπια η να εχεις οργανικο προβλημα..
    ναι ρε γαμοτο εγω πως θα γλυτωσω απτο καπνισμα μου λες??που δεν μπορω να ανρεξω καθολου..θα ειναι πολυ οδυνηρο για εμενα..συνεχεια κανω προσπαθεια αλλα με περνει απο κατω

Senior Member
    Αν ήταν σε όλους οσους καπνίζουν να δημιουργούνταν πρόβλημα στύσης ειμαι σίγουρη πως δεν θα κάπνιζε κανένας [emoji23][emoji23]

Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Αν ήταν σε όλους οσους καπνίζουν να δημιουργούνταν πρόβλημα στύσης ειμαι σίγουρη πως δεν θα κάπνιζε κανένας [emoji23][emoji23]

Και αυτό σωστό..ουσιαστικό πρόβλημα μπορεί να μην δημιουργη αλλά όσο νάνε επιρεαζει τουλάχιστον έτσι λένε οι γιατροί

Senior Member
    Και αυτό σωστό..ουσιαστικό πρόβλημα μπορεί να μην δημιουργη αλλά όσο νάνε επιρεαζει τουλάχιστον έτσι λένε οι γιατροί
    Γενικα ολες οι κακες συνήθειες μπορούν να το επηρεάσουν έχεις δίκιο

Senior Member
    καλημερα σε ολους..

μερα 10η μακρυα απο τσιγαρο
    συνεχιζω δυναμικα.....οσο περνανε οι μερες τοσο πιο ευκολο μου ειναι να μενω μακρυα απο το τσιγαρο..
    αλλαγες που εχω παρατηρησει ειναι ...αρχιζω και εχω πολλες αντοχες....αρχισα να μυριζω ωραια..
    καλυτερη οσφρηση...
    αλλα και περισσοτερη πεινα.....

Senior Member
    ξερω οτι δεν εχεις προβλημα με τη στυση σου και ευχομε να μην εχεις ποτε..αλλα το ρωτησα γιατι υποτιθεται οτι ακομα και αν δεν εχεις προβλημα βελτιωνει τη διαρκεια της στυσης και βοηθαει ακομα περισσοτερο να εχεις στυσεις..για το πριαπισμο μην φοβασε βρε δεν παθενεις τοσο ευκολα πριαπισμο.για να παθεις πριαπισμο πρεπει να κανεις υπερβολικη καταχρησει σε διεργετικα χαπια η να εχεις οργανικο προβλημα..
    ναι ρε γαμοτο εγω πως θα γλυτωσω απτο καπνισμα μου λες??που δεν μπορω να ανρεξω καθολου..θα ειναι πολυ οδυνηρο για εμενα..συνεχεια κανω προσπαθεια αλλα με περνει απο κατω
    Γιωργο και εγω ετσι ελεγα οτι δεν μπορω..δεν θα αντεξω....αλλα θελει πεισμα και θεληση.,...ναι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυσκολο τις πρωτες 3-4 μερες να μην βαλεις τσιγαρο..αλλα οχι ακατορθωτο.....εγω ξεκινησα να αθλουμαι...και τις μερες που το εκοβα τις πρωτες εκανα2-3 ωρες γυμναστικη..για να μπορεσω...
    ουτε εγω δεν αντεχα...αλλα το εβαλα σκοπο....
    για πιο λογο να κανω τοσο κακο στην υγεια μου? ναι ειναι απολαυση..αλλα προτιμω να εχω καλα τα πνευμονια μ και την καρδια μου..και επισης και 200 ευρω το μηνα στην τσεπη...
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ δεν ειναι τιποτα....θα σου προτεινα αποα υριο κιολας να κανεις νεα προσπαθεια....
    ΠΕΤΑ ολα τα τσιγαρα απο το σπιτι πες το και στην δικια σου να το κοψετε μαζι...η αμα δεν θελει αυτη..τουλαχιστον να στα κρυβει μπορστα σου...
    και επισης για μερικες μερες να μην εχεις λεφτα καθολου ωστε να μην μπορεις να παρεις τσιγαρα....
    παρε τσιχλες....κομπολοι...και αρχισε και λιγο τζογκινγκ...
    πιστεψε με θα σε ανταμειψει οταν το κοψεις...
    εγω νιωθω φοβερα τωρα....ουτε δυσπνοιες ουτε βηχας...ουτε κουραση....ουτε λαχανιασμα....ουτε βρωμερη ανασα....ανοιξαν τα πνευμονια μου.....ασε που θα βελτιωθει και η στυση σου....
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΝ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    Γιωργο και εγω ετσι ελεγα οτι δεν μπορω..δεν θα αντεξω....αλλα θελει πεισμα και θεληση.,...ναι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυσκολο τις πρωτες 3-4 μερες να μην βαλεις τσιγαρο..αλλα οχι ακατορθωτο.....εγω ξεκινησα να αθλουμαι...και τις μερες που το εκοβα τις πρωτες εκανα2-3 ωρες γυμναστικη..για να μπορεσω...
    ουτε εγω δεν αντεχα...αλλα το εβαλα σκοπο....
    για πιο λογο να κανω τοσο κακο στην υγεια μου? ναι ειναι απολαυση..αλλα προτιμω να εχω καλα τα πνευμονια μ και την καρδια μου..και επισης και 200 ευρω το μηνα στην τσεπη...
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ δεν ειναι τιποτα....θα σου προτεινα αποα υριο κιολας να κανεις νεα προσπαθεια....
    ΠΕΤΑ ολα τα τσιγαρα απο το σπιτι πες το και στην δικια σου να το κοψετε μαζι...η αμα δεν θελει αυτη..τουλαχιστον να στα κρυβει μπορστα σου...
    και επισης για μερικες μερες να μην εχεις λεφτα καθολου ωστε να μην μπορεις να παρεις τσιγαρα....
    παρε τσιχλες....κομπολοι...και αρχισε και λιγο τζογκινγκ...
    πιστεψε με θα σε ανταμειψει οταν το κοψεις...
    εγω νιωθω φοβερα τωρα....ουτε δυσπνοιες ουτε βηχας...ουτε κουραση....ουτε λαχανιασμα....ουτε βρωμερη ανασα....ανοιξαν τα πνευμονια μου.....ασε που θα βελτιωθει και η στυση σου....
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΝ...
    Ναι ρε λαχανιαζω πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα.δεκα σκάλες να ανάβω ψοφαω..
    Είναι και το θέμα στύσης για εμένα..
    Όλα για το πέος.χαχαχαχ
    Αύριο θα κάνω νέα προσπάθεια..για εμένα δεν είναι και διακόσια ευρώ είναι πολλά περισσότερα

Senior Member
    Όλα για το πέος.χαχαχαχ
    Αύριο θα κάνω νέα προσπάθεια..για εμένα δεν είναι και διακόσια ευρώ είναι πολλά περισσότερα
    ε αφου ειναι θεμα στυσης επρεπε να το ειχες κοψει εδω και καιρο....

σημερα μεσα στην καφετερια με πιασανε κατι κρισαρες....πωπωωω...χαρμανε� � βαραγα..δεν ξερω γτ μ την βαρεσε ετσι..και δν μπορουσα να φυγω κιολας....γτ ειχα παει με αλλουνου αμαξι.,...

Senior Member
    Όλα για το πέος.χαχαχαχ
    Εσύ Μήπως αντί να το κόψεις να το ελαττωσεις προσωρινα? Γιατί σε βλέπω ζοριζεσαι πολύ... Γιατί δεν πέρνεις απλά την απόφαση να κάνεις 2 τσιγάρα την ημέρα ας πούμε.. Και μετά από ένα μήνα το κάνεις 1.. Και μετά τέλος.. Γιατί μαχαίρι δεν σε βλέπω να μπορείς..

Senior Member
    Εσύ Μήπως αντί να το κόψεις να το ελαττωσεις προσωρινα? Γιατί σε βλέπω ζοριζεσαι πολύ... Γιατί δεν πέρνεις απλά την απόφαση να κάνεις 2 τσιγάρα την ημέρα ας πούμε.. Και μετά από ένα μήνα το κάνεις 1.. Και μετά τέλος.. Γιατί μαχαίρι δεν σε βλέπω να μπορείς..

Μπααα.εγω άμα ανάψω ένα τσιγάρο μετά θα καπνισω κανονικά.γιαυτο λέω μαχαίρι.το ελατονο το τσιγάρο δεν πετυχενη..η καπνίζεις η οχι

Senior Member
    Μπααα.εγω άμα ανάψω ένα τσιγάρο μετά θα καπνισω κανονικά.γιαυτο λέω μαχαίρι.το ελατονο το τσιγάρο δεν πετυχενη..η καπνίζεις η οχι
    Ούτε το κόψιμο σου πετυχαίνει όμως [emoji23][emoji23][emoji23]

Senior Member
    Ούτε το κόψιμο σου πετυχαίνει όμως [emoji23][emoji23][emoji23]

κποια στιγμη θα το κοψω που θα παει..μια δυο καποια στιγμη θα πετυχη

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast