Κυκνε μου με την αγωγή σου πως πας ?Ενημερώνεις το γιατρό σου για όλα αυτά?
Printable View
Κυκνε κι εγώ έχω πολλούς φόβους και εμμονές λόγω ΙΨΔ όμως βρίσκω τρόπους και τους καταπολεμαω.
Για τον ύπνο βρες μια λίστα στο youtube relax η yoga music και βαλτη στο σιγανό. Την ώρα που κοιμάσαι σκέψου ένα άτομο που αγαπάς πολύ και θα ήθελες να σε πάρει αγκαλιά ίσως η μαμά σου ή η γιαγιά σου και φαντάσου να σε αγκαλιάζει αν επίσης είσαι πιστό άτομο το καλύτερο είναι να φανταστείς την Παναγία να σε παίρνει αγκαλιά και να σε χαϊδεύει. Έχει λειτουργήσει για μένα σε περιόδους με έντονο στρες. Αν η σκέψη παλεύει μέσα σου επέμενε στην Παναγία ή στη γιαγιά σου. Επίσης βοηθάει και λίγο άρωμα από τριαντάφυλλο στο μαξιλάρι να ψεκάσεις το έχω διαβάσει. Βρες τέτοια μικροκολπακια να παλεύεις τις σκέψεις άσε κι εγώ είχα θέματα με τον ύπνο.
Πολύ βοηθάει κι ένα ζεστό μπάνιο με πολύ ζεστό νερό. Έτσι που στα περιγράφω τώρα θα θελα να επισκεφθώ ένα σπα. Χαχαχα
Καλημέρα...
Προσπαθώ, χθες πήγα και ψώνισα κάποια πράγματα που χρειαζόμουν από τα μαγαζιά της γειτονιάς... Όταν ανοίξουν και τα εμπορικά κέντρα θα είναι ακόμα καλύτερα...
Εν τω μεταξύ σκέφτομαι ότι ίσως να νιώθω έτσι από χθες επειδή αδιαθέτησα σήμερα και πάντα νιώθω χειρότερα αυτές τις μέρες...
Ναι, έχω διαβάσει ένα θέμα σου...
Θα δοκιμάσω αυτό με την σκέψη αγαπημένων προσώπων... Αυτό με τη μουσική δεν μπορώ να το κάνω προς το παρόν γιατί δεν έχω smartphone κι απ' τον υπολογιστή θα πρέπει να το βάλω δυνατά για ν' ακούω ως το κρεβάτι, το είχα κάνει στον παρελθόν κι ενοχλούνταν οι γονείς μου...
Κι αυτό με το μπάνιο είναι όντως αποτελεσματικό :)