Θέλω να κάνω κάτι που δεν πρέπει... - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 255
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όχι, δεν ξέρω τι μ' έπιασε αλλά πήρα ηρεμιστικό για να σταματήσει...
    Νιώθω θλίψη εδώ κι αρκετές ώρες αλλά δεν συνέβη κάτι...
    Κυκνε μου με την αγωγή σου πως πας ?Ενημερώνεις το γιατρό σου για όλα αυτά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Κυκνε μου με την αγωγή σου πως πας ?Ενημερώνεις το γιατρό σου για όλα αυτά?
    Όσο καλά γίνεται, από τότε που μου αύξησε το seroquel σε γενικές γραμμές νιώθω λίγο καλύτερα αλλά είναι κάποιες στιγμές που μου περνάνε κακές σκέψεις απ' το μυαλό, τις ελέγχω αλλά και πάλι με τρομάζουν...
    Ναι, τα λέω στο γιατρό όταν πηγαίνω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

ntinti
    Guest
    Όσο καλά γίνεται, από τότε που μου αύξησε το seroquel σε γενικές γραμμές νιώθω λίγο καλύτερα αλλά είναι κάποιες στιγμές που μου περνάνε κακές σκέψεις απ' το μυαλό, τις ελέγχω αλλά και πάλι με τρομάζουν...
    Ναι, τα λέω στο γιατρό όταν πηγαίνω...
    Εντάξει τα πισωγυρισματα θα υπάρχουν το θέμα είναι να μην είναι συχνά και έντονα....

Στο είπα και στο ξαναλέω κυκνε μου προσπάθησε να βγαίνεις να αποκτήσεις ενδιαφέρονται δεν γίνεται αλλιώς να ξεφύγεις από όλο αυτό....

Senior Member
    Καλημέρα...

Φοβάμαι εκείνον που μου είχε επιτεθεί στο παρελθόν, νιώθω ότι αν κοιμηθώ και συνεπώς δεν θα είμαι σε επιφυλακή μπορεί να μου κάνει πάλι κακό...
    Κυκνε κι εγώ έχω πολλούς φόβους και εμμονές λόγω ΙΨΔ όμως βρίσκω τρόπους και τους καταπολεμαω.

Για τον ύπνο βρες μια λίστα στο youtube relax η yoga music και βαλτη στο σιγανό. Την ώρα που κοιμάσαι σκέψου ένα άτομο που αγαπάς πολύ και θα ήθελες να σε πάρει αγκαλιά ίσως η μαμά σου ή η γιαγιά σου και φαντάσου να σε αγκαλιάζει αν επίσης είσαι πιστό άτομο το καλύτερο είναι να φανταστείς την Παναγία να σε παίρνει αγκαλιά και να σε χαϊδεύει. Έχει λειτουργήσει για μένα σε περιόδους με έντονο στρες. Αν η σκέψη παλεύει μέσα σου επέμενε στην Παναγία ή στη γιαγιά σου. Επίσης βοηθάει και λίγο άρωμα από τριαντάφυλλο στο μαξιλάρι να ψεκάσεις το έχω διαβάσει. Βρες τέτοια μικροκολπακια να παλεύεις τις σκέψεις άσε κι εγώ είχα θέματα με τον ύπνο.

Πολύ βοηθάει κι ένα ζεστό μπάνιο με πολύ ζεστό νερό. Έτσι που στα περιγράφω τώρα θα θελα να επισκεφθώ ένα σπα. Χαχαχα

Senior Member
    Εντάξει τα πισωγυρισματα θα υπάρχουν το θέμα είναι να μην είναι συχνά και έντονα....

Στο είπα και στο ξαναλέω κυκνε μου προσπάθησε να βγαίνεις να αποκτήσεις ενδιαφέρονται δεν γίνεται αλλιώς να ξεφύγεις από όλο αυτό....
    Καλημέρα...

Προσπαθώ, χθες πήγα και ψώνισα κάποια πράγματα που χρειαζόμουν από τα μαγαζιά της γειτονιάς... Όταν ανοίξουν και τα εμπορικά κέντρα θα είναι ακόμα καλύτερα...

Εν τω μεταξύ σκέφτομαι ότι ίσως να νιώθω έτσι από χθες επειδή αδιαθέτησα σήμερα και πάντα νιώθω χειρότερα αυτές τις μέρες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Laila View Post
    Κυκνε κι εγώ έχω πολλούς φόβους και εμμονές λόγω ΙΨΔ όμως βρίσκω τρόπους και τους καταπολεμαω.

Για τον ύπνο βρες μια λίστα στο youtube relax η yoga music και βαλτη στο σιγανό. Την ώρα που κοιμάσαι σκέψου ένα άτομο που αγαπάς πολύ και θα ήθελες να σε πάρει αγκαλιά ίσως η μαμά σου ή η γιαγιά σου και φαντάσου να σε αγκαλιάζει αν επίσης είσαι πιστό άτομο το καλύτερο είναι να φανταστείς την Παναγία να σε παίρνει αγκαλιά και να σε χαϊδεύει. Έχει λειτουργήσει για μένα σε περιόδους με έντονο στρες. Αν η σκέψη παλεύει μέσα σου επέμενε στην Παναγία ή στη γιαγιά σου. Επίσης βοηθάει και λίγο άρωμα από τριαντάφυλλο στο μαξιλάρι να ψεκάσεις το έχω διαβάσει. Βρες τέτοια μικροκολπακια να παλεύεις τις σκέψεις άσε κι εγώ είχα θέματα με τον ύπνο.

Πολύ βοηθάει κι ένα ζεστό μπάνιο με πολύ ζεστό νερό. Έτσι που στα περιγράφω τώρα θα θελα να επισκεφθώ ένα σπα. Χαχαχα
    Ναι, έχω διαβάσει ένα θέμα σου...
    Θα δοκιμάσω αυτό με την σκέψη αγαπημένων προσώπων... Αυτό με τη μουσική δεν μπορώ να το κάνω προς το παρόν γιατί δεν έχω smartphone κι απ' τον υπολογιστή θα πρέπει να το βάλω δυνατά για ν' ακούω ως το κρεβάτι, το είχα κάνει στον παρελθόν κι ενοχλούνταν οι γονείς μου...
    Κι αυτό με το μπάνιο είναι όντως αποτελεσματικό :)

Senior Member
    Ναι, έχω διαβάσει ένα θέμα σου...
    Θα δοκιμάσω αυτό με την σκέψη αγαπημένων προσώπων... Αυτό με τη μουσική δεν μπορώ να το κάνω προς το παρόν γιατί δεν έχω smartphone κι απ' τον υπολογιστή θα πρέπει να το βάλω δυνατά για ν' ακούω ως το κρεβάτι, το είχα κάνει στον παρελθόν κι ενοχλούνταν οι γονείς μου...
    Κι αυτό με το μπάνιο είναι όντως αποτελεσματικό :)
    παρε ακουστικα και βαλτα στον υπολογιστη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παρε ακουστικα και βαλτα στον υπολογιστη.
    Είναι desktop όχι laptop... Θέλει κάνα μέτρο καλώδιο για να φτάνει στο κρεβάτι...
    Σήμερα μπόρεσα και κοιμήθηκα περίπου δυο ώρες...

ntinti
    Guest
    Καλημέρα...

Προσπαθώ, χθες πήγα και ψώνισα κάποια πράγματα που χρειαζόμουν από τα μαγαζιά της γειτονιάς... Όταν ανοίξουν και τα εμπορικά κέντρα θα είναι ακόμα καλύτερα...

Εν τω μεταξύ σκέφτομαι ότι ίσως να νιώθω έτσι από χθες επειδή αδιαθέτησα σήμερα και πάντα νιώθω χειρότερα αυτές τις μέρες...
    Έτσι οι ορμόνες τρελλενονται αυτές τις μέρες, οπότε αφού πλέον καταλαβαίνεις από που προέρχεται όλο αυτό είσαι σε πολύ καλό σημείο!!!!

Αν σου πω και εγώ θέλω να ανοίξουν μου έχει λήψη όλο αυτό!!!

Senior Member
    Έτσι οι ορμόνες τρελλενονται αυτές τις μέρες, οπότε αφού πλέον καταλαβαίνεις από που προέρχεται όλο αυτό είσαι σε πολύ καλό σημείο!!!!

Αν σου πω και εγώ θέλω να ανοίξουν μου έχει λήψη όλο αυτό!!!
    :)

Αχ ναι, άσε, θέλω σαν τρελή να πάω για shopping therapy... Είναι όντως therapy, μου αναπτερώνει λίγο το ηθικό... Νιώθεις κι εσύ το ίδιο;

Άρχισε η ζέστη, πρέπει σιγά σιγά να κατεβάσω τα καλοκαιρινά νομίζω...

ntinti
    Guest
    :)

Αχ ναι, άσε, θέλω σαν τρελή να πάω για shopping therapy... Είναι όντως therapy, μου αναπτερώνει λίγο το ηθικό... Νιώθεις κι εσύ το ίδιο;

Άρχισε η ζέστη, πρέπει σιγά σιγά να κατεβάσω τα καλοκαιρινά νομίζω...
    Δεν νομίζω κυκνε μου να υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσουν τα ψωμιά!!!
    Άσε πολύ ζέστη και σκ λέει θα ανέβει κι άλλο άντε καλό καλοκαίρι να έχουμε !!!

george1520
    Guest
    Εξαρτάται απο το ψωμί.

Senior Member
    Καλημέρα...

Χα χα! Ωραία τα ψωμιά αλλά τα ψώνια ακόμα καλύτερα! :p

Να 'σαι καλά, μ' έκανες και γέλασα λίγο μες τη μαυρίλα μου... Γιατί συνεχίζω να μην έχω καλή διάθεση... Πονάω κιόλας...

ntinti
    Guest
    Καλημέρα...

Χα χα! Ωραία τα ψωμιά αλλά τα ψώνια ακόμα καλύτερα! :p

Να 'σαι καλά, μ' έκανες και γέλασα λίγο μες τη μαυρίλα μου... Γιατί συνεχίζω να μην έχω καλή διάθεση... Πονάω κιόλας...
    Αφού σε έκανα και γέλασες χαλαλι το σαρδάμ κορίτσι μου !!!!

Άσε και εγώ ψιλοχαλια ειμαι αλλά ευτυχώς έχω τρεξίματα και ξεχνιέμαι και δεν το Πολύ σκέφτομαι

Γι αυτό στο λέω απασχόλησε το μυαλό σου αλλιώς πάει θα σαλτάρουμε όλοι μας!

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εξαρτάται απο το ψωμί.
    Πολυσπορο κάνει ????

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast