Έγραψε τίποτα για τα θεία σε αυτό το θέμα?
Printable View
Η τοξικοτητα ειναι απο τα πιο περιπλοκα θεματα στην ψυχολογια. Το ζητουμενο περισσοτερο ειναι να γνωριζεις, πως τετοια ατομα υπαρχουν. Αν και λιγοι, εχουν κατα κανονα πολλα θυματα. Και τα εχουν επιλεξει πολυ προσεκτικα.
Ο λογος που "τρεχουμε απο πισω του" ειναι πως εκεινος τρεχει πρωτος σε θεματα και προσφερει αυτο το δελεαστικα δηλητηριωδες μιγμα με τις απαντησεις του. Πρωτα σε καλοπιανει και μετα τσαααααακ. Ιν δε μπολζ.
Εγω τον "πρωτογνωρισα" οταν σε θρεντ κοπελας με αυτοκτονικο ιδεασμο, τις προτεινε μεθοδους να το κανει "πιο αποτελεσματικα". Μετα απο τα γλυκολογα, ασφαλως. Αυτο, πριν απο 14 μηνες...
Για αυτο σας λεω... Αγνοηση και παλι αγνοηση.
προσπαθησαι να εχεις δικη σου κρηση και οχι απο αλλους. Εγω καταλαβα αλλο πραγμα για αυτο κι το διεγραψα το μηνυμα πριν.Θα στο ξανα πω, κι τελος.Η εξωτερικη εμφανηση ειναι διπλο θεμα και καλο αλλα κι κακο.Απο την μια εαν εισαι ομορφη εχεις παραπανω προσφορες, δλδ στην πεφτουν πιο πολλοι , αλλα δεν μπορεις να ξερεις ποιος πραγματικα σε θελει για τον εσωτερικο σου κοσμο και ποιος οχι.Απο την αλλη αν δεν εισαι αρκετα ομορφη, μπορει να μην εχεις πολλες προσφορες, αλλα ειναι ευκολοτερο να διακρινεις ποιος πραγματικα σε θελει για την ψυχησου!.
Πιστευε οτι θες για εμενα, Ο τυπος απο πανω εχει φαει κολλημα μαζι μου αυτην την εβδομαδα εαν δεις τα μυνηματα του ολα ειναι ακολουθα των δικων μου! μην το παιρνεις σοβαρα, αν θες μπορεις να το διαπιστωεις και μονη σου απο το ιστορικο των μυνηματων του, θα ανατριχιασεις σαν δεις οτι ολα τα τελευταια 25 μηνυματα του εχουν σχεση με εμενα. Ο τυπος τελικα βρηκαμε οτι εχει ξανα μπει στο φορουμ αλλα με αλλο λογαριασμο και κανει ολο τα ιδια
Μην αγχώνεσαι για αυτό, γιατί στις γυναίκες (ειδικά στις εμφανίσημες) συγχωρούνται οι όποιες "αδυναμίες" (για την κοινωνία, όχι για μένα), όπως το να μην έχεις ολοκληρώσει σε προχωρημένη ηλικία. Συνήθως ο άντρας είναι αυτός που τον αποφεύγουν οι γυναίκες αν δεν έχει εμπειρίες, ενώ τον θέλουν αν έχει πολλές εμπειρίες και αν τη συγκεκριμένη περίοδο έχει κοπέλα (το χω γράψει και αλλού, τον βλέπουν ως "κυρίαρχο αρσενικό" κλπ). Ίσως και να είσαι ντεμισέξουαλ ή κάτι τέτοιο και να μη σου βγαίνει να ολοκληρώσεις με κάποιον που δεν έχεις συναισθηματικό δεσμό. Εγώ ας πούμε δεν έχω κάνει τίποτα σεξουαλικό, είμαι αρκετά μεγαλύτερος από σένα και πλέον δε με ενδιαφέρει να κάνω και τίποτα, γιατί μάλλον είμαι ασέξουαλ και σίγουρα είμαι μοναχικός.
Αν αναφέρεσαι για το περιστατικό που περιέγραψες πριν λίγες σελίδες, δεν σε απέρριψε όμως ρε lemonpie, απλά το αφήσατε και οι δύο και πάγωσε.
Όταν αποχαιρετιστηκαμε του είπα να μου στείλει αυτός αν θέλει
Και δεν ξαναμιλησαμε
Απόρριψη δεν είναι κι αυτό κατά μία έννοια?
Και δεν θέλω να του στείλω εγώ. Φοβαμαι μην ξεφτιλιστω.
Ο διαχειριστής κράτησε το σχόλιο του Γιώργου και έφυγε τα δικά μας σχόλια. Γιατί? Η θεματοθετρια διάβασε την άποψη του κυριου για τις κοπέλες που δεν έχουν ολοκληρωσει ενώ ήξερε το θέμα που έχει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Για αυτό ακριβώς τον λόγο θέλω να φύγω από το φόρουμ. Για κατι τύπους σαν τον Γιώργο και για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει η διαχείριση..
ημαρτον!! δεν λεγετε ξεφτυλα αυτο το πραγμα!! Η εκφραση των συναισθηματικων σου καταστασεων ειναι τιμη σου!! και ισα ισα που θα το κανεις να νιωσει ντροπη αυτος!! διοτις σαν ανδρας αυτος επρεπε πρωτα να ξεκαθαρησει τα πραματα!
Αυτο που με μπερδευει λιγο, ειναι ο τροπος που ανταπαντας ,εδω, στα μηνυματα.
George 1520
Χωρίς πλάκα, μου έφτιαξες τη διάθεση
Χαχαχα
πρωτο μηνυμα που της εστειλα αν θυμουμαι καλα αυτο την προετρεπα, να βρει καποιο παιδι απο εκκλησια, εει αρκετα στην ηλικια της!
Θα εχει το κεφαλι της ησυχο, διοτις θα ειναι ενας ανδρας σωστος, τυμιος και θα ειναι οτι πρεπει για σοβαρη σχεση!
Δυστυχως ομως δεν ειναι "της μοδας" για τα νεα παιδια, αλλα κι για τα πιο μεγαλα, βλεπεις το χλευαζουν! οσοι ειμαστε της εκκλησιας ,ειμαστε ξενερωτοι, ειμαστε καθως πρεπει, επειδη κανουμε τον σταυρο μας, επειδη νιαζομαστε για τον συνανθρωπο μας! επειδη προσκινουμε τον κυριο και δεν κανουμε γιογκα!
Ο τύπος νομίζει ότι επειδή δεν έχω ολοκληρώσει ψάχνω κάποιον που θα θέλει να μου πιάνει μόνο το χεράκι...
Ότι να ναι
Εγω απ' την αλλη, θελω να πιστευω οτι ο γιωργος πανου ειναι σωστος, τιμιος και καθως πρεπει, οχι γιατι ειναι παιδι της εκκλησιας - μα απ' την ατοφια καλοσυνη της καρδιας του...
...
(...παλι κλαιω, παναθεμα σας :'-{ )