Θέλω παραπανω προσοχή - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 20 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 295
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Μα το θεμα ειναι οτι ακριβως επειδη πονταρει στο να εισαι ανασφαλης για αυτο το θεμα, σε πεισμα του τι δειχνει ο καθρεφτης, εκει στοχευει.

Προτεινω να τον βαλεις στη λιστα αγνοησης να ησυχασεις. Αν κανεις κλικ στο ονομα του και επιλεξεις την προβολη προφιλ, στην οθονη που βγαινει αριστερα ειναι η επιλογη για προσθηκη στη λιστα.

Το συνιστω ανεπιφυλακτα.
    Έγραψε τίποτα για τα θεία σε αυτό το θέμα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Δηλαδή στοχεύει στο να νιώσω άσχημα?
    Πριν λίγο μια χαρά το κατάφερε πάντως...

Για να το λέτε όλοι μάλλον έτσι κάνει και σε άλλα θέματα? Τι κερδίζει με αυτό?
    Η τοξικοτητα ειναι απο τα πιο περιπλοκα θεματα στην ψυχολογια. Το ζητουμενο περισσοτερο ειναι να γνωριζεις, πως τετοια ατομα υπαρχουν. Αν και λιγοι, εχουν κατα κανονα πολλα θυματα. Και τα εχουν επιλεξει πολυ προσεκτικα.

Ο λογος που "τρεχουμε απο πισω του" ειναι πως εκεινος τρεχει πρωτος σε θεματα και προσφερει αυτο το δελεαστικα δηλητηριωδες μιγμα με τις απαντησεις του. Πρωτα σε καλοπιανει και μετα τσαααααακ. Ιν δε μπολζ.

Εγω τον "πρωτογνωρισα" οταν σε θρεντ κοπελας με αυτοκτονικο ιδεασμο, τις προτεινε μεθοδους να το κανει "πιο αποτελεσματικα". Μετα απο τα γλυκολογα, ασφαλως. Αυτο, πριν απο 14 μηνες...

Για αυτο σας λεω... Αγνοηση και παλι αγνοηση.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Δηλαδή στοχεύει στο να νιώσω άσχημα?
    Πριν λίγο μια χαρά το κατάφερε πάντως...

Για να το λέτε όλοι μάλλον έτσι κάνει και σε άλλα θέματα? Τι κερδίζει με αυτό?
    προσπαθησαι να εχεις δικη σου κρηση και οχι απο αλλους. Εγω καταλαβα αλλο πραγμα για αυτο κι το διεγραψα το μηνυμα πριν.Θα στο ξανα πω, κι τελος.Η εξωτερικη εμφανηση ειναι διπλο θεμα και καλο αλλα κι κακο.Απο την μια εαν εισαι ομορφη εχεις παραπανω προσφορες, δλδ στην πεφτουν πιο πολλοι , αλλα δεν μπορεις να ξερεις ποιος πραγματικα σε θελει για τον εσωτερικο σου κοσμο και ποιος οχι.Απο την αλλη αν δεν εισαι αρκετα ομορφη, μπορει να μην εχεις πολλες προσφορες, αλλα ειναι ευκολοτερο να διακρινεις ποιος πραγματικα σε θελει για την ψυχησου!.
    Πιστευε οτι θες για εμενα, Ο τυπος απο πανω εχει φαει κολλημα μαζι μου αυτην την εβδομαδα εαν δεις τα μυνηματα του ολα ειναι ακολουθα των δικων μου! μην το παιρνεις σοβαρα, αν θες μπορεις να το διαπιστωεις και μονη σου απο το ιστορικο των μυνηματων του, θα ανατριχιασεις σαν δεις οτι ολα τα τελευταια 25 μηνυματα του εχουν σχεση με εμενα. Ο τυπος τελικα βρηκαμε οτι εχει ξανα μπει στο φορουμ αλλα με αλλο λογαριασμο και κανει ολο τα ιδια

Senior Member
    Ρε παιδιά δεν θέλω το τέλειο,ούτε να περάσει καιρός για να του καθίσω.
    Θέλω απλά κάποιον που να μου αρέσει, να νιώθω άνετα μαζί του και να μην με βλέπει απλώς σαν ένα πήδημα. Ούτε απαραίτητα σοβαρή σχέση, ούτε τίποτα. Ας κάνω πρώτα σχέση ή έστω κάτι σαν σχέση και για το σοβαρή βλεπουμε.

Ένα βήμα κάθε φορά.

Καλά για γάμο ούτε καν, με απωθεί εντελώς σαν ιδέα

Ορίστε, ο φίλος παραπανω λέει ότι θα απέρριπτε 25χρονη που δεν έχει ολοκληρώσει.
    Μετά πως να μην αγχώνομαι?
    Μην αγχώνεσαι για αυτό, γιατί στις γυναίκες (ειδικά στις εμφανίσημες) συγχωρούνται οι όποιες "αδυναμίες" (για την κοινωνία, όχι για μένα), όπως το να μην έχεις ολοκληρώσει σε προχωρημένη ηλικία. Συνήθως ο άντρας είναι αυτός που τον αποφεύγουν οι γυναίκες αν δεν έχει εμπειρίες, ενώ τον θέλουν αν έχει πολλές εμπειρίες και αν τη συγκεκριμένη περίοδο έχει κοπέλα (το χω γράψει και αλλού, τον βλέπουν ως "κυρίαρχο αρσενικό" κλπ). Ίσως και να είσαι ντεμισέξουαλ ή κάτι τέτοιο και να μη σου βγαίνει να ολοκληρώσεις με κάποιον που δεν έχεις συναισθηματικό δεσμό. Εγώ ας πούμε δεν έχω κάνει τίποτα σεξουαλικό, είμαι αρκετά μεγαλύτερος από σένα και πλέον δε με ενδιαφέρει να κάνω και τίποτα, γιατί μάλλον είμαι ασέξουαλ και σίγουρα είμαι μοναχικός.

Senior Member
    Αν αναφέρεσαι για το περιστατικό που περιέγραψες πριν λίγες σελίδες, δεν σε απέρριψε όμως ρε lemonpie, απλά το αφήσατε και οι δύο και πάγωσε.

Senior Member
    Όταν αποχαιρετιστηκαμε του είπα να μου στείλει αυτός αν θέλει
    Και δεν ξαναμιλησαμε
    Απόρριψη δεν είναι κι αυτό κατά μία έννοια?

Και δεν θέλω να του στείλω εγώ. Φοβαμαι μην ξεφτιλιστω.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    και γιατι πρεπει να περασει τοσο πολυ καιρος βρε κοπελα μου? πολυ πουριτανες αποψεις εχεις για τον ερωτα!!
    Εισαι νεα κοπελα και ειναι λογικο τα αγορια οπου ειναι συνομιλικα σου να αναζητουν κατις εφημερο.Το θεμα και η αποφαση ειναι σε εσενα! εσυ αποφασηζεις εαν θα τους δεχτεις, εαν θα τους αφησεις να σε φασοσουν.Εσυ αποφασιζεις το ποιον του ανδρος που θα ειναι διπλα σου, εαν θα ειναι καποιος σοβαρος, καποιος που θα εχει ομορφα και μακροπροθεσμα σοβαρα σχεδια για τον δεσμο σας! Εσυ αποφασιζεις εαν θα βρεις ενα παλικαρι σοβαρο με ενα αντιστοχα σοβαρο προφιλ , με μια κανονικη δουλεια και με σοβαρο (παλυς) σκοπο για εσενα! οπου θα μπορεσεις μεσα απο το περας των χρονων της καθε αυτου σχεσης σας να το επαληθευσεις και εαν δεις οτι ειναι ετσι τα πραματα να προχωρησεις και στον γαμο.Ολα αυτα εξαρτωντε απο την γυναικα! Εσεις αποφασιζετ ποιον θα παρετε κορητσια! Εγω θα σοτ πω απλα μια συμβουλη, η κοινωνια επειδη ειναι λιγο σκληρη, καλο ειναι να προσεχεις μην διαδιδεις οτι εχεις πολλες σχεσεις λογο του οτι μεθαυριο, θα υπαρξουν πολλα κουτσομπολια για εσενα και για την ερωτικη σου ζωη, με αποτελεσμα ενας σοβαρος και καλοπρωερετος νεαρος να φοβηθει να κανει σχεση μαζι σου!
    Ο διαχειριστής κράτησε το σχόλιο του Γιώργου και έφυγε τα δικά μας σχόλια. Γιατί? Η θεματοθετρια διάβασε την άποψη του κυριου για τις κοπέλες που δεν έχουν ολοκληρωσει ενώ ήξερε το θέμα που έχει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Για αυτό ακριβώς τον λόγο θέλω να φύγω από το φόρουμ. Για κατι τύπους σαν τον Γιώργο και για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει η διαχείριση..

Banned
    Όταν αποχαιρετιστηκαμε του είπα να μου στείλει αυτός αν θέλει
    Και δεν ξαναμιλησαμε
    Απόρριψη δεν είναι κι αυτό κατά μία έννοια?

Και δεν θέλω να του στείλω εγώ. Φοβαμαι μην ξεφτιλιστω.
    ημαρτον!! δεν λεγετε ξεφτυλα αυτο το πραγμα!! Η εκφραση των συναισθηματικων σου καταστασεων ειναι τιμη σου!! και ισα ισα που θα το κανεις να νιωσει ντροπη αυτος!! διοτις σαν ανδρας αυτος επρεπε πρωτα να ξεκαθαρησει τα πραματα!
    Αυτο που με μπερδευει λιγο, ειναι ο τροπος που ανταπαντας ,εδω, στα μηνυματα.

george1520
    Guest
    ημαρτον!! δεν λεγετε ξεφτυλα αυτο το πραγμα!! Η εκφραση των συναισθηματικων σου καταστασεων ειναι τιμη σου!! και ισα ισα που θα το κανεις να νιωσει ντροπη αυτος!! διοτις σαν ανδρας αυτος επρεπε πρωτα να ξεκαθαρησει τα πραματα!
    Αυτο που με μπερδευει λιγο, ειναι ο τροπος που ανταπαντας ,εδω, στα μηνυματα.
    Ίσως θα ήταν καλό να γνωριζε ένα καλό παιδί που πάει εκκλησία.. Αυτοί άκουσα στέλνουν μηνύματα. Ή όχι?

Senior Member
    George 1520
    Χωρίς πλάκα, μου έφτιαξες τη διάθεση
    Χαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ίσως θα ήταν καλό να γνωριζε ένα καλό παιδί που πάει εκκλησία.. Αυτοί άκουσα στέλνουν μηνύματα. Ή όχι?
    πρωτο μηνυμα που της εστειλα αν θυμουμαι καλα αυτο την προετρεπα, να βρει καποιο παιδι απο εκκλησια, εει αρκετα στην ηλικια της!
    Θα εχει το κεφαλι της ησυχο, διοτις θα ειναι ενας ανδρας σωστος, τυμιος και θα ειναι οτι πρεπει για σοβαρη σχεση!
    Δυστυχως ομως δεν ειναι "της μοδας" για τα νεα παιδια, αλλα κι για τα πιο μεγαλα, βλεπεις το χλευαζουν! οσοι ειμαστε της εκκλησιας ,ειμαστε ξενερωτοι, ειμαστε καθως πρεπει, επειδη κανουμε τον σταυρο μας, επειδη νιαζομαστε για τον συνανθρωπο μας! επειδη προσκινουμε τον κυριο και δεν κανουμε γιογκα!

george1520
    Guest
    πρωτο μηνυμα που της εστειλα αν θυμουμαι καλα αυτο την προετρεπα, να βρει καποιο παιδι απο εκκλησια, εει αρκετα στην ηλικια της!
    Θα εχει το κεφαλι της ησυχο, διοτις θα ειναι ενας ανδρας σωστος, τυμιος και θα ειναι οτι πρεπει για σοβαρη σχεση!
    Δυστυχως ομως δεν ειναι "της μοδας" για τα νεα παιδια, αλλα κι για τα πιο μεγαλα, βλεπεις το χλευαζουν! οσοι ειμαστε της εκκλησιας ,ειμαστε ξενερωτοι, ειμαστε καθως πρεπει, επειδη κανουμε τον σταυρο μας, επειδη νιαζομαστε για τον συνανθρωπο μας! επειδη προσκινουμε τον κυριο και δεν κανουμε γιογκα!
    Εσύ είσαι της εκκλησίας?

Senior Member
    Ο τύπος νομίζει ότι επειδή δεν έχω ολοκληρώσει ψάχνω κάποιον που θα θέλει να μου πιάνει μόνο το χεράκι...
    Ότι να ναι

Senior Member
    Εγω απ' την αλλη, θελω να πιστευω οτι ο γιωργος πανου ειναι σωστος, τιμιος και καθως πρεπει, οχι γιατι ειναι παιδι της εκκλησιας - μα απ' την ατοφια καλοσυνη της καρδιας του...

...

(...παλι κλαιω, παναθεμα σας :'-{ )
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

george1520
    Guest
    Ο τύπος νομίζει ότι επειδή δεν έχω ολοκληρώσει ψάχνω κάποιον που θα θέλει να μου πιάνει μόνο το χεράκι...
    Ότι να ναι
    Αγνόησε ότι είπε ο πανου και επικεντρώσου στο κομμάτι της ψυχολογίας σου για ένα μικρό διάστημα. Μετά θα βρεις σίγουρα κάποιον που θα ταιριαζεις χωρίς να πρέπει να αναλύεις τα πάντα τόσο πολύ.

Page 13 of 20 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast