http://www.youtube.com/watch?v=527gCV8WeWg
Printable View
Άρχισε το κουτσομπολιό λολ
Πες τα βρε ρισέρτσερ!!!!!!!
Πρέπει να μοιράσετε Φήμη και αλλού πριν δώσετε στον/στην soft ξανά.
πες τα βρε σοφτακι :)
βρε wc γιατί χαλιέσαι τόσο αν πούμε ότι κάποιος πονάει, και σπέυδεις αμέσως να μας πεις ότι εσύ πονάς περισσότερο. δεν είναι διαγωνισμός. δες τι γίνεται στον κόσμο αυτή τη στιγμή, πόλεμος, σεισμοί, πυρηνικά. σίγουρα είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα από πολλούς,κι ας έχεις την ασθένεια σου ( η οποία εδώ που τα λέμε, δεν εμπόδισε άλλους να ζουν τη ζωή τους μια χαρά)
λοιπον για να τελειωνουμε αφηστε εμασ που ξερουμε τη γουαιτι να ξερουμε καλυτερα τι ειναι θα συμφωνησω μαζι τησ οτι η αρρωστια ειναι δυσκολη κι απο οπου να το πιασεισ πατημενη την εχεισ ειτε δηλαδη η ασθενεια η ιδια ειτε τα αντιψυχωτικα ειναι για τον λουτσο τωρα κατα τα αλλα η γουαιτ δεν την παλευει και βγαζει κακια για την αδικια που τισ εκανε ο θεοσ τι να κανουμε τωρα να τισ παρουμε το κεφαλι???
οχι βεβαια παντ και να σου πω την αληθεια,δεν ειδα κανεναν να της παιρνει το κεφαλι..απλα δεν μπορεις καν να διαφωνησεις μαζι της οποτε καταλαβαινεις την δυσκολια να επικοινωνησουμε μαζι της.εκτος αν θα πρεπει να λεμε σε ολα ναι..
Ποιά αδικία που μου έκανε ο θεός ρε με δουλεύεις; Δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ μέσα κωλοσάιτ αν υπήρχε από την αρχή σωστή διαχείριση δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο, πρώτα οι άλλοι μου επιτίθονταν, άρα θα είχαν σταματήσει όλα από την αρχή, τώρα βέβαια δεν θέλω να κατηγορήσω μόνο το Νίκο γιατί σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτός, εκτός ότι γίνεται και σε άλλα σάιτ το ίδιο.
ΜΗΝ με ξαναναγκάσετε να γράψω, σεβαστείτε με έστω τελευταία στιγμή, όπως και κάνατε σχετικά βλέπω γιατί έβρισα, μόνο έτσι φαίνεται βάζετε μυαλό, και δεν είναι σαν να μιλάς σε μένα στον τοίχο, αλλά εγώ μιλάω σε τοίχους και ντουβάρια. Γειά σας.
να το αφιερωσουμε στην Πανικουλα :)
καλα απιστευτος ο τυπος ε?
καληνυχτα κεμαλ αυτος ο κοσμος δε θα αλλαξει ποτε
καληνυχτα white και λοιποι αγαπημενοι χρωματισμοι :)
Καληνύχτα ρισέρτσερ.
χαχαχαχαχα καλο ρις!θελω και εγω να το κανω!!!!!!!!!!
αχαααααααααααααααα!!! ρις!!! τι ήταν αυτό το βίντεο?
τελειοοοοοοοοος? λυπαμαι εχω κανει εγω προταση γαμου στον τυπο....ηρθατε δευτερες και τριτες και καταιδρωμενες..... χαχαχααααα!!!!!