Πανικούλα θα μου λείψεις - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 210
    Senior Member
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    Άρχισε το κουτσομπολιό λολ

Banned
    Πες τα βρε ρισέρτσερ!!!!!!!

Senior Member
    Πρέπει να μοιράσετε Φήμη και αλλού πριν δώσετε στον/στην soft ξανά.

πες τα βρε σοφτακι :)

Senior Member
    βρε wc γιατί χαλιέσαι τόσο αν πούμε ότι κάποιος πονάει, και σπέυδεις αμέσως να μας πεις ότι εσύ πονάς περισσότερο. δεν είναι διαγωνισμός. δες τι γίνεται στον κόσμο αυτή τη στιγμή, πόλεμος, σεισμοί, πυρηνικά. σίγουρα είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα από πολλούς,κι ας έχεις την ασθένεια σου ( η οποία εδώ που τα λέμε, δεν εμπόδισε άλλους να ζουν τη ζωή τους μια χαρά)

Senior Member
    λοιπον για να τελειωνουμε αφηστε εμασ που ξερουμε τη γουαιτι να ξερουμε καλυτερα τι ειναι θα συμφωνησω μαζι τησ οτι η αρρωστια ειναι δυσκολη κι απο οπου να το πιασεισ πατημενη την εχεισ ειτε δηλαδη η ασθενεια η ιδια ειτε τα αντιψυχωτικα ειναι για τον λουτσο τωρα κατα τα αλλα η γουαιτ δεν την παλευει και βγαζει κακια για την αδικια που τισ εκανε ο θεοσ τι να κανουμε τωρα να τισ παρουμε το κεφαλι???

Banned
    οχι βεβαια παντ και να σου πω την αληθεια,δεν ειδα κανεναν να της παιρνει το κεφαλι..απλα δεν μπορεις καν να διαφωνησεις μαζι της οποτε καταλαβαινεις την δυσκολια να επικοινωνησουμε μαζι της.εκτος αν θα πρεπει να λεμε σε ολα ναι..

Banned
    Quote Originally Posted by pad View Post
    λοιπον για να τελειωνουμε αφηστε εμασ που ξερουμε τη γουαιτι να ξερουμε καλυτερα τι ειναι θα συμφωνησω μαζι τησ οτι η αρρωστια ειναι δυσκολη κι απο οπου να το πιασεισ πατημενη την εχεισ ειτε δηλαδη η ασθενεια η ιδια ειτε τα αντιψυχωτικα ειναι για τον λουτσο τωρα κατα τα αλλα η γουαιτ δεν την παλευει και βγαζει κακια για την αδικια που τισ εκανε ο θεοσ τι να κανουμε τωρα να τισ παρουμε το κεφαλι???
    Ποιά αδικία που μου έκανε ο θεός ρε με δουλεύεις; Δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ μέσα κωλοσάιτ αν υπήρχε από την αρχή σωστή διαχείριση δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο, πρώτα οι άλλοι μου επιτίθονταν, άρα θα είχαν σταματήσει όλα από την αρχή, τώρα βέβαια δεν θέλω να κατηγορήσω μόνο το Νίκο γιατί σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτός, εκτός ότι γίνεται και σε άλλα σάιτ το ίδιο.
    ΜΗΝ με ξαναναγκάσετε να γράψω, σεβαστείτε με έστω τελευταία στιγμή, όπως και κάνατε σχετικά βλέπω γιατί έβρισα, μόνο έτσι φαίνεται βάζετε μυαλό, και δεν είναι σαν να μιλάς σε μένα στον τοίχο, αλλά εγώ μιλάω σε τοίχους και ντουβάρια. Γειά σας.

Senior Member
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    να το αφιερωσουμε στην Πανικουλα :)

καλα απιστευτος ο τυπος ε?

καληνυχτα κεμαλ αυτος ο κοσμος δε θα αλλαξει ποτε

καληνυχτα white και λοιποι αγαπημενοι χρωματισμοι :)

Banned
    Καληνύχτα ρισέρτσερ.

Banned
    χαχαχαχαχα καλο ρις!θελω και εγω να το κανω!!!!!!!!!!

αχαααααααααααααααα!!! ρις!!! τι ήταν αυτό το βίντεο?

Senior Member
    τελειοοοοοοοοος? λυπαμαι εχω κανει εγω προταση γαμου στον τυπο....ηρθατε δευτερες και τριτες και καταιδρωμενες..... χαχαχααααα!!!!!

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast