Originally Posted by
Gypsy Cello
Προς Dissolved girl: Όχι δεν θα σου πω ότι είναι προσωπικό μου θέμα, δεν είμαι τόσο προβλέψιμη όσο εσύ! :p Αν ήμουν κουμμουνίστρια θα σου το έλεγα κατάμουτρα.Δεν αποτελεί εξάλλου έγκλημα. Τι κόλλημα είναι αυτό;; Απέχω συνειδητά από την διαμόρφωση πολιτικής συνείδησης,(αν και με τα δικά σου δεδομένα είναι παγίωση και όχι διαμόρφωση) γιατί γενικότερα έχω ελεύθερη συνείδηση αν σου λέει κάτι αυτό, εκεί στον κόσμο που βρίσκεσαι.. Εσύ μόνη σου δεν λες οτι είσαι καπιταλίστρια με σημαία σου τα μονοπώλια και την ελεύθερη αγορά α! και ολιγον τι απο σοσιαλισμό! Ποια θέση σου διαστρέβλωσα και αηδίες! Εγώ απλώς απέχω.
Μήπως αφού απέχεις συνειδητά από τη διαμόρφωση πολιτικής συνείδησης, να απείχες συνειδητά και από συνειδητοποιημένες πολιτικές συζητήσεις γιατί μόνο αναδεικνύουν το μέγεθος της άγνοιάς σου, όπως π.χ. όταν δεν κατάλαβες καν ότι, όταν σου είπα ότι διαστέβλωσες τη θέση μου, εννοούσα την πεποίθησή σου ότι για εμένα "Οποιος διαφωνει με τον καπιταλισμο γίνεται αυτοματως κουμμουνιστης ε"; Λέω εγώ τώρα, φιλικά...
Hollywood:Βιομηχανία που καθοδηγεί συνειδήσεις και αντιγράφει κακώς ιστορίες από την ελληνική μυθολογία και ιστορία δεν με αφορά απ' οτι βλέπεις. Έτσι κι αλλιώς βιομηχανία και πολιτισμός δεν μπορούν να συνυπάρξουν.
Είχε μια σκασίλα το Hollywood να αντιγράψει ελληνική μυθολογία και ιστορία, λες και έχουμε μονοπώλιο ηρώων! Ας το κάναμε εμείς ρε κοπελιά που μας "ανήκουν" κιόλας, αλλά δε βλέπω και τον Ευρωπαϊκό κινηματογράφο να καίγεται τόσο για την Ελληνική ιστορία (αν και στάνταρ θα βγει ταινιούλα για την Ελληνική πραγματικότητα και τις "ιστορικές στιγμές που ζει ο τόπος" σε λίγα χρόνια). Βιομηχανία και πολιτισμός δεν μπορούν να συνυπάρξουν; ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;! (Βρε μήπως τα φάρμακα για την κατάθλιψη σε βγάζουν λίγο off;) Η μεγαλύτερη διάδοση του πολιτισμού και η πιο διευρυμένη πολιτισμική ανάπτυξη έγινε λόγω και εν μέσω βιομηχανικής επανάστασης! Εκτός αν για εσένα πολιτισμός είναι μόνο ό,τι αναπτύχθηκε 1000 χρόνια πριν οπότε πάω πάσο.
Περιβάλλον:Κι αν δεν είναι ο πρώτος ρυπαντής οι ΗΠΑ και είναι ο 4ος ή 5ος τι μ' αυτό. Όχι ο Γιάννης ο Γιαννάκης!
Ε ναι βρε συ, και η Ελλάδα δεν είναι ο 10ος ρυπαντής αλλά ο 33ος... Όχι Γιαννης, Γιαννάκης. Είναι στο top 5 των αναπτυγμένων κρατών στον κόσμο, και από άποψη πληθυσμού, ε θα είναι και στο top 5 των ρυπαντών, ακόμα και εσύ μπορείς να διακρίνεις την αναλογία, δε θέλει τρελό μυαλό. Και εάν η θέση δεν έχει σημασία, μην τη χρησιμοποιείς ως βάση για το επιχείρημά σου.
Για τις παρενοχλήσεις έχω να πω ότι συμφωνα με την αξιοσέβαστη επιστήμη της στατιστικής, οι περισσότερες γινονται απο αντρες σε γυναίκες ακόμα..
Σύμφωνα με την ίδια αξιοσέβαστη επιστήμη, περισσότεροι άντρες έχουν πέος από ότι γυναίκες, και -επειδή οι στατιστικές βασίζονται στο γράμμα του νόμου και όχι στο πνεύμα της πραγματικότητας- τα μισά περιστατικά που γυναίκες θεωρούν παρενόχληση (σχόλια, κινήσεις κτλ) ένας άντρας το θεωρεί "και γαμώ τα πεσίματα"! Σαφώς και ο κάθε ένας νιώθει ότι παρενοχλείται από διαφορετικά πράγματα, αλλά δεν μπορείς ούτε καν να υπονοήσεις ότι τα ποσοστά μεταξύ ανδρών και γυναικών που αισθάνονται ότι παρενοχλούνται είναι ίδια.
Όσο για τις φεμινίστριες δεν φταίω εγώ αν ζητήθηκαν πράγματα που εμμέσως τους κάνουν κακό χωρίς να το καταλαβαίνουν. Ίσως είναι κάτι σαν την μέρα της γυναίκας αυτό ή τα gay bar στο Γκάζι (τάχα μου και δήθεν για πρόοδο) ενώ στην πραγματικότητα συνεχίζουν να περιθωριοποιούνται.
Εφόσον λοιπόν διαφωνείς με τις πρακτικές και τις ιδέες που θέλουν να προωθήσουν οι με τη βούλα φεμινίστριες, μήπως να διαχώριζες τη θέση σου από αυτές και να γλύτωνες και το ρεζίλι, όπως έκανα και εγώ στο πρώτο μου post αναφερόμενη στις ακρο-φεμινίστριες; Ή μήπως ήσουν ζαλισμένη με κάτι (χορταράκι ίσως;) και σου ξέφυγε; Ξανα-λέω εγώ τώρα...
ΥΓ: Τα Mc Donalds κάνουν μαζική εκτροφή ζώων και τα ταίζουν...ό, τι μπορείς να φανταστείς. Εχώ θα συνεχίσω να τρώω χορταράκι γιατί κανει και καλό στην υγεία αλλά εσύ φοβαμαι πως έχεις γίνει τρελή αγελάδα..
Και τι με νοιάζει εμένα τι ταίζουν τον κόσμο τα Μακ; Σαν επιχείρηση την θαυμάζω, όχι σαν gourmet επιλογή. Ο κόσμος κάνει σαν τρελός για τα προϊόντα της, και η επιχείρηση ανταποκρίνεται... ο τέλειος συνδιασμός!