Originally Posted by
λιλιουμ
Λοιπον απο το στομα μου το πηρες! Επειδη εχους πολλους φιλους αντρες και γνωστους, οπως και γυναικες, μπορω να σου πω οτι απο αυτους που ξερω εγω, υπερτερουν οι ΑΝΤΡΕΣ στο να σκεφτονται τι περιουσια εχει η αλλη, τι δουλεια, τι μισθο κτλ!! Δε νομιζω που υπαρχει τυχαια και ο ορος προικοθηρας, και ειναι αρσενικος. Εχω δει αντρα να στεναχωριεται επειδη τον παρατησε η κοπελα με τη μεζονετα στο Πορτο Ραφτη, να μενει μαζι με μια κοπελα επειδη ειχε επαγγελμα αποδοτικο και με στατους, επειδη ειχε τοσο μεγαλη περιουσια που του ποληρωνε ολα τα εξοδα, ακομα και επειδη απλα ειχε ενα σπιτι. Τους εχω ακουσει να το μετρανε ξεκαθαρα στα προσοντα της κοπελας, δινοντας του και προτεραιοτητα. Και πιστευω οτι ισως ειναι μεγαλυτερο το ποσοστο των αντρων που το κανει αυτο απο οτι οι γυναικες, γιατι εγω γυρω μου αυτο εχω δει να κυριαρχει. Η γυναικα μπορει να εντυπωσιαστει απο κατι τετοιο και να κατσει πιο ευκολα σε εναν που εχει οικονομικη ανεση, αλλα το ιδιο θα κανει και με καποιον που ειναι ωραιος, και λογω συναισθηματισμων και ρομαντισμου του θηλυκου φυλου νομιζωο οτι ειναι πιθανοτερο οι γυναικες να πρατησουν τον λεφτα για το συναισθημα, ενω ο αντρας πιστευω οτι ειναι πιο μελετημενος και ψυχραιμος και αν πραγματικα δινει βαρος στο οικονομικο, θα καταληξει στο γαμο με τα λεφτα πιο ευκολα απο οτι η γυναικα που δινει βαρος στο οικονομικο. ΕΠισης, τα λεφτα εοχυν μια ταση να παντρευονται μεταξυ τους. Αυτα.