Results 181 to 195 of 254
-
20-07-2011, 01:13 #181
Πλάκα μας κάνετε;Οι ελληνίδες πρώτα ρωτάνε τί δουλειά κάνεις και μετά τ'όνομά σου.Κι αυτό διότι όλες σε κάθε σχέση σκέφτονται το γάμο(όσες είναι ελεύθερες) και σου λέει κάτσε να βρούμε κανα φραγκάτο να βολευτούμε.Πάλι καλά που κι εσείς παραδέχεστε ότι υπάρχουν πολλές τέτοιες(για μένα οι περισσότερες).Και δυστυχώς πολλές είναι μεγαλωμένες έτσι που μέχρι να βρούνε κάποιον για να παντρευτούν κάθονται χωρίς να κάνουν καθόλου σχέσεις,ούτε καν ελεύθερες,φαινόμενο που δε νομίζω να υπάρχει σε καμία άλλη χώρα.Δεν υπάρχει καμία μα καμία σύγκριση ελληνίδων με τις ξένες διότι παρόλο που είμαστε στον 21ο αιώνα εδώ ο 'παραμυθένιος' γάμος παραμένει ακόμα αυτοσκοπός για τις γυναίκες(τουλάχιστον γι'αυτές της επαρχίας).
Επίσης συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε πιο πάνω ότι δηλαδή μετά τα 30 οι ελεύθερες γυναίκες στην απελπισία τους να παντρευτούν διαλέγουν ότι να'ναι.Διότι γυναίκα 'απελπισμένη' να παντρευτεί μόνο στην ελλάδα θα συναντήσεις πλέον.
- 20-07-2011, 01:53 #182
ithaki η απαντησει σου στην λιλιουμ ηταν χαοτικη!!Δεν απαντησες συγκεκριμενα. Διαβαζοντας την απαντηση σου χαθηκα τοσο πολυ που για μια στιγμη ξεχασα ποιος ειμαι και που βρισκομαι!
20-07-2011, 02:52 #183
Πάολο,και οι ελληνίδες όμως είναι *προ'ι'ον* αυτής της χώρας. Σε όποιον δεν αρέσει-απλα κάνει σχέση ή παντρέυεται μία ξένη.
Γενικώς η κουβέντα έχει ξεφύγει τελιως.
20-07-2011, 07:44 #184
paolo τη μια λες "ολες",κ την αλλη "πολλες" και οι "περισσοτερες."
Στο πρωτο διαφωνω, στο δευτερο ναι, ισως στεκει.Απο εκει και περα η κατασταση στην υπερβολη που την περιγραφεις μου θυμιζει περισσοτερο δεκαετια 50.Σιγα μην καθονται παρθενες μεχρι να βρουν τον φραγκατο πριγκιπα.
Επισης εξακολουθει να μη γινεται κουβεντα για αντρες που συμπεριφερονται αντιστοιχα.
Ισως ναι,η νοοτροπια των ανθρωπων εδω ειναι πισω σε σχεση με αλλες χωρες.Παρολα αυτα εγω δεν μεγαλωσα ετσι.Καθως κι αρκετες αλλες περιπτωσεις που ξερω.Εγω ειμαι ελευθερη και δεν ψαχνω τον φραγκατο γκομενο.Αν τον εψαχνα, θα χα παντευτει ηδη.Γι αυτο δε γουσταρω τις γενικευσεις.
Και στο κομματι των 30+ θα συμφωνησω, και θεωρω ανοητη αυτην την λογικη του "να παντρευτω οτι να ναι για να μη μεινω στο ραφι".Ελπιζω να μην την αποκτησω κι εγω μια φαση,γτ ποτε δεν ξερεις τι γινεται..
20-07-2011, 10:56 #185
Τώρα με την κρίση και την ανεργία που μας δέρνει, ξέρω πολλούς 35-40++ (πρώην ευκατάστατους και νυν απελπισμένους) που ψάχνουν πλούσια να την παντρευτούν και να τους τρέφει. Να είναι και εμφανίσιμη, παρακαλώ... Αυτοί θα προσφέρουν την ομορφάδα και τα προσόντα τους.
Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί!
20-07-2011, 12:32 #186
20-07-2011, 12:46 #187
20-07-2011, 13:21 #188
- In this old house where every door is open
Λοιπον απο το στομα μου το πηρες! Επειδη εχους πολλους φιλους αντρες και γνωστους, οπως και γυναικες, μπορω να σου πω οτι απο αυτους που ξερω εγω, υπερτερουν οι ΑΝΤΡΕΣ στο να σκεφτονται τι περιουσια εχει η αλλη, τι δουλεια, τι μισθο κτλ!! Δε νομιζω που υπαρχει τυχαια και ο ορος προικοθηρας, και ειναι αρσενικος. Εχω δει αντρα να στεναχωριεται επειδη τον παρατησε η κοπελα με τη μεζονετα στο Πορτο Ραφτη, να μενει μαζι με μια κοπελα επειδη ειχε επαγγελμα αποδοτικο και με στατους, επειδη ειχε τοσο μεγαλη περιουσια που του ποληρωνε ολα τα εξοδα, ακομα και επειδη απλα ειχε ενα σπιτι. Τους εχω ακουσει να το μετρανε ξεκαθαρα στα προσοντα της κοπελας, δινοντας του και προτεραιοτητα. Και πιστευω οτι ισως ειναι μεγαλυτερο το ποσοστο των αντρων που το κανει αυτο απο οτι οι γυναικες, γιατι εγω γυρω μου αυτο εχω δει να κυριαρχει. Η γυναικα μπορει να εντυπωσιαστει απο κατι τετοιο και να κατσει πιο ευκολα σε εναν που εχει οικονομικη ανεση, αλλα το ιδιο θα κανει και με καποιον που ειναι ωραιος, και λογω συναισθηματισμων και ρομαντισμου του θηλυκου φυλου νομιζωο οτι ειναι πιθανοτερο οι γυναικες να πρατησουν τον λεφτα για το συναισθημα, ενω ο αντρας πιστευω οτι ειναι πιο μελετημενος και ψυχραιμος και αν πραγματικα δινει βαρος στο οικονομικο, θα καταληξει στο γαμο με τα λεφτα πιο ευκολα απο οτι η γυναικα που δινει βαρος στο οικονομικο. ΕΠισης, τα λεφτα εοχυν μια ταση να παντρευονται μεταξυ τους. Αυτα.
20-07-2011, 13:34 #189
Λίλιουμ προφανώς μιλάς για άτομα που έχεις επιλέξει για παρέες.. Εγώ θα σου πω το άλλο! Οι παρέες που έχω επιλέξει να κάνω και μέσα απο εκεί να γνωρίζω διάφορους γνωστούς δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοιο πράγμα.. Από τους περισσότερους έχω ακουσει ότι θελουν μια σωστη γυναικα.. Άρα μήπως μιλάμε για πράγματα και παραδείγματα από κάποιο μικρό κύκλο ανθρώπων που επιλέγουμε να κάνουμε παρέα ή με κάποιον τρόπο μας τυχαίνει και όχι για το μεγαλυτερο ποσοστό των αντρών ή των ανθρώπων γενικότερα?
20-07-2011, 13:53 #190
- In this old house where every door is open
Λες να επιλεγω προικοθηρες για φιλους και γνωστους; Εγω νομιζω οτι το θεμα ειναι ποσο σου ανοιγονται οι αλλοι και ποσο ανοιχτα εχεις τα αυτια σου και τα ματια σου.
20-07-2011, 13:57 #191
Το οικονομικό στάτους κάποιου ή κάποιας είναι κριτήριο επιλογής, όσο και να αντιλέγουμε, στο νου μας μετράει, είτε λίγο είτε πολύ, όταν πάει το πράγμα για σχέση. Κι αυτό ισχύει και για τις γυναίκες και για τους άντρες. Απ εκεί και πέρα τι γίνεται........άμα δεν ταιριάξουν σα χαρακτήρες, άμα δεν συνδεθούν ψυχικά και συναισθηματικά, να βλέπει ο ένας τον άλλο σαν τον δικό του άνθρωπο του στη ζωή...........τότε και εκατρομμύρια να υπάρχουν και τοπ μοντελ να ναι, η σχέση θα εχει ημερομηνία λήξης, αργά ή γρήγορα, χωρισμό διαφορετικά μια διαιώνιση δυστυχίας για να καλύπτονται ανάγκες.
γιάννης
20-07-2011, 21:23 #192
- In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
20-07-2011, 21:31 #193
ηθακη γιατι κανεις παλυ πιφ εκλασες?:P
20-07-2011, 21:42 #194
- In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
Σουτ!!!! αστους να το καταλαβουν με αλλο τροπο!!!
Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
20-07-2011, 22:47 #195
Εγώ πάντως δεν είμαι από αυτούς που κυνηγάνε πλούσιες.Γιατί όπως πολύ σωστά λες στην τελευταία σου φράση 'τα λεφτά παντρεύονται μεταξύ τους'.Κι εγώ δεν είμαι κανας λεφτάς ή διάσημος οπότε εκ των προτέρων ξέρω ότι δεν προσελκύω τέτοιες γυναίκες.Αλλά διαφωνώ στο ότι 'οι γυναίκες παρατάνε τα λεφτά για το συναίσθημα'.Θα πρέπει να υποφέρουν παρα μα πάρα πολύ για να φτάσουν στο σημείο να παρατήσουν τα λεφτά.Για να μην πω ότι πολλές ανέχονται μέχρι και κέρατο προκειμένου να μην χάσουν τα ψώνια ή τις ακριβές διακοπές τους.Κι επειδή όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα πλέον οικονομικά,ε το σκέφτεσαι δύο φορές να παρατήσεις έναν λεφτά σύντροφο.Βέβαια ετσι κινδυνεύει κάποιος να χάσει και την αξιοπρέπειά του,αλλά νομίζω ότι στη σημερινή εποχή ακόμα κι η αξιοπρέπεια μετριέται σε ευρώ.