μην περιμενεις να σου απαντησω με 2 αραδες λογια.
Στο βαθμο που αφορα τον στρατο , σηκωνει απογευματακι με μπυριτσα , παρεα και αναλυση .Σιγουρα κατι θα ξεχασω και δεν μπορω να χωρεσω ολεςμ ου τις σκεψεις εδω.
Printable View
δεν περιμενα κατι συγκεκριμενο, μονο την αποψη σου, γι αυτο κ σε ρωτησα:)
μμμμ οκ!
με λιγα λογακια, εμενα μου εβγαλε κατι που ειχα μεσα μου και δεν το ηξερα, με εκανε πιο υπευθηνο, και μου απεδειξε οτι εχω τα κοτσια για πολλα ζορια.
Θα σταθω στο θεμα υπευθηνοτητας λιγο.... ναι θεωρω πως τον αντρα τον ψηνει η θητεια.
Μαθαινεις πολλους χαρακτηρες, κρινεις καλυτερα. γνωριζεις κοσμο, αλλαζεις αντιληψεις για πολλα θεματα οσο γερα και παγιωμενα μεσα σου ειχαν σπυρει οι γονεις σου.
Βλεπεις φιλους τι αξιζανε για σενα( πηρα φορα-σταματαω)
αυτα ειναι λιγα και μου ηρθανε τωρα.
Αυτά τα μαθαίνεις και αν κάνεις φυλακή κάνα 2 χρόνια.
Ίσως όχι τόσο το κομμάτι της υπευθυνότητας βέβαια. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι είναι και ο μόνος δρόμος να τα μάθεις! Απλά προσπαθούμε με το ζόρι να βγάλουμε κάποια θετικά από μια αρνητική κατάσταση. Αν ψάξουμε όλο και κάτι θα βρούμε όπως και να έχει.
Όσο για το αν ο στρατός κάνει άντρα κάποιον, τότε αυτό μάλλον δικαιολογεί για ποιο λόγο που η Αγγλία πχ που δεν έχει υποχρεωτικό στρατό είναι γεμάτη αδερφές ;)
Αχαχαχα ! ναι ρε συ ενα δειγμα απο αυτα που κανει ο στρατος ειπα,
Δεν πηγα στο κομματι της εκπαιδευσης ... το οποιο λογω σχολειου δεν περασα αυτο που ηθελα, αλλα ζηλεψα αυτους που πηγανε μεσα στα δαση για σχολειο.πχ τυφεκιοφορος πληροφοριων 3 βδομαδες μεσα στη λασπη σε ενα βουνο .
ΘΑ γουσταρα πολυ περισσοτερο να παω ειδικες δυναμεις για ranger,αλλα γμτ... ασχημο παρελθον και το εξομολογηθηκα στον ψυχολογο στο κεντρο.
To σίγουρο πάντως είναι ένα : δεν συμβάλει σχεδόν καθόλου στην άμυνα της χώρας.
Είμαστε στο 2011 πλέον, οι πόλεμοι δεν γίνονται με στρατιώτες αλλά με κουμπιά και πυραύλους, με τους χειριστές τους να βρίσκονται πολλά πολλά χιλιόμετρα μακρυά από το πεδίο της μάχης. (Αυτό βοηθάει και στο να μην νοιώθουν τύψεις όταν μετατρέπουν σε άμορφες μάζες κρέατος τα θύματα τους επειδή είναι μακρυά και δε το βλέπουν.)
Εδώ μερικά ρώσικα μαχητικά αεροσκάφη μπορούν να πλήξουν στόχους από 400 χιλιόμετρα μακρυά(...) , αόρατες μαχητικές απειλές που από την μια το ραντάρ δεν τις εντοπίζει, από την άλλη όταν τις δεις με το κυάλι θα είναι πολύ αργά, κανόνια κρυμένα σε βουνά κάτω από κάτι θάμνους που εκτοξεύουν θεριά και τέρατα σε μια τρομαχτική εμβέλεια και άντε να τα βρεις που είναι άμα δεν σε έχουν κάνει σκόνη πρώτα.
Και μέχρι στιγμής λοιπόν, το εξοπλιστικό , ΔΕΝ το έχουμε , τόσο σε αριθμούς τόσο σε ποιότητα.
Οπότε ποιος ο λόγος ύπαρξης ενός τόσο μεγάλου στρατού , πέρα για απόκρυψη ποσοστού ανεργίας και αδικαιολόγητες δικαιολογίες για το που καταλήγει ο προυπολογισμός? (υποβρύχια γκουχ γκουχ)
Αυτό βέβαια δε συμβαίνει μόνο με εμάς αλλά και με τους γειτόνους Τούρκους. Ένας αγώνας όπλων τελικά είναι ότι πρέπει για να κάνει χρυσές δουλειές η βιομηχανία όπλων..
Λίγο ακόμα και θα έλεγα για τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο καθώς και για την ιστορική εξέλιξη των όπλων από τα πέτρινα μαχαίρια των νεατερναλ μέχρι τις ξιφολόγχιες :D
alia ξερεις πως βγαζουν οι εγγλεζοι τις.... τα.... πρ.....κα τελοςπαντων?
εδιτ:προφυλακτικα :P
Και εγω γελασα μαζι σου αγαπητη! Γιατι ανακατευεσαι εκει που δεν αφορα εσενα. Μιλησα στον Ιθακη και ξερει ο ιδιος πως μιλαω και οτι δεν τον προσβαλλω. Αρα εσυ τι δουλεια εχεις? Εισαι υπερασπιστης του? Αν μιλουσα για σενα να ελεγα οτι εχεις δικιο και ποσο μαλλον οταν εισαι εντελως ασχετη να καταλαβεις το τι λεω..
Δλδ, αν καταλαβαινω καλα μου λες οτι "γινομαι αντρας" σημαινει αναλαμβανω τις ευθυνες μου, γινομαι υπευθυνος κλπ. Εγω προσωπικα νομιζω πώς καθε μεταβαση σε κατι διαφορετικο (πανεπιστημιο, στρατος, δουλεια, αλλαγη κατοικιας, πολης) μπορει να συντελεσει προς αυτην την κατευθυνση. Και πώς δεν αρκει το μεσο, χρειαζεται και ο δεκτης για να γινει αυτη η αλλαγη που αναφερεις. Δλδ αν εσυ δεν εισαι ετοιμος να αλλαξεις κ να αναλαβεις τις ευθυνες σου, οπου κι αν πας δεν θα γινει τιποτα σπουδαιο.