Results 166 to 180 of 290
-
18-08-2011, 10:53 #166
- In this old house where every door is open
- 18-08-2011, 12:10 #167
Πωπω! ποσο χαμηλα πεφτετε οταν αντι να εκφερετε με απλο τροπο την γνωμη σας ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ, ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ και ΒΡΙΖΕΤΕ ευκολα τους ανθρωπους!!!! Τι αδυναμια ειναι αυτη στους ανθρωπους να κανουν μια απλη συζητηση?! Ειναι ασχημο να ειμαστε τοσο φανατισμενοι..
Τι σχεση εχει η περιοδος με τον στρατο? Αλλο η φυση μας σαν γυναικες και αλλο κατι που ειναι περα απο αυτο. Ο στρατος δεν ειναι φυση των αντρων και φυσικα δεν γνωριζουμε και δεν μπορουμε να μιλαμε για τον στρατο οταν δεν ξερουμε τι συμβαινει. Η ψυχολογια ενος ανθρωπου παιζει πολυ σημαντικο ρολο και θα ΕΠΡΕΠΕ να ειναι ΣΕΒΑΣΤΟ. Και τι σχεση εχει η Σπαρτη με την εποχη μας μην τρελαθουμε κιολας. Στον 21ο αιωνα ζουμε! Ας αναφερομαστε καλυτερα σε στοιχεια της δικης μας εποχης...
Και εγω ποναω και αρρωσταινω οταν εχω περιοδο αλλα δεν θα το κανω θεμα.. και οταν θα κανω παιδι ΕΓΩ θα επιλεξω να τραβηξω αυτο το ζορι.. Οταν ομως σε υποχρεωνουν να κανεις κατι ξενο και αναγκαστικα ποιος σου ειπε σε τι ψυχολογια ειναι αυτο το παιδακι και τι εχει τραβηξει για να περασει την διαδικασια του στρατου με τον καθε κομπλεξικο λοχια η μ@λ@κ@ που θα συναντησεις εκει μεσα να σου τα πριζει και να σου γ@μ@ την ψυχολογια...? Ας μην σκεφτομαστε λοιπον μονοπλευρα και ας κατανοησουμε και καποια πραγματα παραπανω και μην εχουμε σαν ΚΕΝΤΡΟ το ΕΓΩ μας... γιατι τυφλωνομαστε και λεμε πολλες μ@λ@κιες!
18-08-2011, 12:23 #168
Χριστινα, και το σχολειο δε μου αρεσε, και επεσα σε ενα σωρο κομπλεξικους καθηγητες, συμμαθητες, και δεν το διαλεξα. Καλυτερα να πηγαινα 1 χρονο στρατο και να εχω καποιους ασχετους να λενε μαλακιες, που και παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα τους πετυχεις, γιατι εγω απο γνωστους μου που εχουν παει προσφατα μου λενε οτι δεν ειναι τιποτα και ουτε καψονια συναντησαν ουτε τπτ τραβηγμενο, παρα 16 χρονια στη δημοσια εκπαιδευση. Ξερεις ποσα παιδια και εφηβοι εχουν αυτοκτονησει απο το γνωστο bullying, και απο την ακομα πιο γνωστη ελλειψη ευαισθησιας των εκπαιδευτικων και την αδιαφορια και ανικανοτητα των γονιων τους? Κομπλεξικους θα συναντησεις παντου, και στη δουλεια που θα κανεις 40 χρονια και μες στην οικογενεια σου που δεν επελεξες. Αλλα το σχολειο την οικογενεια την δουλεια την κοινωνια τα εχουμε ολα δεδομενα και δεν γκρινιαζουμε για αυτα, γιατι τετοια εξαιρεση με το στρατο, που ειναι μονο 9 μηνες πια, που εχει γινει σαν κατασκηνωση, και που αμα θες παιρνεις απαλλαγη;
18-08-2011, 13:16 #169
Γιατι δεν πας στρατο τοτε να δεις την γλυκα? Και τοτε τα λεμε ποσο θα την παλεψεις αν ψυχολογικα εισαι σκατα. Και οσο για την απαλλαγη δεν νομιζω οτι ειναι καλη λυση να παρεις τρελοχαρτο..Ας μην μιλαμε για πραγματα που δεν γνωριζουμε.. αυτοι που σου ειπαν καλα πραγματα δεν παει να πει οτι εκπροσωπει και το γενικο συνολο.
18-08-2011, 13:16 #170
- In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
ξαναδιαβασα στα γρηγορα ολα τα μυνηματα. καταλειγω στο εξεις
η σπασμενη κουκλα ηθελε να συγκρινει τις 2 περιοδους αυτες.Την μια την ζει αποκλειστικα η γυναικα και την αλλη σιγουρα μονο οι αντρες.
Ας εστιασω λιγο στην χρονικη περιοδο του 9μηνου.
Εγκυμοσυνη:Ξεκινα απο ερωτα, αγαπη.Σε καποιες περιπτωσεις απο ατυχημα η ανευθηνοτητα.
Θητεια:Υποχρεωση στην πατριδα.
Εγκυμοσυνη:Αφορα 3 ατομα , εσενα τον/την συντροφο σου και το πλασματακι σας
Θητεια:αφορα εσενα μονο
Εγκυμοσυνη:Εχει σκοπο την διαιωνιση του ειδους, να κανει 2 ατομα γονεις.
Θητεια:Να σε κανει αντρα.
Εγκυμοσυνη:Διαρκει 9 μηνες το πολυ.
Θητεια:Διαρκει 9 μηνες το λιγοτερο.
Εγκυμοσυνη:Κλαινε ευκολα και απο ελλειψη αυτοπεποιθησης.
Θητεια:Κλαινε ακομη πιο ευκολα απο πονηρια.
Εγκυμοσυνη:εχει χρησιμοποιηθει ως μεθοδος για να γ@μησεις εναν αντρα
Θητεια:εχει χρησιμοποιηθεθ ως μεθοδος για να γ@μησεις πολλες γυναικες.
Προς το παρον αυτα επεσε δουλεια τα λεμε.
Εδιτ μετα απο παρεμβαση της λιλιουμ (πως το ξεχασα ο επιπολαιος)
Εγκυμοσυνη:Μπορεις να το επαναλαβεις οσες φορες μπορεις
Θητεια:1 φορα και τελειωσεLast edited by ithaki; 18-08-2011 at 13:33.
Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
18-08-2011, 13:22 #171
18-08-2011, 13:26 #172
@Xριστινα: Δεν ειμαι στρατολαγνα προφανως να παω στρατο χωρις να με υποχρεωνουνε. Αν ημουν αντρας θα πηγαινα, αν και αν μπορουσα να παρω απαλλαγη θα την επαιρνα. Μια χαρα ειναι το τρελοχααρτο, κορνιζα θα το εκανα. ΠΟυθενα δεν την παλευεις ψυχολογικα αν εισαι σκατα, ουτε στο γραφειο, ουτε στο πανεπιστημιο, ουτε μες στο σπιτι. Κι αν εισαι τοσο σκατα, οι ψυχιατροι του στρατου σου δινουν απαλλαγη. Δε λεω οτι ο στρατος ειναι κατι χρησιμο, ειναι παντελως αχρηστο, ας πηγαινουν μονο οσοι γουσταρουν εμμισθοι, αλλα λεω οτι δεν ειναι κατι να γινεται τοσος ντορος, και το εκπαιδευτικο συστημα ειναι σκατα, που κι αυτο ειναι υποχρεωτικο, και διαρκει στο 20πλασιο, γιατι δεν το συγκρινουμε και αυτο;
18-08-2011, 13:50 #173
Χριστινα αντρες και να κλαινε που πανε στρατο για μενα δεν ειναι αντρες, η για να το πω πιο κομψα , δεν ειναι ετοιμοι να γινουν αντρες.
Εγω το θεωρω αν και αργησα να το περασω το μεγαλυτερο σχολειο μου.
Ανεδειξα πραγματα και εβγαλα εναν εαυτο που δεν περιμενα. Ξεπερασα οτι περιμενα απο τον εαυτο μου.Μετανιωνω που δεν πηγα στα 18 να καθομουν περισσοτερο καιρο και να εβλεπα και αλλα πραγματα και καταστασεις.
αν πιστευεις πως οι φανταροι δεν εκμεταλλευονται το φανταριλικι για να πηδηξουν, κανεις λαθ
Μαλλον ειναι που δεν αντεχω τους υποκριτες και ειμαι τοσο δηκτικος στους φανταρους.Ισως επειδη ειδα την λουφα ορισμενων... μαλλον πολλων...Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
18-08-2011, 13:53 #174
18-08-2011, 13:57 #175
Πρώτα απ' όλα να πω ότι δεν θα μπω στη διαδικασία σύγκρισης των δύο, μιας και θέλω να πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη, παρ΄όλες τις αδιαμφισβήτητες δυσκολίες της, είναι ένα ευτυχισμένο γεγονός για την πλειοψηφία (σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις) των γυναικών. Μια ψυχή φέρνεις στον κόσμο...
Η στρατιωτική θητεία είναι μια υποχρεωτική διαδικασία... και πολλοί από εμάς εδώ μέσα, γνωρίζουμε καλά ότι το "υποχρεωτικό" είναι δυνατόν να δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων. Μπήκα σε αυτή, σε σχετικά μεγάλη ηλικία και όχι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Μπήκα, διότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είχα τη δύναμη να ξεπεράσω μέσα μου μια σειρά από πλασματικούς (όπως αντιλήφθηκα στη συνέχεια) κοινωνικούς κανόνες. Ένιωθα ότι μου στερούν την ελευθερία, το δικαίωμα στην έκφραση, την αξιοπρέπεια μου. Πέρασα μια άσχημη περίοδο με έμμεσες και άμεσες απειλές, τιμωρίες και έντονες ψυχολογικές πιέσεις. Θα μπορούσα να είχα περάσει και καλύτερα... Αλλά είχα ήδη κατασταλάξει σε κάποια πράγματα σε σχέση με τη στάση μου απέναντι στα πράγματα και η συνείδηση μου δεν μου το επέτρεπε. Βέβαια, σκέφτομαι πως αν είχα επιλέξει ως όχημα το συμβιβασμό, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα καταπονούσα ακόμη περισσότερο το σώμα και την ψυχή.
Αν βρισκόμουν στην ίδια θέση, αυτή τη στιγμή, θα προτιμούσα την απαλλαγή. Θεωρώ "γενναίους" φίλους και γνωστούς που πήραν συνειδητά μια τέτοια απόφαση και δεν έχω μπει ποτέ στο τριπάκι (ακόμη και τη χρονική περίοδο που υπηρετούσα) "αφού το πέρασα και εγώ να το περάσουν και οι άλλοι"...
18-08-2011, 14:39 #176
18-08-2011, 14:43 #177
δικια σου οπτικη γωνια.
Θα σου μιλησω για εμενα το λοιπον.
το 2008 ακριβως ενα χρονο πριν μπω φανταρος λιγο πριν την εξεταστικη μου , χωριζω απο σχεση 5,5 χρονων.(μαιος)Ημουν γεροδεμενος στα 100 κιλα περιπου.Αρχισα να πεφτω. να πεφτω πολυ. ιουλιο ιουνιο μονος στην σαλλονικη μεσα σε ενα σπιτι σαν φρικιο.Ερχεται η μια αδερφη μου με παιρνει και παω χωριο, εκει καπως συνερχομαι, θαλασσα ακρογιαλια κλπ κλπ.(σεπτεμβρης)
Γυριζω σαλονικη, και αρχιζω το ποτο.Επινα χωρις να καταλαβαινω οτι πινω.ειτε ξημερωνε ειτε νυχτωνε δεν με ενοιαζε .Δεν ειχα αισθηση του χρονου.Ευτυχως που ειχα τον συγκατοικο.
Νοεμβρη στα γενεθλια μου κλεινω το κινητο και αποσυνδεω το σταθερο.Νομιζα πως ειμουν 30 χρονων.(ενω εκλεινα τα 27).Συνεχισα το ιδιο βιολι.Δεκεμβρη με βρισκει ο κολλητος μου και μου λεει οτι παντρευεται.Παω αθηνα και ειμαι 76 κιλα.Μεσα στο μαυρο μου χαλι.Γυριζω σαλλονικη ξανακλεινω κινητα σταθερα, ξανα το ποτο.Ανοιγω το κινητο τελη μαρτιου.Με παιρνει η μανα μου μου λεει οτι ηρθε το χαρτι για το φανταρικο...εμπαινα τον μαιο και ημουν 65 κιλα(υψος 1.77 εχω)αρχιζω να μαζευω τα πραγματα και παω αθηνα.καθομαι 2 βδομαδες και παρουσιαζομαι.Ο στρατος ηθελε να μου βγαλει τρελοχαρτο.Αρνηθηκα, αν συνεβαινε και αυτο .... αν δεν μπορω να σηκωσω ενα οπλο να αμυνθω για τους δικους μου ανθρωπους τι σκατα ειμαι?Τελικα ξεκινησα με Ι4.δεν το λεω πουθενα.το επνιξα μεσα μου ( επικινδηνο για μενα και για τους γυρω μου, αλλα ηξερα οτι εκαναν λαθος. ) απο λαθος συννενοηση(ναι ιεναι μπουρδελο το κεντρο) πηγαινω πεδιο βολης, φερνω 24/50.ανεβαινει η ψυχολογια.Πηγα φυλακιο με οπλο ενω για εναν γιωτα απαγορευεται.Ολα καλα . μαθαινω οτι μπορω για τα περιπολα και τα φυλακια.
το τραβαω πολυ και τελειωνω λεγοντας οτι:τελικα εφυγα με Ι2 ( λογω ελαφριας μορφης βαρυκοιϊας που την απεκτησα οταν δουλευα σε εργοστασιο τα καλοκαιρια) και υποδεκανεας.Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
18-08-2011, 15:01 #178
Σίγουρα όλο αυτό έχει να κάνει με την οπτική του καθενός...
η άποψη μου συνδέεται άρρηκτα με το πως αντιλαμβάνομαι τα όσα συμβαίνουν γύρω μου...
18-08-2011, 15:14 #179
18-08-2011, 15:17 #180
Εκτός από το ότι, και να ήθελε, δεν παίζει, μείνε εσύ έγκυος να δεις κατά πόσο θα την παλέψεις αν ψυχολογικά είσαι σκατά... Εκτός από το ότι θα σε γαμήσει, ακόμα και ένας απλός πονοκέφαλος θα επιμένει με τις ώρες και ΔΕΝ θα μπορείς να πάρεις και χάπια για να σου περάσει, υπάρχει και η επιλόχεια κατάθλιψη αν δεν την έχεις ακουστά...
Και παράβαλε σε παρακαλώ αυτό σου το σχόλιο...
...με αυτή σου την αγανάκτηση...
Sorry για το άσχετο, αλλά δεν μπορούσα να μην σκάσω ένα σαρδόνιο χαμόγελο με την παραπάνω σύγκριση :D Hypocrite, much?[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.