Results 151 to 165 of 290
-
17-08-2011, 23:45 #151
Εσύ πολλά ρωτάς. Της αντικατασκοπευτικής είσαι???
- 17-08-2011, 23:46 #152
18-08-2011, 00:06 #153
Νομιζω πως γενικως το θεμα ειναι λιγο αστοχο , Οταν προσπαθεις να συγκρινεις δυο πραγματα μεταξι δυο διαφορετικων παραταξεων. Δε νομιζω πως μπορει μια γυναικα να εκφερει γνωμη για την στρατιωτικη θητεια οπως επισης και ενας αντρας να φερει γνωμη για την κυηση.Ανυπερθετος θα μπω και εγω στο συνολο που πιστευει οτι η κυηση ειναι κατι το οποιο μπορεις να επιλεξεις για το αν θα το κανεις (Περαν απροοπτων καταστασεων) ενω ο στρατος ειναι μια υποχρεωση και ενα σκαλοπατι που πρεπει να περασει ο αντρας . Οταν βρισκεσαι σε μια ευαισθητη ηλικια μεταξι των 19-20 και το μονο πραγμα που εχεις ζησει μεχρι στιγμης ειναι η ζωη σου μεσα στο σπιτι της οικογενειας σου , σιγουρα η αλλαγη που θα υποστεις στις ταξεις του στρατου οποιες και αν ειναι αυτες σιγουρα θα σε αφησουν και καποιο στιγμα. Δε πιστευω πως κανενας ο οποιος εχει υπηρετηση ειχε παντα μονο καλες στιγμες και πως ολα ηταν ροδινα σε ολη τη θητεια του. Βεβαια μεγαλο ρολο παιζει ο χαρακτηρας του καθενος και το πως βλεπει και αισθανεται τα πραγματα γυρω του , σε ενα περιβαλλον που το μεγαλυτερο ποσοστο ανθρωπων κυριαρχει το κομπλεξ , αποθημενα και οτι μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους . Δεν ειναι τυχαιο που λενε οτι εκει που τελιωνει η λογικη , ξεκιναει ο στρατος . Γιαυτο λοιπον θα παρακαλουσα λιγο σεβασμο σε οσους περασαν απο εκει μεσα και βγηκαν οπως μπηκαν , γιατι να μην ξεχναμε οτι υπηρξαν και παλικαρια που δε μπορεσαν να γυρισουν ποτε σπιτι τους η και ακομα παλικαρια που εχουν μεινει καπου στην διαδρομη.
18-08-2011, 00:12 #154
18-08-2011, 00:14 #155
18-08-2011, 00:17 #156
18-08-2011, 00:19 #157
γιαυτο και μετα τους φαινεται ακομα πιο δυσκολο οταν μπαινουν μεσα. Αλλα οπως και να εχει ο χρονος που θα ξοδεψεις εκει μεσα θεωρεις πως ειναι ευκολο? οτι ηλικια και να εχεις.
18-08-2011, 00:24 #158
18-08-2011, 00:25 #159
Nai ετσι ειναι Χριστινα οπως λες ,ειναι λαθος συγκριση . Δεν μπορει να λεμε "χειροτερο " και να λεμε για κατι που ειναι πολυ καλο ,κατι που ειναι η μεγαλυτερη στιγμη του ανθρωπου και η πιο σημαντικη για μια γυναικα! αυτη της γεννησης , να φερνεις στο κοσμο μια ζωη , να το λεμε αυτο χειροτερο? αμα το βλεπεις ετσι εχεις την επιλογη απλα να μην το κανεις!
Απο την αλλη ο στρατος μπορει και αυτος να ειναι οπως μας λενε αναγκαιο για να αντιληφθουμε τι ειναι η πατριδα , βεβαια με τον τροπο που το κανουν δεν πιστευω να ειναι και ο πιο σωστος!, που το εκαναν τουλαχιστον γιατι πλεον νομιζω εχουν αλλαξει προς το καλο τα πραματα στο στρατο -ευχομαι δλδη -¨) ΑΛλα δεν παυει να ειναι με το ζορι ,να ειναι κατι που δεν ξερεις τι θα βρεις , ποσο μαλον αμα δεν εχεις βισμα !
Οσο για αυτο που λες Χριστινα για κατι περιεργους -περιεργες εδω μεσα στο φορουμ ,οπου σκοπος τους ειναι να μας θυμιζουν οτι κανουν κουμαντο και οτι θα πας με τα νερα τους αλλιως θα γραφουν ολοι μαζι εναντιον σου! καθε φορα που καποιος μας εχει το θαρρος να αρθρωσει το λογο του γραπτα ! για ολους - ολες αυτες εχω να πω οτι ειναι δικια μου η βλακεια που καθομαι και απαντω! αλλα φταιει το κολο πεισμα μου! τι να κανω?? ΛΕς και μονο αυτοι εχουν προβληματα , αυτα που περναω εγω ουτε τους ευχομαι να μπουν για ενα λεπτο στην θεση μου! αλλα τι να πω? θα αρχισουν να κοροιδευουν και να ειρωνευοντε ! η να γραφουν με μισος! Τελικα ομως μπορει να ειναι μεγα το λαθος μου που το παιρνω τοσο σοβαρα αφου μπορει να ειναι η συμπεριφορα τους ενα απο τα προβληματα τα ψυχικα που εχουν ! αρα δεν ειναι να τους παιρνω τοσο της μετριτης .
18-08-2011, 00:43 #160
Ο καθενας εχει τα προβληματα του Γιωργο και θα επρεπε να ειναι σεβαστα το οποιο απ'οτι βλεπουμε δεν συμβαινει εδω. Τωρα αν καποιος που δεν εχει τι να απαντησει και τι να πει τι νομιζεις οτι θα κανει? Μην δινεις σημασια λοιπον γιατι αντι για υποστηριξη προσφερουν εναντιωση και αυτο ειναι ενα μερος των προβληματων τους τα οποια καθρεπτιζουν εδω μεσα... Αν ισως καποιος απο αυτους ειχε περασει κατι δυσκολο και ηταν στα λογικα του δεν θα υπηρχαν ολα αυτα και σαφως το φορουμ υποστηριξης σαν φορουμ θα μπορουσαμε να το εκπροσωπισουμε επιτυχημενα! Δυστυχως ομως δεν γινεται αυτο..
18-08-2011, 00:56 #161
http://www.jesus-is-savior.com/False...dollar_ase.gif
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...%CE%99-NEFELIM
Η αλήθεια είναι εκεί έξω..
18-08-2011, 02:20 #162
ΣΥΜΦΩΝΩ με το ολο κειμενο , πολυ σωστα , δυστυχως δεν σεβοντε ειδικα αυτους που οπως πολυ καλα ειπες "δεν γυρισαν η ακομα εχουν μεινει καπου στη διαδρομη !"
Μαλον καποιοι εδω μεσα την βγαλαν λαδι για αυτο δεν μπορουν να καταλαβουν το πολυ σωστο σου κειμενο φιλε μου.
18-08-2011, 02:48 #163
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ,οπως πολυ ωραια ειπες εχουν αδυναμια ρεαλιστικων επιχειρηματων , ΓΙΑ παραδηγμα > οταν ειπα στην αρχη της ΑΡΚΤΟΣ γιατι παιρνεις το μερος της ΜΠΡΟΚΕΝ ΝΤΟΛΛ ,- πρωτου καταλαβω τι παιζει με την μπροκεν - ενω αυτη μου επιτεθικε τοσο σκληρα και τοσο προσωπικα ( μαλιστα ειχε γραψει στην αρχη αλλα φυσικα το εσβησε οτι ειμαι " ΓΑΜΗΜΕΝΟς " ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΛΔΗ! , η απαντηση της ΑΡΚΤΟΣ ητν οτι απλα ειναι φιλες!! χχεχεχε¨) ουε στο δημοτικο δλδη δεν γινοντε αυτα τα πραματα! στο γυμνασιο δλδη αυτο θα το λεγαμε "παιδιαρισματα "
Εκει που τους γυρισαν τα ματια ηταν οταν παραδεχτηκα οτι ηταν λαθος μου αυτο που ειπα για να την παν σε κλινικη και τετοια . δεν χωραει στο "ΕΓΩ ΤΟΥς¨" η μετανοια βλεπεις ,τοτες λοιπον αρχησαν παλυ τα ιδια ,μαλιστα αυτος ο KEEP WALKING καθε φορα που γραφει κατι γραφει αυτην την φραση μου , αυτην που ειπα οτι ηταν λαθος μου και πανω στον εκνευρισμο μου ! τι να του πεις ? ειδικα για αυτον λυπαμε γιατι αλλα εδειχνε απο τα μην, του ,αλλα τελικα στα δυσκολα βγαινει ο πραγμτικος χαρακτηρας , οχι οταν γραφεις γενικολογα αρθρακια στην παρεουλα σου!
18-08-2011, 02:53 #164
18-08-2011, 02:59 #165