Δελφινι μου δεν ειμαι ψυχιατρος να κανω διαγνωση !!
Printable View
Δελφινι μου δεν ειμαι ψυχιατρος να κανω διαγνωση !!
Εγώ νομίζω ότι είμαι μια χαρά πάντως. Μιλάω λογικά χωρίς χάπια ε?
Αν νιωθεις εγκληματιας επειδη ενεδωσες στο φλερτ του γκομενου της φιλης σου πριν 20 χρονια, δεν το λεμε μια χαρα...
Όχι δεν νιώθω.
Σε έχουνε απορρίψει εσένα από δουλειές , από φόρουμ , φίλοι , γκόμενοι , γνωστοί , σε έχουνε αντιμετωπίσει κοινώς σαν σκουπίδι???
Απο δουλεια, το ξαναειπα, εγω εκανα τη μαλακια και παραιτηθηκα, δεν ειχα αντιληφθει τις διαστασεις της κρισης, για να κανω κατι αλλο στο οποιο πατωσα και ακομα το παλευω...
Σε φιλους-γνωστους-συγγενεις ειμαι παρα πολυ επιλεκτική!
Απο γκομενους, περσυ εριξα μερικες χυλοπιτες σε κατι ακυρους αλλα Ο ΕΝΑΣ που γουσταρα δεν με γουσταρε αυτος... οποτε μπορουμε να το πουμε απορριψη!
Κοιτα, αμα με αντιμετωπισει ο αλλος σαν σκουπίδι, πιστεψε με, θα τον κανω να νιωσει ενα με τη γη...
Εμένα από την εκκλησία πολλοί δεν με κάνουνε παρέα ούτε καν φίλη τους στο φβ ενώ μεταξύ τους κάνουνε όλοι παρέα. Παλιά έγραφα σε ένα φόρουμ και με είχανε αποκλείσει για τις ιδέες μου . Και γενικώς αυτά τα 20 χρόνια έφαγα πολύ φτύσιμο και αντιμετωπίστηκα σαν τρολλ. Μήπως τελικά δεν αξίζω;;; Επίσης και από πολλές δουλειές με έχουνε διώξει. Από γκόμενους δεν έφαγα χυλόπιτα γιατί δύσκολα να μου αρέσει κάποιος αλλά ούτε και σε κανέναν αρέσω.
Και τι τους ελεγες και σε απεκλεισαν??
ετσι χωρις λογο??
εν παση περιπτωσει χεστηκες... σιγά...
Κοιτα τη ζωη σου Δελφινι μου!!!!!!
Ε χαζοφόρουμ ήτανε. Τα φόρουμ χωρίς να εξαιρέσω και αυτό δεν τα έχω σε υπόληψη γιατί δεν μπαίνουνε πάντα σωστοί σαν εσένα Μάρα μου αλλά μπαίνουνε και μαλάκες.
Πολλά likes σε κάνω Μάρα μου. Σε ευχαριστώ πολύ. Με βοήθησε πάρα πολύ με αυτά που είπες. Ο Θεός να σε έχει καλά και ότι ποθείς στην ζωή σου να στο δώσει.
Δελφίνι θα προχωρήσεις μπροστά στη ζωή σου όταν μάθεις ότι στη ζωή ισχύει το παρακάτω
https://s32.postimg.org/sscxi1r81/IM...204924_152.jpg
Έλα Μάρα μου τι κάνεις? Όλα καλά σήμερα έψαχνα για γυμναστήριο και πήγα σε μερικά που είναι κοντά στο σπίτι μου. Πήγα και σε ένα γυμναστήριο που το έχει ένας παλαιοημερολογίτης εδώ στην γειτονιά μου , ήμουνα μαζί με τον αδελφό μου που μου έλεγε μην πας γιατί αυτούς στο παρελθόν τους είχα βρίσει. Τελοσπάντων πήγα μέσα και ήτανε εκεί όλη η οικογένεια ούτε να μου πούνε να μου κάνουνε καλύτερη τιμή κλπ ούτε τίποτα πολύ τυπικοί και ψυχροί ήτανε και πολύ ακριβοί και μάλλον δεν θα πάω σε αυτό. Λες να θυμούνται ακόμη ότι τους έβρισα δεν νομίζω αυτοί με αντιπαθούσανε από παλιά.
Αχαχαχα καλα σε γυμναστηριο παλαιοημερολογιτων επρεπε να πας;Δεν αλλαζεις με τιποτα.
Καλημέρα Δελφινι, με πηρε ο υπνος χθες!
καλα τοση Θεσσαλονικη, η δευτερη μεγαλυτερη πολη σε οοοοολη τη χωρα, φοιτητουπολη με τα απειρα γυμναστηρια, σε γυμναστηριο του παλαιου βρηκες να πας?
εδω καναμε αμαν και πως να ξεκολλησεις απο την εκκλησια του παλαιου, και θες να πας σε γυμναστηριο του παλαιου?
Και αφου σε αντιπαθουσαν απο παλιοα ΓΙΑΤΙ πηγες σε αυτους?
Αυτό το γυμναστήριο είναι το πιο κοντινό στο σπίτι μου για αυτό πήγα.
Εσύ Μάρα μου πόσο ώρα την ημέρα έκανες γυμναστική . Πήγαινες κάθε μέρα; Έκανες παράλληλα και δίαιτα;
τρεις φορες τη βδομαδα για μιαμιση ωρα. το κανονικο μου.
Αλλα στην αρχη που ειχα τα πολλα κιλα περπατουσα πολυ εξω μια ωρα καθε μερα.
Και απο διαιτα δεν ειναι οτι ετρωγα πολυ αλλα βλακειες, πατατακια, γλυκα, αυτα κομμενα. Αμα καθιερωσεις περπατημα και γυμναστικη, σιγα σιγα θα φτιαξεις και τη διατροφη σου.
Ασε που μια φορα το μηνα μπορεις να κανεις μια δυο ατασθαλιες...
Δυστυχώς Μάρα μου εγώ είμαι η πιο χαζή από όλες στο παλαιό ημερολόγιο και δυστυχώς μάλλον παντού για αυτό αυτά τα 20 χρόνια δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα και για αυτό και είχα αυτή την συμπεριφορά από τους παλαιοημερολογίτες. Όταν ήμουνα μικρή και μέχρι τα 16 μου έκανα παρέα μια ομάδα κοριτσιών οι οποίες με διώξανε από την παρέα τους γιατί ήμουνα η πιο χαζή από όλους. Δεν έχω στον ήλιο μοίρα τι θα απογίνω; Πώς θα τα καταφέρω;
Δελφινι τα ειπαμε, τα ξαναειπαμε, τα ξαναματαειπαμε.
Εισαι κουκλα, πανεξυπνη και ικανή!! αυτο ειναι το συμπερασμα, μην μου το ξαναγυρνας πισω...
Χεστους τους παλιους, γνωρισε νεους ανθρωπους! αφου περσυ δουλευες, μπορεις να βρεις κατι και τωρα!
Κανε το γμναστηριο σου για αρχη, να γινεις κουκλαρα! και ολα θα μπουν στο δρομο τους...
Θα σε βλεπουν τα ατομα του παλαιου και θα λενε πωωωωωωω αυτΗ ειναι το δελφινι? πως εγινε ετσι? πως αλλαξε? κοιτα...εχει και λεφτα, εχει αμαξι! Θα σκασουν απο τη ζηλεια τους!!!!
και εσυ θα βρεις νεους ανθρωπους να κανεις παρεα, καλυτερους!!
Βρε γλυκιά μου, 20 χρόνια φυτοζωώ. Άστους τους παλαιοημερολογίτες που δεν τους συμπαθώ για κάποιον λόγο τώρα και εγώ. Μπορεί να έχω δίκαιο , μπορεί και να μην έχω αλλά έχω πιάσει πάτο. 20 χρόνια ήμουνα με άγχος με στενοχώρια και προβλήματα και οικογενειακά προβλήματα. Εγώ έβγαλα ένα ΙΕΚ κουτσά στραβά και ένα ΤΕΙ. Αυτοί κάνανε άλματα. Πήγανε πολύ μπροστά . Παντρευτήκανε κάνανε φίλους εκεί στο παλιό κλίκες ....περνούσανε καλά.... εμένα λόγο της συμπεριφοράς μου με απομακρύνανε.... έμεινα πολύ πίσω .... δεν ξέρω αν μπορώ να τους φτάσω αυτούς και όλων τον κόσμο ....μήπως υστερώ.... ακόμη και η ξαδέλφη μου που η γιαγιά μου λέει μικρά είμασταν ίδια παντρεύτηκε και έχει 3 παιδιά και δουλεύει και είναι ευτυχισμένη και η άλλη μου ξαδέλφη επίσης εμένα με πήρε η κάτω βόλτα.... μπορεί εκ γενετής να είμαι η πιο χαζή από όλες :(
bre κοπελια συνελθε...
στη ζωη δεν ηρθαμε για να συγκρινομαστε με την καθεμια, τι εκανε η μια, που πηγε η αλλη, αλλα να βρουμε το δικο μας νοημα. Δεν ειμαστε αντιγραφα ο ενας του αλλου για να κρινομαστε με το ιδιο προτυπο! ουτε απορρυπαντικα με οδηγιες χρήσης!
Ανθρωποι ειμαστε, που σημαινει ζουμε, κανουμε λαθη, παμε μπροστα, μπορει και πισω, χανουμε χρονια, τα ξαναβρισκουμε, και παει λεγοντας....
Συμφιλιώσου με τις αδυναμιες σου, δεν εισαι ρομποτ να λειτουργεις οπως νομιζεις ολοι οι αλλοι. Και που ξερεις αν αυτες οι νοικοκυρουλες ειναι ευτυχισμενες και δεν ειναι δουλαρες ενος τεμπελχανα συζυγου??
Βρες το δικο σου νοημα στη ζωη ! αυτο πρεπει να κανεις, να βρεις το νοημα που σου ταιριάζει και να το ακολουθησεις!!
Ναι γλυκιά μου αλλά τα έχω χάσει στην κυριολεξία δεν ξέρω τι να κάνω. Με τους παλαιοημερολογίτες δεν ήξερα πώς να συμπεριφερθώ , τα έχασα, και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω για να πάω μπροστά. Στο γυμνάσιο έβγαζα 17 και στο λύκειο 16. Παίζουν ρόλο οι βαθμοί; Στην ζωή είμαι ένας μπουμπούνας. Μόνο ένα θαύμα από τον Θεό θα με βοηθήσει να πάω μπροστά. Δεν έχω δύναμη!
το παρελθον ανηκει στο παρελθον! τι εχεις αναγκη? να προχωρήσεις! αρα βαλε το νεο στη ζωη σου, νεους ανθρωπους, γνωριμιες, δραστηριοτητες.
Στη Θεσσαλονικη ζεις, που να ζουσες σε κανενα Κολοκοτρωνιτσι δηλαδη.... Τοσες εκδηλωσεις υπαρχουν, συναυλιες, θεατρα, χοροι, πανηγυρια, παρτυ.... ορεξη να εχεις να βολταρεις!
Οι βαθμοι ενας δείκτης ειναι, και τιποτα αλλο. Δεν σημαινει οτι θα πετυχεις επειδη εισαι καλος μαθητης, αλλα δε σημαινει κιολας οτι θα αποτυχεις. Στη ζωη παιζει ρολο ποσο συναισθηματικα ωριμος εισαι, ενω στο διαβασμα παιζει ρολο το IQ... Η συναισθηματικη ωριμοτητα ομως κατακταται, χτιζεται, δουλευεται... δεν ειναι σαν το IQ που ή το εχεις ή δεν το εχεις, τέλος.
Δελφινι, μια χαρα ανθρωπος εισαι. Πιστεψε το. Αμα πιστευεις εσυ οτι εισαι χαζη, τοτε τι να πουν οι αλλοι, οι ασχετοι που δεν συμπαθουν κιολας?...
Το θαυμα δεν θα σου πεσει απο τον ουρανο πανω στο κεφαλακι σου... καλή η πίστη, αν σου δινει δυναμη και ελπιδα αλλα χρειαζεται αγωνας να πας μπροστα. Χωρις αγωνα ματαιοπονεις... Τη δυναμη στην πιστη θα τη βρεις! Αν πιστεψεις στο ονειρο σου, σε αυτο που νιωθεις οτι αξιζει να ζησεις, θα τη βρεις τη δυναμη!
Γλυκιά μου, τι ωραία που γράφεις και δίνεις δύναμη στον κόσμο. Εγώ είχα παλιότερα παρέες όπως σου είπα και έγινε αυτό με τον γκόμενο της άλλης και τα έκανα θάλασσα και χωρίσαμε τα τσανάκια μας αλλά θα τα χωρίζαμε γιατί αυτές κλειστήκανε στον εαυτό τους και κοιτάξανε τον κώλο τους πώς να παντρευτούνε ενώ εγώ δεν πολυασχολήθηκα με το θέμα να κυνηγήσω κάποιον να παντρευτώ. Δεν έτυχε να βρω άλλη παρέα. Η μαμά μου λέει δεν είμαι έξυπνη γιατί δεν είμαι καλά στην υγεία μου, δεν έχω φίλες δεν είμαι παντρεμένη και δεν έχω δουλειά. Αν τα κάνω όλα αυτά θα είμαι μια χαρά λέει. Στην εκκλησία οι παλιά μου παρέα αυτή που έκανα από τα 22 μέχρι τα 25 όχι για πολύ χρονικό διάστημα τώρα ούτε καν φίλη στο φβ δεν με κάνουνε , δεν ήταν αληθινές φίλες μάλλον και απλά περνούσαμε καλά για αυτό κάναμε παρέα. Τώρα ξέμεινα και από παρέες , έχω μία φίλη από τα τει που βγαίνουμε που και που αλλά και εκείνη μούχλα είναι. Μου φαίνονται όλα πολύ δύσκολα.
oυφ... να προσπαθησω να σου απαντησω, αλλα ξερεις τι γινεται? θελω λιγο να σε ανεβασω ψυχολογικα και διατρεχω τον κινδυνο να καταληξω ξερολας...
Αυτα που λες ΟΛΟΙ τα περναμε. Σου ειπα, και εγω άριστη μαθητρια ήμουν με μαμα σχιζοφρενη! το καταλαβαινεις αυτο??
τελειωσα μια δυσκολη σχολή, μου βγηκε το λαδι και στο διαβασμα και κοινωνικα να προσανατολιστω, να κανω παρεες, να μαθω να μιλαω, στα απλα πραγματα. Μου βγηκε το λαδι και στη δουλεια με τρελα ωραρια προ κρισης.
Και επειδη ειχα παρει τα πανω μου, παίρνω την αποφαση να παραιτηθω απο τη δουλεια που ειχα φτυσει αιμα να σταθω, για να κανω κατι που θεωρουσα καλυτερο και νορμαλ απο αποψη ωραριου. Το αποτελεσμα? έσπασα τα μουτρα μου. Και κατεληξα χωρις δουλεια, χωρις τις παρεες μου, γιατι αναγκαστηκα να μετακομισω, μενω σε μια περιοχη σαν χωριο με λιγες ευκαιριες, και με αυτοανοσο που για να το ρυθμισω μου βγηκε το λαδι επισης...Ειχα φτασει σχεδον 80 κιλά και με πολυ αγωνα ειμαι τωρα στα 56, με τρεξιμο πολύ, περπατημα και γυμναστηριο.
Και την πατησα με καποιον που δεν με γουσταρε τελικά. Εκει να δεις προσπαθεια...και τελικα τιποτα.
Τι θελω να πω? δεν εισαι η μονη που τα εκανες μανταρα! ολοι-ες τα εχουμε κανει και μανταρα και καλά, απο ολα εχει ο μπαξες.
Χαλαρωσε και προσπαθησε να χαρεις το ταξιδι, δεν εχει αλλο!
Νεα εισαι, την υγεια σου την εχεις, πηγαινε γυμνασου να γινεις η κουκλαρα που σου αξιζει και χεστες τις νοικοκυρουλες με τα σιριαλ, τα κουτσομπολια και τη λιγδα απο τα μαγειρεματα...
Ολοι εχουμε παρει καποια χρονια ρεπο απο το active session της ζωης μας. Επειδη κουραστηκαμε, τα ειδαμε ολα, το ειχαμε αναγκη, χιλιοι μυριοι λογοι... δες το ετσι....
ξεκινα με ενα γυμναστηριο να χασεις τα κιλα, να ομορφυνεις και μετα θα παρεις τα πανω σου, θα τονωθει η αυτοπεποιθηση σου, κανε και μια ζωγραφικη πχ, μια αγιογραφια μιας και εισαι του εκκλησιαστικου αλλα οχι με τους γνωστους παλαιους-με νεο κοσμο!, και μετα το ενα θα φερει το αλλο...
Με τα χρονια ολοι-ες χανουμε και παρεες και φιλιες. Μη νομιζεις οτι οι παρεες μενουν...
Συγγνώμη που σε κούρασα αλλά εσύ από αυτά που έκανες δεν αισθάνθηκες κακός άνθρωπος δεν γέμισες ψυχολογικά απλά έκανες λάθος κινήσεις.
Δεν με κουραζεις! αν με κουραζες, δεν θα απαντουσα...
Κακια οχι δεν εχω νιωσει, αλλα κοσμο εχω μπινελικωσει. Με εχουν πει και κακια και αντικοινωνικη και σνομπ και ό,τι να ναι. Γιατί? γιατι απλα δεν γουσταρω να παιζω το ρολο που ο καθενας προοριζει για μενα ουτε χορευω στο ρυθμο του καθενος...
Αυτο παντα το ειχα και νομιζω με εχει βοηθησει παρα πολυ σαν χαρακτηριστικο, να κανω ό,τι λεω εγω, και μονο εγω. Οχι να κανω κατι επειδη το ειπε ο Χ, ο Ψ, ή ο Ξ .
Αν νιωσω οτι με κανουν σκουπιδι, ανταποδιδω. Αν νιωσω οτι ο αλλος ειναι αληθινος, επισης ανταποκρινομαι. Αλλα ως ενα σημειο! δεν θα θαψω ζωντανο τον εαυτο μου για το χατηρι κανενος!
Ρε συ δελφινι η ψυχωση ρυθμιζεται... τοσα χρονια τωρα το ξεπερασες, εχεις και μια χαρα γονεις να σε υποστηριζουν. Για αυτο σου λεω, κοιτα την ζωη σου. Παιρνεις τα φαρμακα σου, θα βαλεις και ενα προγραμμα στη ζωη σου, θα διαχειριστεις το αγχος και τις εμμονες-αρνητικες σου σκεψεις και θα προχωρησεις.
Ψυχολογικα ολοι εχουμε. Αγχος εχω για παρα πολλα χρονια, εχω περασει πολυ δυσκολα απο πολυ μικρη ηλικια. Μπορει να μην εχω ψυχωση αλλα εχω ζησει μαζι με ψυχωσικο σχεδον ολη τη ζωη μου, για αυτο καταλαβαινω...Ωρες ωρες να σου πω την αληθεια, μου λειπει αυτος ο τροπος σκεψης, να τσακωθω λιγο να εκτονωθω (αστειευομαι :) )
Εγώ αισθάνθηκα και κακός άνθρωπος και βλάκας δυστυχώς, ας ελπίσουμε ότι ο Θεός θα με βοηθήσει να τα ξεπεράσω γιατί μόνη μου δεν μπορώ ..... η μαμά μου που τα ξέρει όλα για την ζωή μου με λέει ότι είμαι κακός άνθρωπος και με επηρεάζει η γνώμη της μαμάς μου και με ενοχλεί κιόλας.
ξαναματακανουμε την ιδια κουβεντα>>> γιατι ενιωσες κακια? αφου σου την επεσε ο τυπος! τα ειπαμε... σου την επεσε και για καποιους λογους υπεκυψες. τελος. περασμενα ξεχασμενα, εδω αλλες κανουν εκτρωσεις και δεν κανουν οπως εσυ. Αλλες τα φτιαχνουν με παντρεμενους, τους χωριζουν, και μετα τους παρατανε... Και εσυ κατεληξες με ψυχωση για ενα πηδημα αναμεσα σε αδεσμευτους ενηλικες... ελεος δηλαδη....
Κοιτα, η πιστη βοηθαει. Αμα το πιστευεις οτι θα το ξεπερασεις, θα το ξεπερασεις!!
Τωρα το τι λεει η μαμα σου ειναι αλλο θεμα, αν γνωρισεις αλλους ανθρωπους απο αλλα περιβαλλοντα, θα ακουσεις αλλες αποψεις, σε ολοκληρη Θεσσαλονικη ελεος πια αν δεν μπορεις να βρεις...
Εσυ φερεσαι λες και μενεις σε ενα νησι με 100 κατοικους, ολοι του παλαιου, και τη μαμα σου! Ανοιξε τα ματια σου σε νεους ανθρωπους!! Κανε γυμναστηριο σε αλλη περιοχη, επιτηδες, για να γνωρισεις νεα ατομα, κανε χορο, αγιογραφια, γραψου σε κανενα συλλογο με εκδρομες να παρεις μπρος ψυχολογικα.
Εσυ εχεις αναγκη απο θετικες εμπειριες για τροφοδοτηση, κατάλαβες??
Κατάλαβα...
επιτελους !!!!!!!
και για να γελασουμε λιγο ακου αυτο το τραγουδακι https://www.youtube.com/watch?v=RoP1en8qjDA
Αυτο θα λες απο εδώ και περα, οχι την Πολι του Καβάφη...