Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 109 FirstFirst ... 2432333435364484 ... LastLast
Results 496 to 510 of 1630
    Αχαχαχα καλα σε γυμναστηριο παλαιοημερολογιτων επρεπε να πας;Δεν αλλαζεις με τιποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Έλα Μάρα μου τι κάνεις? Όλα καλά σήμερα έψαχνα για γυμναστήριο και πήγα σε μερικά που είναι κοντά στο σπίτι μου. Πήγα και σε ένα γυμναστήριο που το έχει ένας παλαιοημερολογίτης εδώ στην γειτονιά μου , ήμουνα μαζί με τον αδελφό μου που μου έλεγε μην πας γιατί αυτούς στο παρελθόν τους είχα βρίσει. Τελοσπάντων πήγα μέσα και ήτανε εκεί όλη η οικογένεια ούτε να μου πούνε να μου κάνουνε καλύτερη τιμή κλπ ούτε τίποτα πολύ τυπικοί και ψυχροί ήτανε και πολύ ακριβοί και μάλλον δεν θα πάω σε αυτό. Λες να θυμούνται ακόμη ότι τους έβρισα δεν νομίζω αυτοί με αντιπαθούσανε από παλιά.
    την κυνηγας την τυχη σου από οτι βλεπω... για να εισαι σίγουρη γιατί δεν ψάχνεις καποιο γυμναστηριο που το εχουν βουδιστές;

Senior Member
    Έλα Μάρα μου τι κάνεις? Όλα καλά σήμερα έψαχνα για γυμναστήριο και πήγα σε μερικά που είναι κοντά στο σπίτι μου. Πήγα και σε ένα γυμναστήριο που το έχει ένας παλαιοημερολογίτης εδώ στην γειτονιά μου , ήμουνα μαζί με τον αδελφό μου που μου έλεγε μην πας γιατί αυτούς στο παρελθόν τους είχα βρίσει. Τελοσπάντων πήγα μέσα και ήτανε εκεί όλη η οικογένεια ούτε να μου πούνε να μου κάνουνε καλύτερη τιμή κλπ ούτε τίποτα πολύ τυπικοί και ψυχροί ήτανε και πολύ ακριβοί και μάλλον δεν θα πάω σε αυτό. Λες να θυμούνται ακόμη ότι τους έβρισα δεν νομίζω αυτοί με αντιπαθούσανε από παλιά.
    Καλημέρα Δελφινι, με πηρε ο υπνος χθες!
    καλα τοση Θεσσαλονικη, η δευτερη μεγαλυτερη πολη σε οοοοολη τη χωρα, φοιτητουπολη με τα απειρα γυμναστηρια, σε γυμναστηριο του παλαιου βρηκες να πας?
    εδω καναμε αμαν και πως να ξεκολλησεις απο την εκκλησια του παλαιου, και θες να πας σε γυμναστηριο του παλαιου?

Και αφου σε αντιπαθουσαν απο παλιοα ΓΙΑΤΙ πηγες σε αυτους?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Καλημέρα Δελφινι, με πηρε ο υπνος χθες!
    καλα τοση Θεσσαλονικη, η δευτερη μεγαλυτερη πολη σε οοοοολη τη χωρα, φοιτητουπολη με τα απειρα γυμναστηρια, σε γυμναστηριο του παλαιου βρηκες να πας?
    εδω καναμε αμαν και πως να ξεκολλησεις απο την εκκλησια του παλαιου, και θες να πας σε γυμναστηριο του παλαιου?

Και αφου σε αντιπαθουσαν απο παλιοα ΓΙΑΤΙ πηγες σε αυτους?
    ναι βλακεία μου

Senior Member
    ναι βλακεία μου
    εμ.... εκανες βλακειες πριν 20 χρονια, κανεις και τωρα?
    τοσος κοσμος υπαρχει, ανοιξε τα ματια σου καλεεε

Senior Member
    Αυτό το γυμναστήριο είναι το πιο κοντινό στο σπίτι μου για αυτό πήγα.

Senior Member
    Αυτό το γυμναστήριο είναι το πιο κοντινό στο σπίτι μου για αυτό πήγα.
    Καλά πού μένεις? σε φωλιά παλαιοημερολογιτών?
    βγες πιο έξω να δεις νεο κόσμο...!

Senior Member
    Εσύ Μάρα μου πόσο ώρα την ημέρα έκανες γυμναστική . Πήγαινες κάθε μέρα; Έκανες παράλληλα και δίαιτα;

Senior Member
    τρεις φορες τη βδομαδα για μιαμιση ωρα. το κανονικο μου.
    Αλλα στην αρχη που ειχα τα πολλα κιλα περπατουσα πολυ εξω μια ωρα καθε μερα.
    Και απο διαιτα δεν ειναι οτι ετρωγα πολυ αλλα βλακειες, πατατακια, γλυκα, αυτα κομμενα. Αμα καθιερωσεις περπατημα και γυμναστικη, σιγα σιγα θα φτιαξεις και τη διατροφη σου.
    Ασε που μια φορα το μηνα μπορεις να κανεις μια δυο ατασθαλιες...

Senior Member
    Δυστυχώς Μάρα μου εγώ είμαι η πιο χαζή από όλες στο παλαιό ημερολόγιο και δυστυχώς μάλλον παντού για αυτό αυτά τα 20 χρόνια δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα και για αυτό και είχα αυτή την συμπεριφορά από τους παλαιοημερολογίτες. Όταν ήμουνα μικρή και μέχρι τα 16 μου έκανα παρέα μια ομάδα κοριτσιών οι οποίες με διώξανε από την παρέα τους γιατί ήμουνα η πιο χαζή από όλους. Δεν έχω στον ήλιο μοίρα τι θα απογίνω; Πώς θα τα καταφέρω;

Senior Member
    Δελφινι τα ειπαμε, τα ξαναειπαμε, τα ξαναματαειπαμε.
    Εισαι κουκλα, πανεξυπνη και ικανή!! αυτο ειναι το συμπερασμα, μην μου το ξαναγυρνας πισω...

Χεστους τους παλιους, γνωρισε νεους ανθρωπους! αφου περσυ δουλευες, μπορεις να βρεις κατι και τωρα!
    Κανε το γμναστηριο σου για αρχη, να γινεις κουκλαρα! και ολα θα μπουν στο δρομο τους...
    Θα σε βλεπουν τα ατομα του παλαιου και θα λενε πωωωωωωω αυτΗ ειναι το δελφινι? πως εγινε ετσι? πως αλλαξε? κοιτα...εχει και λεφτα, εχει αμαξι! Θα σκασουν απο τη ζηλεια τους!!!!
    και εσυ θα βρεις νεους ανθρωπους να κανεις παρεα, καλυτερους!!

Senior Member
    Βρε γλυκιά μου, 20 χρόνια φυτοζωώ. Άστους τους παλαιοημερολογίτες που δεν τους συμπαθώ για κάποιον λόγο τώρα και εγώ. Μπορεί να έχω δίκαιο , μπορεί και να μην έχω αλλά έχω πιάσει πάτο. 20 χρόνια ήμουνα με άγχος με στενοχώρια και προβλήματα και οικογενειακά προβλήματα. Εγώ έβγαλα ένα ΙΕΚ κουτσά στραβά και ένα ΤΕΙ. Αυτοί κάνανε άλματα. Πήγανε πολύ μπροστά . Παντρευτήκανε κάνανε φίλους εκεί στο παλιό κλίκες ....περνούσανε καλά.... εμένα λόγο της συμπεριφοράς μου με απομακρύνανε.... έμεινα πολύ πίσω .... δεν ξέρω αν μπορώ να τους φτάσω αυτούς και όλων τον κόσμο ....μήπως υστερώ.... ακόμη και η ξαδέλφη μου που η γιαγιά μου λέει μικρά είμασταν ίδια παντρεύτηκε και έχει 3 παιδιά και δουλεύει και είναι ευτυχισμένη και η άλλη μου ξαδέλφη επίσης εμένα με πήρε η κάτω βόλτα.... μπορεί εκ γενετής να είμαι η πιο χαζή από όλες :(

Senior Member
    bre κοπελια συνελθε...
    στη ζωη δεν ηρθαμε για να συγκρινομαστε με την καθεμια, τι εκανε η μια, που πηγε η αλλη, αλλα να βρουμε το δικο μας νοημα. Δεν ειμαστε αντιγραφα ο ενας του αλλου για να κρινομαστε με το ιδιο προτυπο! ουτε απορρυπαντικα με οδηγιες χρήσης!
    Ανθρωποι ειμαστε, που σημαινει ζουμε, κανουμε λαθη, παμε μπροστα, μπορει και πισω, χανουμε χρονια, τα ξαναβρισκουμε, και παει λεγοντας....
    Συμφιλιώσου με τις αδυναμιες σου, δεν εισαι ρομποτ να λειτουργεις οπως νομιζεις ολοι οι αλλοι. Και που ξερεις αν αυτες οι νοικοκυρουλες ειναι ευτυχισμενες και δεν ειναι δουλαρες ενος τεμπελχανα συζυγου??
    Βρες το δικο σου νοημα στη ζωη ! αυτο πρεπει να κανεις, να βρεις το νοημα που σου ταιριάζει και να το ακολουθησεις!!

Senior Member
    Ναι γλυκιά μου αλλά τα έχω χάσει στην κυριολεξία δεν ξέρω τι να κάνω. Με τους παλαιοημερολογίτες δεν ήξερα πώς να συμπεριφερθώ , τα έχασα, και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω για να πάω μπροστά. Στο γυμνάσιο έβγαζα 17 και στο λύκειο 16. Παίζουν ρόλο οι βαθμοί; Στην ζωή είμαι ένας μπουμπούνας. Μόνο ένα θαύμα από τον Θεό θα με βοηθήσει να πάω μπροστά. Δεν έχω δύναμη!

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    br Δεν ειμαστε αντιγραφα ο ενας του αλλου για να κρινομαστε με το ιδιο προτυπο!

πρεπει να κανεις, να βρεις το νοημα που σου ταιριάζει και να το ακολουθησεις!!
    μονο που αν παρεις τη καθε περιπτωση ξεχωριστα αμφιβαλω αν στο τελος θα βγαλεις ακρη και μετα η θα τα παρατησεις η θα τα συμπτηξεις ολα σε ενα

Page 34 of 109 FirstFirst ... 2432333435364484 ... LastLast