Originally Posted by
Remedy
η γνωμη μου αμελι, ειναι να το παλεψεις
δεν εχω παρει ποτε φαρμακα και δεν ξερω ποσο μπορει να επηρρεαζουν την ορεξη, το εχω ακουσει κιι απο αλλους ομως οτι συμβαινει, δεν μπορω να το αμφισβητησω.
οστοσο δεν ειναι ολοι 200 κιλα. εχουν βαλει καποιοι, ΚΑΠΟΙΑ κιλα. δεν σημαινει οτι αν παιρνεις φαρμακα ειναι αναμενομενο και δικαιολογημενο να παρεις 50 κιλα...
οποτε, μην αφηνεσαι στο γεγονος οτι καποια φαρμακα μπορει και να παχαινουν, κανε προσπαθεια , εσυ να μην παχυνεις πολυ.
και χωρις φαρμακα, αν ακποιος εχει πεισθει οτι κατι του ανοιγει τρομερα την ορεξη και θα παρει σιγουρα κιλα και αφεθει στην ορεξη αυτη, θα τα παρει! αυτο ειναι σιγουρο.
οσο για τα μπανια, η γνωμη μου ειναι οτι ενας παχυς ανθρωπος δεν ειναι πολυ χειροτερος με μαγιω απ οτι με ρουχα.
οποτε με οση ανεση η ντροπη, κυκλοφορεις με ρουχα, με την ιδια θα κυκλοφορησεις και στην παραλια, δεν θα εχει μεγαλη διαφορα.
το αντιθετο το εχω δει συχνοτερα, δλδ εναν αδυνατο ανθρωπο που με ρουχα φαινεται μοντελο και χωρις ρουχα εχει χαλαρωση, κρεμασμενο πωπο, στηθος, κυταρριτιδα κλπ
η πρωτη κρυαδα ειναι δυσκολη που ειναι κανεις και ασπρουλιαρης ( (εκτος αν εσυ εισαι μελαχροινη)
δεν σου ειπα να βαλεις τα τανγκα και να ξεχυθεις, παρε ενα μαγιω που σε κολακευει, παρε και μια παρεα η την οικογενεια σου και κανε την αρχη.
η συνεχεια θα ειναι πολυ πιο ευκολη, να εισαι σιγουρη.