παλεύοντας στα κύματα - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 35 FirstFirst ... 233132333435 LastLast
Results 481 to 495 of 515
    Senior Member
    Το μηδέν θα κάνω κύκλο
    Κι εκεί μέσα θα χορεύω
    Κι ας μην ξέρω που πηγαίνω
    Κι ας μην ξέρω τι γυρεύω.

Τη ζωή μου μηδενίζω,
    Πάει να πει πως ξαναρχίζω,
    Τη ζωή μου μηδενίζω,
    Πίσω δεν ξαναγυρίζω...

Βάλαμε φωτιά στα φρένα
    Και μας έμεινε το γκάζι
    Με ταχύτητες μεγάλες
    Μοναχά η γη αλλάζει.
    Έτσι μόνο η γη αλλάζει
    Με ταχύτητες μεγάλες
    Βάλαμε φωτιά στα φρένα
    Και μας έμεινε το γκάζι.

Στάχτη γίνανε τα πάντα
    Κάηκε το παρελθόν μου
    Όλη μου η περιουσία
    Στην καρδιά και στο μυαλό μου.

Τη ζωή μου μηδενίζω,
    Πάει να πει πως ξαναρχίζω,
    Τη ζωή μου μηδενίζω,
    Πίσω δεν ξαναγυρίζω...

Βάλαμε φωτιά στα φρένα
    Και μας έμεινε το γκάζι
    Με ταχύτητες μεγάλες
    Μοναχά η γη αλλάζει.
    Έτσι μόνο η γη αλλάζει
    Με ταχύτητες μεγάλες
    Βάλαμε φωτιά στα φρένα
    Και μας έμεινε το γκάζι.

Senior Member
    good news αμελί !!!!

Senior Member
    I keep on trying Arsi!!!
    That's the main thing!!!

love
    amelie

Senior Member
    παιδια εχω σοβαρο προβλημα.
    το καλοκαιρι εφτασε και εφτασε και η ωρα που ολος ο κοσμος, βγαινει στις παραλιες και κανει τα μπανακια του.
    εγω ομως επειδη εχω παχυνει σε υπερβολικο βαθμο ντρεπομαι τρομερα να βγω στην παραλια.
    ακομα και να παω να αγορασω καινουριο μαγιο ντρεπομαι.
    βλεπω κοπελες στα δικα μου κιλα με αυτοπεποιθηση και ζηλευω υπερβολικα.
    βλεπω αδυνατες κοπελες και επισης ζηλευω υπερβολικα.
    μια λυση βρισκω μονο επειδη θελω να μαυρισω...να ανεβαινω στην ταρατσα και να κανω ηλιοθεραπεια.

ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΑΨΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.
    ΠΕΙΝΑΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!!!
    ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.
    ΕΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΛΙΠΟΑΝΑΡΟΦΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ.
    ΠΙΠΕΣ!ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΤΗΤΑ.
    ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ.
    Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΧΥΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΚΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.
    ΛΟΙΠΟΝ...ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...
    ΦΕΤΟΣ ΘΑ "ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ!!!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?

Senior Member
    η γνωμη μου αμελι, ειναι να το παλεψεις
    δεν εχω παρει ποτε φαρμακα και δεν ξερω ποσο μπορει να επηρρεαζουν την ορεξη, το εχω ακουσει κιι απο αλλους ομως οτι συμβαινει, δεν μπορω να το αμφισβητησω.
    οστοσο δεν ειναι ολοι 200 κιλα. εχουν βαλει καποιοι, ΚΑΠΟΙΑ κιλα. δεν σημαινει οτι αν παιρνεις φαρμακα ειναι αναμενομενο και δικαιολογημενο να παρεις 50 κιλα...
    οποτε, μην αφηνεσαι στο γεγονος οτι καποια φαρμακα μπορει και να παχαινουν, κανε προσπαθεια , εσυ να μην παχυνεις πολυ.
    και χωρις φαρμακα, αν ακποιος εχει πεισθει οτι κατι του ανοιγει τρομερα την ορεξη και θα παρει σιγουρα κιλα και αφεθει στην ορεξη αυτη, θα τα παρει! αυτο ειναι σιγουρο.

οσο για τα μπανια, η γνωμη μου ειναι οτι ενας παχυς ανθρωπος δεν ειναι πολυ χειροτερος με μαγιω απ οτι με ρουχα.
    οποτε με οση ανεση η ντροπη, κυκλοφορεις με ρουχα, με την ιδια θα κυκλοφορησεις και στην παραλια, δεν θα εχει μεγαλη διαφορα.
    το αντιθετο το εχω δει συχνοτερα, δλδ εναν αδυνατο ανθρωπο που με ρουχα φαινεται μοντελο και χωρις ρουχα εχει χαλαρωση, κρεμασμενο πωπο, στηθος, κυταρριτιδα κλπ
    η πρωτη κρυαδα ειναι δυσκολη που ειναι κανεις και ασπρουλιαρης ( (εκτος αν εσυ εισαι μελαχροινη)
    δεν σου ειπα να βαλεις τα τανγκα και να ξεχυθεις, παρε ενα μαγιω που σε κολακευει, παρε και μια παρεα η την οικογενεια σου και κανε την αρχη.
    η συνεχεια θα ειναι πολυ πιο ευκολη, να εισαι σιγουρη.

Senior Member
    Κ φυσικά να μαυρίσεις στις παραλίες!!!!
    Έχεις χρόνο πάντως αν σε ενοχλεί τόσο. Έστω κι αν δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις το σώμα που θα ήθελες, και μόνο που θα βελτιωθεί θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τον εαυτό σου! (άλλωστε αυτό είναι το σημαντικό)
    Αμελί μου, επειδή κι εγώ πάχυνα αλλά το' βαλα αμετ μωχαμέτ (δεν ξέρω κ πως γράφεται..) να αδυνατίσω-όσο κι αν πεινάω, κι έχασα 2-3 κιλάκια.. μμμ άρχισα ήδη να με βλέπω αλλιώς! Που σήμερα που φόρεσα κ παντελόνι που δε με χόραγε ! Πήρα τα πάνω μου μιλάμε!
    Οπότε ξεκίνα διατροφή, κάνε και κοιλιακούς κάθε μέρα, καλύτερα ακόμα κ περπάτημα (φτιάχνει κ την ψυχολογία ), καμιά κρέμα σώματος συσφικτική, σαπουνάκι με φύκια κι όταν θα αρχίζει να αλλάζει το σώμα σου, έλα να τα ξαναπούμε !

Σιγά μη χάσεις τη θαλασσίτσα και σε φάει η ταράτσα!

*α συμφωνώ επίσης με τη ρέμεντυ, δεν το'χα σκεφτεί αλλά έτσι είναι! τι με ρούχα, τι με μαγιώ..

Senior Member
    ...ΑΛΛΑ και τίποτα από αυτά να μην κάνεις τελικά, σιγά μη χάσεις τα μπανάκια σου για κάποια κιλά παραπάνω!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η γνωμη μου αμελι, ειναι να το παλεψεις
    δεν εχω παρει ποτε φαρμακα και δεν ξερω ποσο μπορει να επηρρεαζουν την ορεξη, το εχω ακουσει κιι απο αλλους ομως οτι συμβαινει, δεν μπορω να το αμφισβητησω.
    οστοσο δεν ειναι ολοι 200 κιλα. εχουν βαλει καποιοι, ΚΑΠΟΙΑ κιλα. δεν σημαινει οτι αν παιρνεις φαρμακα ειναι αναμενομενο και δικαιολογημενο να παρεις 50 κιλα...
    οποτε, μην αφηνεσαι στο γεγονος οτι καποια φαρμακα μπορει και να παχαινουν, κανε προσπαθεια , εσυ να μην παχυνεις πολυ.
    και χωρις φαρμακα, αν ακποιος εχει πεισθει οτι κατι του ανοιγει τρομερα την ορεξη και θα παρει σιγουρα κιλα και αφεθει στην ορεξη αυτη, θα τα παρει! αυτο ειναι σιγουρο.

οσο για τα μπανια, η γνωμη μου ειναι οτι ενας παχυς ανθρωπος δεν ειναι πολυ χειροτερος με μαγιω απ οτι με ρουχα.
    οποτε με οση ανεση η ντροπη, κυκλοφορεις με ρουχα, με την ιδια θα κυκλοφορησεις και στην παραλια, δεν θα εχει μεγαλη διαφορα.
    το αντιθετο το εχω δει συχνοτερα, δλδ εναν αδυνατο ανθρωπο που με ρουχα φαινεται μοντελο και χωρις ρουχα εχει χαλαρωση, κρεμασμενο πωπο, στηθος, κυταρριτιδα κλπ
    η πρωτη κρυαδα ειναι δυσκολη που ειναι κανεις και ασπρουλιαρης ( (εκτος αν εσυ εισαι μελαχροινη)
    δεν σου ειπα να βαλεις τα τανγκα και να ξεχυθεις, παρε ενα μαγιω που σε κολακευει, παρε και μια παρεα η την οικογενεια σου και κανε την αρχη.
    η συνεχεια θα ειναι πολυ πιο ευκολη, να εισαι σιγουρη.
    Remedy εχεις δικιο σε ολα οσα λες αλλα ξερεις ποιο ειναι το θεμα?
    οτι τα συγκεκριμενα φαρμακα που παιρνω ευνοουν σε υπεβολικο βαθμο το να παρεις κιλα.
    δεν το λεω σαν δικαιολογια αλλα ειλικρινα εχουν αυτη τη φοβερη παρενεργεια σε ολους τους ασθενεις.
    να φανταστεις οτι τα χορηγουν σε ατομα που πασχουν απο ανορεξια.
    στις 30 του μηνα εχω ραντευου με τον νεο μου γιατρο και θα συζητησω αυτο το θεμα οπωσδηποτε μαζι του.

παντως ναι μεν ειμαι παχια αλλα δεν ειμαι τοσο ωστε να δικαιολογειται τοσο μεγαλη κοιλια.
    να φανταστεις οτι ακομα και την εποχη που υπηρξα 50 κιλα ειχα και παλι κοιλια!!!!!!(μικρη εννοειται)
    και βασικα αυτο ειναι το μονο σημειο που με ενοχλει στο σωμα μου.
    δεν εχω καποιο αλλο σημειο στο σωμα μου που να κανει μπαμ και να μου χαλαει τοσο πολυ την ψυχολογια.
    για αυτο σκεφτηκα την λυση της λιποαναροφισης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Arsi View Post
    Οπότε ξεκίνα διατροφή, κάνε και κοιλιακούς κάθε μέρα, καλύτερα ακόμα κ περπάτημα (φτιάχνει κ την ψυχολογία ), καμιά κρέμα σώματος συσφικτική, σαπουνάκι με φύκια κι όταν θα αρχίζει να αλλάζει το σώμα σου, έλα να τα ξαναπούμε !
    αχ Αρσουλα μου γλυκια πειραζει αντι να γυμναζω το σωμα μου να γυμναζω τις μασελες μου?
    σ'αγαπω πολυ οπως και να χει!!!

Senior Member
    ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ!ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΕΜΥΝΟΠΑΥΣΗΣ ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Γ.......Η ΚΟΙΛΙΑ!
    ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΙΛΙΑ!ΠΑΝΤΑ ΕΧΑ ΤΑ ΜΟΥΤΑΚΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΑ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ!
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 21 ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ,ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΛΑΞΕ!
    ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΛΑΡΑΚΙ,ΜΟΝΟ ΚΟΙΛΙΑ!
    ΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ,ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΛΙΑΣ,ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΝΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΞΟΦΛΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ!
    ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΤΕΡΟ!ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΚΡΙΝΑΝΕ!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ,ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ!
    ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ,ΕΛΑ ΠΑΜΕ!
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ 10 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ!
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΚΟΙΛΙΑ!ΟΧΙ!ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ!

Senior Member
    amelie μου καταλαβαινω οτι νιωθεις ασχημα λογω των κιλων.. κ επομενο ειναι να εχεις αμφιβολιες κ φοβους...
    δεν φταις ομως εσυ για αυτο , ειναι τα γαμημενα τα φαρμακα που σου ανοιγουν την ορεξη κ δεν μπορεις να ελεγξεις το ποσο τρως...
    οταν φτανουν να τα δινουν τα ιδια σε ατομα με νευρικη ανορεξια (οπως σε εμενα οταν ημουν ανορεξικη κ σε αλλες ανορεξικες κοπελες) καταλαβαινεις νομιζω πολλα....
    απ ο,τι θυμαμαι παιρνεις zyprexa κ remeron αν ειναι δυνατον τα χειροτερα παιρνεις οσον αφορα το θεμα της παρενεργειας την αυξησης βαρους..... sorry αν ακουγομαι καπως αλλα τσαντιζομαι να δινουν οι γιατροι αυτες τις μαλακιες στους ασθενεις κ να φορτωνονται ενα σωρο κιλα κ ενοχες κ να αισθανονται ασχημα με τον εαυτο τους ενω υπαρχουν φαρμακα που δεν εχουν αυτην την κωλοπαρενεργεια ?? γιατι δεν επιλεγουν να δινουν εκεινα??
    πχ γιατι να παρει καποιος remeron ενω μπορει να παρει ladose, zoloft??
    γιατι να παρει καποιος zyprexa (μονο που το βλεπω γραμμενο συγχιζομαι) ενω μπορει να παρει abilify??
    ειναι κριμα πραγματικα να εχεις ενα προβλημα αρχικα κ μετα να σου προκυπτουν αλλα δεκα...
    εβλεπα εναν μαλακα ψυχιατρο στην tv κ ειπε την εξης πιπα πανω στο θεμα αυτο "οτι γενικα οι σχιζοφρενεις κ διπολικοι ασθενεις τεινουν να βαζουν κιλα απ τα φαρμακα κ να ειναι υπερβαροι η παχυσαρκοι...." ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ σκεφτομαι εγω που επειδη εχω κωλοδιπολικη θα γινω κ χοντρη?? κ δεν εγινα ουτε προκειται να γινω, αν βαλω κιλα θα εχω αυτοκαταστροφικες συμπεριφορες κ εχω κ τη διατροφικη διαταραχη..
    κ οχι δεν θα ανηκω σ αυτην την κατηγορια, κ ομορφη κ αδυνατη θα παραμεινω κ το στρινγκ μαυρο μαγιω θα βαλω κ ας πανε να λενε ο,τι θελουνε...γιατι δηλαδη να μην μπορω να ειμαι διπολικη κ αδυνατη οεο ?????

σορρυ για το οφτοπικ αλλα τα χω παρει αγρια με τα φαρμακα κ τις κωλοπαρενεργειες τους, τα ιδια πανω κατω εγραψα κ στο μαρακι στο γενικα που ρωτουσε για το ζυπρεξα...

οντοπικ τωρα πιστευω θα επρεπε να επανεξετασεις το θεμα των φαρμακων κ να πεις στον γιατρο σου να σου κοψει αυτες τις μαλακιες κ ζητησε του εσυ να σου γραψει καποια που δεν προκαλουν αυξηση βαρους... (ηδη σου χω γραψει ορισμενα..)

ειναι κριμα να χαλιεσαι για τα κωλοχαπα ενω υπαρχουν λυσεις...

επισης οσο για την παραλια που λες, ψηφιζω ΔΑΓΚΩΤΟ να πας !!! η πρωτη φορα ειναι δυσκολη κ ανασφαλης, μετα συνηθιζεις... κ οσο για τη γνωμη των αλλων, στα @@ σου κ σ ο,τι εχεις... σ οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε !!
    κ προτιμησε καποια πιο ησυχη παραλια "οικογενειακου τυπου", δεν ειναι αναγκη να πας σε beach bar οπου ολες το παιζουν σουπερ γκομενες κ συναγωνιζονται ποια εχει πιο ωραιο κ γυμνασμενο σωμα κ ποια ειναι ποιο σεξυ κτλ....

αυτα κ σορρυ για το υφος μου αλλα υπαρχει λογος που ειμαι ετσι σημερα !!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Καλημερα στην παρεα!

Μαρια μου,
    εχεις δικιο οτι δεν πρεπει να στερηθω τα μπανακια λογω της κωλοκοιλιας!
    εξαλλου οπως λεει και η Λακρυ μπορω να προτιμησω μια ησυχη παραλια οικογενειακου τυπου.
    αυτη η λυση με βολευει και απο αποψη αγοραφοβιας.
    εκει δεν θα χει βεβαια πολλους γκομενους αλλα οκ.

Lacrymosa μου,
    οντως παιρνω τα χειροτερα φαρμακα οσων αφορα την παρενεργεια που εχουν σχετικα με το βαρος...
    σκεφτομουν να τα μειωσω απο μονη μου αλλα επειδη αρκετες μαλακιες εχω κανει οι οποιες εχουν επιβαρυνει την ψυχικη μου υγεια, θα συζητησω με τον νεο γιατρο την ενδεχομενη μειωση η τροποποιηση της φαρμακευτικης μου αγωγης.
    Last edited by amelie74; 23-05-2011 at 17:05.

Senior Member
    Ηey amelie !!
    Πως εισαι σημερα??

Οσο για το θεμα που λες σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να χασεις τα μπανια σου για καποια κιλα παραπανω.. προτιμησε καποια πιο ησυχη παραλια κ ολα θα ναι μια χαρα... αλλωστε ειναι μεχρι να μπεις μεσα, μισο λεπτο δουλεια, οταν εισαι ηδη μεσα στο νερο δεν φαινεσαι...

Παντως ο καιρος εχει ζεστανει για τα καλα!!! Εγω κυκλοφορω με στραπλες κ παλι μουσκεμα γινομαι !! Ετσι μου ρχεται να βουτηξω στο Θερμαικο αλλα δεν το ρισκαρω να παθω χολερα...:P

Οσο για το θεμα με τα φαρμακα, κανε σταδιακη μειωση αυτων που ηδη παιρνεις, μην τα κοψεις αποτομα κ υποτροπιασεις κ στον νεο γιατρο που θα πας πες τον να σου δωσει αλλα χωρις αυτην την παρενεργεια... αυτα ειναι μαλακιες κ βαρια....

KissesSsS !!!

Senior Member
    Hey Lacrymosa!!!
    καλα ειμαι εδω και αρκετες μερες.
    σχεδον νορμοθυμικη.
    εφυγε η κωλοκαταθλιψη που με ταλαιπωρουσε και νιωθω σαν να ξαναγεννηθηκα!

οσων αφορα το φαρμακευτικο απο τη μια θελω να του πω να μου αλλαξει σταδιακα αυτα τα δυο ρημαδοφαρμακα που παχαινουν υπερβολικα ακομα και τον ποιο αδυνατο ανθρωπο, αλλα απο την αλλη αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι περα απο την σταθεροποιητικη και αντικαταθλιπτικη δραση τους τα συγκεκριμενα εχουν και αγχολυτικη ενεργεια.
    και επειδη περα απο την κυκλοθυμικη διαταραχη αντιμετωπιζω και θεμα αγχους-αγοραφοβιας φοβαμαι λιγακι να τα αλλαξουμε.
    αλλα φανταζομαι οτι θα υπαρχουν και αλλα αντιψυχωτικα και αντικαταθλιπτικα με αγχολυτικη δραση...

εσυ πως εισαι κοριτσι μου?
    ολα καλα?
    kissesss!!!

Senior Member
    Ηey amelie !!
    Κι εγω νορμοθυμικη ειμαι επιτελους σταθεροποιηθηκα κ ηρεμησα, κοντευω ενα μηνα ετσι κ μακαρι να μεινω για παντα (πολλα θελω!), χαιρομαι που ειμαι σταθερη επιτελους μετα τα απανωτα επεισοδια που με ειχαν γαμησει....:P

Χαιρομαι που εισαι κι εσυ το ιδιο!!!

Σχετικα με τα φαρμακα πιστευω πρεπει να τα αλλαξεις αλλα σταδιακα κ να πεις στον νεο γιατρο που θα πας εξαρχης να σου δωσει αλλα... αυτα τα 2 ειναι τα χειροτερα απο αποψη αυξησης βαρους, για τον πουτσο ειναι.. σε σημειο που τα δινουν κ σε ανορεξικους, καταλαβαινεις!!

Φυσικα κ υπαρχουν κ φαρμακα πιο συγχρονα που δεν προκαλουν αυξηση βαρους η προκαλουν ελαχιστη κ απορω γιατι οι γιατροι δεν γραφουνε αυτα κ γραφουνε κατι μαλακιες παλαιολιθικα χαπια με ενα σωρο παρενεργειες...

Στα αντιψυχωτικα δεν εχεις κ πολλες επιλογες, αυτα που ξερω οτι δεν παχαινουν ειναι 3 (abilify, invega, geodon..)
    Απο αντικαταθλιπτικα ειναι περισσοτερα ladose, zoloft, effexor, wellbutrin, valdoxan κα...
    Δεν προσπαθω να το παιξω εξυπνη, απλα μου τη σπαει γενικα που δινουν ο,τι τους καπνισει...
    Ψαξε κ εσυ στο ιντερνετ μπορει να υπαρχουν κ πιο καινουργια εγω αυτα ξερω αλλα η επιστημη μπορει να εχει προχωρησει...
    Κ γενικα στο θεμα των φαρμακων πρεπει να επιμενουμε κ να μη δεχομαστε ακριτα ο,τι μας σερβιρουν...

οσο για αγχωδη διαταραχη που εχεις, οι βενζοδιαζεπινες δεν παχαινουν... βεβαια εκει παιζει η εξαρτηση αλλα αμα τα παιρνεις πολυ καιρο..
    τα συγκεκριμενα παντως που παιρνεις δεν σου φερνουν υπνηλια??

Page 33 of 35 FirstFirst ... 233132333435 LastLast