Originally Posted by
Macgyver
Κατ αρχην , χαιρετω την φιλτατη cube , το περιμενω το ρουχο , θα δω πως μου παει , θενκς ........................
Υστερα , θελω να αναφερω οτι τις πολυ ωραιες κοπελες , τις κακομαθαινουμε εδω στην Ελλαδα οι αντρες , τους φερομεθα δουλοπρεπως , και φυσικα το παιρνουν πανω τους ........... μην με κοιτατε , εγω ποτε δεν κακομαθα κοπελα , αλλα την πρωην μου , την μια , τον σοβαροτερο δεσμο μου , μετα απο μενα , ταφτιαξε μεναν που της αγορασε με το καλημερα ενα αυτοκινητο , τοτε , σε ευρω , 25.000 , πανακριβα ρουχα , σκαφη 30μετρα , μπηκε στο γκουγκλ κλπ. εγω την κρατουσα σε μια ρεγουλα , μετα εκτροχιαστηκε εντελως ........ και αλλη μια , παντρευτηκε πολυ γνωστο κι ωραιο υπουργο της τοτε κυβερνησης , κι αυτη την μπουκαρησαν στο γκουγκλ , αντε τωρα , που χωρισαν κι οι δυο , να κοιταξουν υποδεεστερο .........κι αλλη μια , οντως ομορφη , αντικειμενικως , δεν μπηκε γκουγκλ αυτη , την παρακαλαγε σχεδον απο μικρος καποιος με χρηματα , τωρα εχει παιδια , bmw X5 , σκαφος κλπ. κλπ. ...... θα πω κι αλλη , δεν τελειωσα , παντρευτηκε γνωστο , πολυ ωραιο παιδι , και χαμηλων τονων , αλλα με μισθο τοτε , σε ανωτατη θεση τραπεζας , ιδιωτικης , 1 εκ. / ετος , + μπονους , με σκαφος μονο αυτος και επαυλη , σεμνος ειναι ...............οπως καταλαβαινεις Γουαι , κανεις εκ των προαναφερωμενων δεν ειναι γυμνασμενος , αλλά εχουν άλλα , προτιμοτερα προσοντα , εσυ τι εχεις να προσφερεις ? να τα λεμε ωμα τα πραματα ...........τερμα το χαιδεμα.....