Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 130
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 130 of 139 FirstFirst ... 3080120128129130131132 ... LastLast
Results 1,936 to 1,950 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Και φυσικα αυτα ειναι στερεοτυπα, μια ομορφη μπορει καλλιστα να ειναι πολυ καλυτερος ανθρωπος απο 10 μετριες μαζι, υς.

Μπα , δεν θα τολεγα , οι ' μη ελκυστικες ' συνηθως ειναι καλα παιδια , η συμπεριφερονται σαν τετοια , υπαρχει και η ρηση , ' μια ασχημη θα γελαει παντα με ταστεια σου ' , την οποια συμμεριζομαι .............οι wannabe ελκυστικες ειναι οι χειροτερες , βγαζουν κατι κομπλεξακια , οι ελκυστικες , δεν ειναι κομπλεξικες , αλλα επειδη εχω γνωρισει απ ολα τα ειδη , και ελκυστικες , ειναι θεμα καθαρα χαρακτηρος , δεν εχεις κομπλεξ , αλλα μπορει ναχεις αλλα στραβα , αν και μια πρωην μου , πολυ ομορφη , με προσωπικοτητα , μουβγαζε κακια , γιατι δεν της εδινα την σημασια που απαιτουσε , κατ αυτην , και δεν την αντεξα , εχουμε και τετοια ................... οποτε δεν υπαρχουν κανονες , αλλα συνηθως οι ωραιες/ελκυστικες , εχουν απαιτησεις , και καλα κανουν , αφου εχουν ζητηση .....................κι ενας ελκυστικος αντρας , οτιδηποτε κι αν σημαινει αυτο , προσωπικοτητα , η ξερωγω τι , αν εχει ζητηση τσπαντων , θαχει απαιτησεις , ας ειμαστε ρεαλιστες .........................ολα ειναι προσφορα/ζητηση .............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Γουαι βρες μια ασχημη και χοντρη.Στις γυναικες παιζει ρολο ο χαρακτηρες και οι ασχημες ειναι παντα καλες ενω οι ομορφες ηλιθιες και κακες.

?????? What????????
    Ποιος είπε κατι τετοιο;
    Δλδ ή του υψους ή του βαθους είναι για σενα!!!!
    Ελα Χριστε και Παναγιά μου!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by troxia View Post
    Ο why ζητάει μια κοπέλα που να είναι και όμορφη εμφανισιακά και να έχει όμορφο χαρακτήρα.. δεν έχει πει πουθενά ότι ζητάει μόνο εμφάνιση! και δεν είναι κάτι δύσκολο για να το βρει.. είναι μια λογική απαίτηση.. το θέμα είναι why, όπως σου έχω ξαναπεί, να πιστέψεις στον εαυτό σου.. αυτές οι κουβέντες που γίνονται μέσα στο φόρουμ σχετικά με το αν μπορείς ή όχι να βρεις μια όμορφη, δεν πιστεύω ότι σε βοηθάνε ιδιαίτερα... το θέμα είναι πως θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και πως θα βάλεις στην άκρη τις αναστολές που έχεις !

Εχει πει πως θελει ομορφη και ας είναι ηλιθια με απαισιο χαρακτηρα. Να εχει εμφανιση και τιποτα αλλο!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μπα , δεν θα τολεγα , οι ' μη ελκυστικες ' συνηθως ειναι καλα παιδια , η συμπεριφερονται σαν τετοια , υπαρχει και η ρηση , ' μια ασχημη θα γελαει παντα με ταστεια σου ' , την οποια συμμεριζομαι .............οι wannabe ελκυστικες ειναι οι χειροτερες , βγαζουν κατι κομπλεξακια , οι ελκυστικες , δεν ειναι κομπλεξικες , αλλα επειδη εχω γνωρισει απ ολα τα ειδη , και ελκυστικες , ειναι θεμα καθαρα χαρακτηρος , δεν εχεις κομπλεξ , αλλα μπορει ναχεις αλλα στραβα , αν και μια πρωην μου , πολυ ομορφη , με προσωπικοτητα , μουβγαζε κακια , γιατι δεν της εδινα την σημασια που απαιτουσε , κατ αυτην , και δεν την αντεξα , εχουμε και τετοια ................... οποτε δεν υπαρχουν κανονες , αλλα συνηθως οι ωραιες/ελκυστικες , εχουν απαιτησεις , και καλα κανουν , αφου εχουν ζητηση .....................κι ενας ελκυστικος αντρας , οτιδηποτε κι αν σημαινει αυτο , προσωπικοτητα , η ξερωγω τι , αν εχει ζητηση τσπαντων , θαχει απαιτησεις , ας ειμαστε ρεαλιστες .........................ολα ειναι προσφορα/ζητηση .............

Ceteris Paribus.....!!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Εχει πει πως θελει ομορφη και ας είναι ηλιθια με απαισιο χαρακτηρα. Να εχει εμφανιση και τιποτα αλλο!!!
    Το είχα πει εν βρασμώ ψυχής,δίχως να το εννοώ.
    Και το είχα πει σε όσους με έπρηζαν για μέτριες κλπ.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ?????? What????????
    Ποιος είπε κατι τετοιο;
    Δλδ ή του υψους ή του βαθους είναι για σενα!!!!
    Ελα Χριστε και Παναγιά μου!!
    Τον συγκεκριμένο μην τον διαβάζεις πολύ.
    Βγάζει τουπέ όταν γράφει.

Senior Member
    Ceteris Paribus.....!!!!
    Το γκουγκλαρα , εχουν σκουριασει τα λατινικα μου ........... οικονομικος ορος ειναι ( για να καταλαβαινει οποιος διαβαζει ) , αναφερεται στον νομο προσφορας/ζητησης , ε , ναι , καπως ετσι ειναι , πεζο μεν , αλλα αληθινο ............... οποιος -α θεωρει οτι εχει μερικα προσοντακια , θα πουλησει ακριβα ( οχι σε χρηματα ) το τομαρι του ......... ετσι δεν ειναι ?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Για το θέμα της συμπεριφοράς,διαφωνώ......

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Για το θέμα της συμπεριφοράς,διαφωνώ......
    Και εγώ διαφωνώ, όλα είναι θέμα χαρακτήρα κλπ, δεν καθορίζει η ομορφιά τα κόμπλεξ σου...

Senior Member
    Κατ αρχην , χαιρετω την φιλτατη cube , το περιμενω το ρουχο , θα δω πως μου παει , θενκς ........................

Υστερα , θελω να αναφερω οτι τις πολυ ωραιες κοπελες , τις κακομαθαινουμε εδω στην Ελλαδα οι αντρες , τους φερομεθα δουλοπρεπως , και φυσικα το παιρνουν πανω τους ........... μην με κοιτατε , εγω ποτε δεν κακομαθα κοπελα , αλλα την πρωην μου , την μια , τον σοβαροτερο δεσμο μου , μετα απο μενα , ταφτιαξε μεναν που της αγορασε με το καλημερα ενα αυτοκινητο , τοτε , σε ευρω , 25.000 , πανακριβα ρουχα , σκαφη 30μετρα , μπηκε στο γκουγκλ κλπ. εγω την κρατουσα σε μια ρεγουλα , μετα εκτροχιαστηκε εντελως ........ και αλλη μια , παντρευτηκε πολυ γνωστο κι ωραιο υπουργο της τοτε κυβερνησης , κι αυτη την μπουκαρησαν στο γκουγκλ , αντε τωρα , που χωρισαν κι οι δυο , να κοιταξουν υποδεεστερο .........κι αλλη μια , οντως ομορφη , αντικειμενικως , δεν μπηκε γκουγκλ αυτη , την παρακαλαγε σχεδον απο μικρος καποιος με χρηματα , τωρα εχει παιδια , bmw X5 , σκαφος κλπ. κλπ. ...... θα πω κι αλλη , δεν τελειωσα , παντρευτηκε γνωστο , πολυ ωραιο παιδι , και χαμηλων τονων , αλλα με μισθο τοτε , σε ανωτατη θεση τραπεζας , ιδιωτικης , 1 εκ. / ετος , + μπονους , με σκαφος μονο αυτος και επαυλη , σεμνος ειναι ...............οπως καταλαβαινεις Γουαι , κανεις εκ των προαναφερωμενων δεν ειναι γυμνασμενος , αλλά εχουν άλλα , προτιμοτερα προσοντα , εσυ τι εχεις να προσφερεις ? να τα λεμε ωμα τα πραματα ...........τερμα το χαιδεμα.....

Senior Member
    Δεν διαφωνω σε γενικες γραμμες καλα τα λες αλλα μπερδευεις τον why :P Το ειπα για να μη λεει πως θεοποιουμε τις μετριες και τετοια χαζα. Οι απαιτησεις απο εκει και περα που εχουν οι ανθρωποι "με ζητηση" οπως λες ειναι επισης πολυεπιπεδες, αλλος ενας λογος που εμμονη με την εμφανιση μονο και μονο δεν τον βοηθα, πρεπει να το λυσει αυτο το κομπλεξ.

Banned
    Κατ αρχην , χαιρετω την φιλτατη cube , το περιμενω το ρουχο , θα δω πως μου παει , θενκς ........................

Υστερα , θελω να αναφερω οτι τις πολυ ωραιες κοπελες , τις κακομαθαινουμε εδω στην Ελλαδα οι αντρες , τους φερομεθα δουλοπρεπως , και φυσικα το παιρνουν πανω τους ........... μην με κοιτατε , εγω ποτε δεν κακομαθα κοπελα , αλλα την πρωην μου , την μια , τον σοβαροτερο δεσμο μου , μετα απο μενα , ταφτιαξε μεναν που της αγορασε με το καλημερα ενα αυτοκινητο , τοτε , σε ευρω , 25.000 , πανακριβα ρουχα , σκαφη 30μετρα , μπηκε στο γκουγκλ κλπ. εγω την κρατουσα σε μια ρεγουλα , μετα εκτροχιαστηκε εντελως ........ και αλλη μια , παντρευτηκε πολυ γνωστο κι ωραιο υπουργο της τοτε κυβερνησης , κι αυτη την μπουκαρησαν στο γκουγκλ , αντε τωρα , που χωρισαν κι οι δυο , να κοιταξουν υποδεεστερο .........κι αλλη μια , οντως ομορφη , αντικειμενικως , δεν μπηκε γκουγκλ αυτη , την παρακαλαγε σχεδον απο μικρος καποιος με χρηματα , τωρα εχει παιδια , bmw X5 , σκαφος κλπ. κλπ. ...... θα πω κι αλλη , δεν τελειωσα , παντρευτηκε γνωστο , πολυ ωραιο παιδι , και χαμηλων τονων , αλλα με μισθο τοτε , σε ανωτατη θεση τραπεζας , ιδιωτικης , 1 εκ. / ετος , + μπονους , με σκαφος μονο αυτος και επαυλη , σεμνος ειναι ...............οπως καταλαβαινεις Γουαι , κανεις εκ των προαναφερωμενων δεν ειναι γυμνασμενος , αλλά εχουν άλλα , προτιμοτερα προσοντα , εσυ τι εχεις να προσφερεις ? να τα λεμε ωμα τα πραματα ...........τερμα το χαιδεμα.....
    Κι εγώ χαιρετώ...

Μα οι απαιτήσεις δεν σημαίνουν πάντα κόμπλεξ. Αναλόγως........Ο γουάι που έχει απαίτηση να είναι η άλλη όμορφη είναι κομπλεξικός? Μπορεί ναι , μπορεί και όχι......
    Ναι στα άλλα συμφωνώ οι εμπειρίες φτιάχνουν τα κόμπλεξ, όχι αυτό που είναι , η ομορφιά ας πούμε η ομορφιά στην περίπτωσή μας, αλλά τι συμπεριφορές θα έχεις, αν θα ψωνιστείς, αν δεν θα έχεις αποδοχή από το περιβάλλον σου λόγω της εμφάνισης , πόσο επηρεάζεσαι από την γνώμη των άλλων , αυτοεκτίμηση κλπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Κι εγώ χαιρετώ...

Μα οι απαιτήσεις δεν σημαίνουν πάντα κόμπλεξ. Αναλόγως........Ο γουάι που έχει απαίτηση να είναι η άλλη όμορφη είναι κομπλεξικός? Μπορεί ναι , μπορεί και όχι......
    Ναι στα άλλα συμφωνώ οι εμπειρίες φτιάχνουν τα κόμπλεξ, όχι αυτό που είναι , η ομορφιά ας πούμε η ομορφιά στην περίπτωσή μας, αλλά τι συμπεριφορές θα έχεις, αν θα ψωνιστείς, αν δεν θα έχεις αποδοχή από το περιβάλλον σου λόγω της εμφάνισης , πόσο επηρεάζεσαι από την γνώμη των άλλων , αυτοεκτίμηση κλπ
    Μα κανεις δεν ειπε πως οι απαιτησεις δειχνουν κομπλεξ, κατι παρεξηγησες...ο why εχει χοντρα κομπλεξ για αλλους λογους, οχι επειδη εχει απαιτησεις.

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Μα κανεις δεν ειπε πως οι απαιτησεις δειχνουν κομπλεξ, κατι παρεξηγησες...ο why εχει χοντρα κομπλεξ για αλλους λογους, οχι επειδη εχει απαιτησεις.
    Ε ναι αυτό λέω και εγώ αλλά ο Μαc ανέφερε το θέμα απαιτήσεις, οπότε το σχολίασα

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ε ναι αυτό λέω και εγώ αλλά ο Μαc ανέφερε το θέμα απαιτήσεις, οπότε το σχολίασα
    Αλλο εννοουσε και ο μακ...πιθανον εννοουσε εκεινες τις περιπτωσεις που οι απαιτησεις δεν συναδουν η ειναι δυσαναλογες με τα οσα ριχνει το ιδιο το ατομο στο τραπεζι. Η και αλλα κομπλεξ...καλα τα κομπλεξ εχουν διαφορες ασχετες παραμετρους και ειναι τεραστια συζητηση.