....οτι σημερα θα ηθελα να τα πιω στο πιο παρακμιακο μπαρ των Αθηνων :)
Printable View
....οτι σημερα θα ηθελα να τα πιω στο πιο παρακμιακο μπαρ των Αθηνων :)
Α ρε μάνα που είσαι να μου κάνεις μια κατσαρόλα αρνάκι φρικασέ... έστω μαγειρίτσα στη χειρότερη....
Αυτό που μου αρέσει στην Αθήνα είναι ότι σε σχέση με μας στην επαρχία έχετε πολύ περισσότερες επιλογές σε όλα.
+1 και εγώ θα ήθελα να μένω εκεί.Και αν δεν αλλάξει κάτι στην ζωή μου την επόμενη 3ετια εδώ που βρίσκομαι και θα έχω τελειώσει με κάτι υποχρεώσεις που έχω εδώ που βρίσκομαι,θα κινήσω γη και ουρανό για να πάω να μείνω εκεί.
Tην Αθήνα θα τη σεβαστείτε σαν πόλη και θα την εκτιμήσετε μόλις τη χάσετε... Ρωτήστε και εμένα...
Kαι η Θεσσαλονίκη ωραία πόλη αλλά δεν είναι Αθήνα..Αμάξι έχω αλλά όποτε κατεβαίνω Αθήνα στο 95% των μερών που θέλω να πάω πηγαίνω με τις συγκοινωνίες.Ειδικά το μετρό μου αρέσει πάρα πολύ.Και επεκτείνεται συνεχώς.Τα λεωφορεία οκ είναι κάπως..
Αααα το ιδανικο για εμενα θα ηταν το χειμωνα σε καποια πολη και το καλοκαιρι σε νησι, αλλα ενταξει μην τα θελουμε ολα δικα μας :P
Απλά όλοι (ή σχεδόν όλοι) έχουν αποδεκτεί αυτό που είναι (όσο καλά, μέτρια ή χάλια θα τους κατετασσε ένας αντικειμενικός παρατηρητής με αυτο το είναι), γι αυτο τους νοιωθεις ικανοποιημένους με τη ζωη τους, γι αυτο βλεπεις η καθε επομενη μέρα να είναι μια μηχανική επανάληψη της προγούμενης. Έχουν συμβιβαστει δλδ με τον εαυτο τους όπως τους τον διαμόρφωσαν άλλοι και έπειτα με το που πήραν τα ηνία οι ίδιοι.
Η θρησκεια ειναι για να τους δινει γαλήνη και ελπίδες και τα events και καποιες αλλαγες για να δίνουν χρώμα σε κάτι που όπως ειπα επαναλαμβανεται μηχανικά.
Σημαντικο ρολο παίζουν και οι δικαιολογιες γι αυτο που μπορεσαν ή δεν μπορεσαμε να γινουμε, έτσι για να νιωθουμε γαληνη και μια πλαστη ευτυχία. Το αν και πόσο πλαστη ειναι αυτη η ευτυχια καθορίζει και το μεγεθος των συμβιβασμών στη ζωη μας.
Οσοι ειναι ασυμβιβαστοι, ψαχνουν (έστω απεγνωσμενα) διεξόδους για να μην τους γινει η ζωη ανυπόφορη, κι ετσι να ζουν με την αναμονη του τελους.
Σήμερα έχει γενέθλια ένας φίλος μου που είχα να του μιλήσω χρόνια και το παιδί μετά από τροχαίο με μηχανή κυκλοφορεί με ηλεκτρικό αμαξίδιο. Μου έδωσε τόση πολλή δύναμη που δεν θα μπορούσε να μου την έδινε ούτε ο καλύτερος ψυχοθεραπευτής του κόσμου.
Πόσο ωραιο ερωτημα !!!
Οσες φορες επιασα τον εαυτο μου πανω στην κλωστη κανω αποπειρα ή οχι - κατι σαν πεισμα απαντησε μεσα μου ΟΧΙ!
Δεν περασες ο,τι περασες για να τα παρατησεις τωρα ! ΟΧΙ, βρες βοηθεια, ριξε αμυνα και ζητα βοηθεια.
Τωρα οι λογοι παιζει να ειναι πολλοι και συνθετοι.
Ισχυει ας πουμε οτι οποιος πεθανει βιαια εγκλωβιζεται σε μεσο διαστημα ζωντανων και νεκρων ?
Ισχυει οτι ισως να μπορεις να βλεπεις τι πονο εχεις προκαλεσει απο την πρωτοβουλια σου να αποχωρησεις ?
Δειχνει εν τελει δυναμη υπερ ανθρωπινη ή αδυναμια ?
Οπως και να εχει --- ενα χειροφρενο το ειχα. Αν και με εμμεσο τροπο νιωθω οτι στη ζωη μενω αλλαζοντας μορφη, οταν ειμαι αδρανης και απουσα (ζω ή υπαρχω ? ) σαν την γλαστρα που ενω μεσα της εχει τον σπορο ακομα δεν εσκασε το λουλουδι....
Το προβλημα favvel ειναι πως αυτα τα ερωτηματα δεν απασχολουν συχνα τους ανθρωπους και οσοι αθελα μας αλλά λογω της φυσης μας ειμαστε συνεπαρμενοι με τις βαθιες εννοιες καταληγουμε μειονοτητα με καταθλιψη.
Που εχω καταληξει "Ζησε την καθε ημερα σου, σαν πρωτη, ζησε την οπως σε ευχαριστει, οσο μπορεις δηλαδη, απλα να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου, ακομα και αν αυτο που εισαι καποιος θα το παρεξηγησει, θα το κρινει αυστηρα, θα του ξινισεις, δε πειραζει καλε... εσυ απλά.... συνεχισε την διαδρομη".
Καλημερα αγαπητα μελη !
Καλημέρα CC
Καλημερα ρεακι μου και mindcrime.
Ρε δε παν να λενε.... εμεις βασταμε και παλευουμε.
Κανεις δεν γεννηθηκε με ορεξη να βασανιζεται... η αποποιηση και η μεταθεση ευθυνων άλλων καθιστα τις σχεσεις κβαντικη φυσικη ενω ρε π* εχει τοση ομορφια η πλαση να αποχαυνωθουμε....
Ε ρε φιλοσοφικες ορεξεις η CC ...
ναι αντε πάμε να κανουμε την πρωιμη μας..."γυμναστικη"!!!
ε ναι!! αφου μουρλαθηκαμε που μουρλαθηκαμε ...ας το απολαυσουμε και ολιγον τι!!που ειναι το θρεντ με το σιδερωμα, εχω να καταθεσω σημαντικες πληροφοριες για τα ατμοσιδερα τις σιδερωστρες κ τα κβαντα
Ευχαριστώ melissa για το σχόλιο σου. Τετοιες συζητησεις μπορει να συνεχιζουν ατελειωτα.
Απλα πάντα κανεις την κίνηση, ή το ένα ή το άλλο και όλα τελειωνουν, κι αν δεν εισαι βεβαιος εξαρχής δεν μπαινεις σε φαση επιλογής που θα εξελιχθει σε διλημματικές καταστασεις. Κάποτε όμως πρέπει να ρισκάρουμε, ήτοι να αποδεχόμαστε την αβεβαιότητα, η αδυναμια εκει εντοπίζεται.
Άλλοι ζητάνε όμορφές κτλ κτλ κτλ κτλ Εγώ ζητάω κάτι διαφορετικό, να μου κάνει pole dancing τις νύχτες για πάρτι μου... ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο πλανήτη θα ήμουν....η γυναίκα της ζωής μου τελικά πρέπει να γνωρίζει pole dancing....
έχει χαλαστή κι άλλος με την χτεσινή κατάσταση η μόνο εγώ νιώθω κάπως
Σας πιανει και εσας την ανοιξη ψουλα ψουλα καταθλιψουλα?
Θελω να μεινω στον μηνα Δεκεμβριο... πρωτη χρονια που εχω τοση αρνηση με την ανοιξη.
Μη σου πω εχω φαει φρικη... για εμενα ειναι σαν εφτασε ηδη το καλοκαιρι και δε γουσταρω μια.
Να μεταναστευσω Νορβηγια ειναι καλη σκεψη αλλά ανεφικτη οπότε ... να δω τι θα κανω.
Άραγε, θα χρειαστώ κι αλλη αυξηση αντικαταθλιπτικου... ?
3 με 6 εβδομαδες συνηθως λενε βλεπεις αποτελεσμα. Εγω βλεπω 2-3 μερες τρελά κεφια και μετα κατι πεσίματα.
Δεν φτανει να νιωθεις φυτό ( τι καταπινω και τι προκαλει στο νευρικο μου συστημα ) πρεπει να αναρωτιεσαι και αν κανεις σωστη θεραπεια (παιρνω τα σωστα, χριζω αυξησης,χριζω αλλαγης ?
Σου λενε και οι αλλοι, κανε κατι ! ΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ολα αυτα τα χρονια το κατι και δεν επιασε. Παλι εκανα φαυλους κυκλους. Αρα μεγαλυτερη εκπτωση προσωπικης και κοινωνικης αυτο εκτιμησης.
Τελικα οσο περισσοτερο με εσπρωχνα ισως τοσο περισσοτερο να στερευα σε αντοχες. Τι αποζητω ? Μια ηπια, χαλαρη σχετικα, ευδιαθετη διαθεση για την ζωη. Να αναζητησω εργασια, να μην ταραζομαι σαν το βουρλο, να μην λυνω τα προβληματα που βρισκω στο δρομο μου με λαθος τροπους και να μη νιωθω τοσο γ@@@@μενη ευπηρεαστη. Η ζωη δεν σε ενημερωνει αν θα χασεις αυριο τη δουλεια σου, τον ανθρωπο σου ή θα γινεις ασθενης σε νοσοκομειο. Οταν λοιπον η προδιαθεση σου ειναι και μαυρη τι θα γινει ? Κουραστηκα !
https://www.youtube.com/watch?v=x4D9plSro6U
Οχι δεν τα ξεχασα τα Meds... αλλα φαινεται πως αυτα δεν με πιανουν. F@ck
Eγώ πάντως στην αρχή που ήμουν χάλια έπαιρνα (και παίρνω ακόμα) 20mg cipralex και με βοήθησε αφάνταστα. Πες το στο γιατρό σου μήπως συμφωνήσει και εκείνος.
Καλημερα φιλε μου, αν δω οτι για τις επομενες 2 εβδομαδες τα ιδια θα κλεισω ραντεβου. Δεν ξερω αν ειμαι ΙΔΨ ή με βαρια καταθλιψη αλλά ειλικρινα εχω χρόνια που παιδευομαι. Και δεν θα πω οτι δεν προσπαθησα. Προσπαθησα. Τοσο που πλεον θελω να βγω εξω και στο τι κανεις να απαντησω - ταλαιπωρουμαι απο καταθλιψη, οχι επειδη δεν ειμαι φραγκατη αλλά γιατι ειναι η εποχη της αρρωστιας. Να δω τοτε τι θα πει ο/η ακυρος ? Α...περαστικα !
Αι καλαααααααααααααα !!!! Αντε πιες κανα τσιπουρο να νιωσεις οτι ζεις και μετα ελα να συζητησουμε τι εστι ψυχικη ασθενεια.
-Δεν το λεω προσβλητικα, αλλωστε συνηθιζα να πινω- απλα δεν μπορω τους υπεροπτες που ειναι σε καταθλιψη δεν το παραδεχονται και αντιθετως υποστηριζουν οτι ειναι φοβερες κουλ προσωπικοτητες ενω καταβαθος μουδιαζουν ολα τα συναισθηματα τους-
και αντε να σαι πιτσιρικι θα διαβεις πολλα μονοπατια... καποια στιγμη πρεπει να ξερεις ποιος εισαι οταν σε κοιτας στον καθρεφτη.
( https://www.youtube.com/watch?v=r8UVngqmENs )
Θέλει λίγο υπομονή το ξέρω πως δεν έχεις άλλη, αλλά πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή. Αν δεν σε βοηθήσουν αυτά που παίρνεις, μετά να σου δοκιμάσει άλλο να κάνεις πάλι υπομονή 20 ημέρες κτλ κτλ κτλ μέχρι να σου βρει αυτό που σε ανεβάζει. Στη τελική κόψτα όλα και ξεκίνα κόκες... εκεί θα δεις σίγουρο ανέβασμα εγγυημένο :P
χαχαχαχαχαχαχα... ρε φιλε μη κανεις τετοιες προτροπες θα φας παρατηρηση. Πλακα πλακα δεν εχω κανει ποτέ χρηση. Στα drugs ημουν ανεκαθεν επιφυλακτικη, εκτος απο κανα χαλαρο - γαρο. Λες και ηξερα πως αν ξεκινησω οτιδηποτε θα καταληξω με νευρικο κλονισμο ή καρα εθισμενη φουλ.
Οχι άλλη εξαρτηση.
Έλα μωρέ πλακίτσα κάνω απλώς και μόνο για να σε ανεβάσω, τι παρατήρηση να φάω... Κάτσε να κουμπωθώ τώρα με ένα cipralex για να μου πάει καλά η μέρα αν και έχω κοιμηθεί μόνο 6 ώρες και έχω ξυπνήσει από τις 6 το πρωί...
Δηλαδη 6 ωρες υπνου και βγαζεις ολο το 24ωρο ? Εργαζεσαι ? Εισαι κομπλε ? Να σου πω κατι, εχει καταρριφθει ο μυθος, δεν χρειαζονται ολοι οι ανθρωποι 8 ωρες υπνου. Στο ειπα γιατι ειναι στους ορους χρησης η μη προτροπη ουσιων - και ειναι κριμα να χαθεις απο το φορουμ - για καλο σου βρε εγκλημα μυαλουυυυυυ !