ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 346
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 346 of 1380 FirstFirst ... 2462963363443453463473483563964468461346 ... LastLast
Results 5,176 to 5,190 of 20693
    Senior Member
    Σήμερα έχει γενέθλια ένας φίλος μου που είχα να του μιλήσω χρόνια και το παιδί μετά από τροχαίο με μηχανή κυκλοφορεί με ηλεκτρικό αμαξίδιο. Μου έδωσε τόση πολλή δύναμη που δεν θα μπορούσε να μου την έδινε ούτε ο καλύτερος ψυχοθεραπευτής του κόσμου.

Quote Originally Posted by favvel View Post
    να ρωτήσω κάτι?
    τι σας κρατάει στη ζωή?
    μήπως η πίστη?(η θρησκεία δλδ)..
    η δυσκολία να πεθάνετε?
    ή μήπως η πραγματική αγάπη για τη ζωή?

πιστεύω πως αυτοί που μένουν στη ζωή επειδή τους αρέσει πραγματικά είναι πάρα πολύ λίγοι..είναι η μειοψηφία..
    εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε?
    πιστεύω πως οι περισσότεροι ζουν από συνήθεια..έχουν συμβιβαστεί με την ανυπόφορη ζωή τους και κάνουν υπομονή μέχρι να τελειώσει το πανηγύρι..σ'αυτήν την κατηγορία ανήκω και εγώ..
    Πόσο ωραιο ερωτημα !!!
    Οσες φορες επιασα τον εαυτο μου πανω στην κλωστη κανω αποπειρα ή οχι - κατι σαν πεισμα απαντησε μεσα μου ΟΧΙ!
    Δεν περασες ο,τι περασες για να τα παρατησεις τωρα ! ΟΧΙ, βρες βοηθεια, ριξε αμυνα και ζητα βοηθεια.
    Τωρα οι λογοι παιζει να ειναι πολλοι και συνθετοι.
    Ισχυει ας πουμε οτι οποιος πεθανει βιαια εγκλωβιζεται σε μεσο διαστημα ζωντανων και νεκρων ?
    Ισχυει οτι ισως να μπορεις να βλεπεις τι πονο εχεις προκαλεσει απο την πρωτοβουλια σου να αποχωρησεις ?
    Δειχνει εν τελει δυναμη υπερ ανθρωπινη ή αδυναμια ?

Οπως και να εχει --- ενα χειροφρενο το ειχα. Αν και με εμμεσο τροπο νιωθω οτι στη ζωη μενω αλλαζοντας μορφη, οταν ειμαι αδρανης και απουσα (ζω ή υπαρχω ? ) σαν την γλαστρα που ενω μεσα της εχει τον σπορο ακομα δεν εσκασε το λουλουδι....

Το προβλημα favvel ειναι πως αυτα τα ερωτηματα δεν απασχολουν συχνα τους ανθρωπους και οσοι αθελα μας αλλά λογω της φυσης μας ειμαστε συνεπαρμενοι με τις βαθιες εννοιες καταληγουμε μειονοτητα με καταθλιψη.

Που εχω καταληξει "Ζησε την καθε ημερα σου, σαν πρωτη, ζησε την οπως σε ευχαριστει, οσο μπορεις δηλαδη, απλα να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου, ακομα και αν αυτο που εισαι καποιος θα το παρεξηγησει, θα το κρινει αυστηρα, θα του ξινισεις, δε πειραζει καλε... εσυ απλά.... συνεχισε την διαδρομη".

Καλημερα αγαπητα μελη !
    Last edited by Constantly curious; 30-03-2016 at 11:01.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Καλημέρα CC

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Πόσο ωραιο ερωτημα !!!
    Οσες φορες επιασα τον εαυτο μου πανω στην κλωστη κανω αποπειρα ή οχι - κατι σαν πεισμα απαντησε μεσα μου ΟΧΙ!
    Δεν περασες ο,τι περασες για να τα παρατησεις τωρα ! ΟΧΙ, βρες βοηθεια, ριξε αμυνα και ζητα βοηθεια.
    Τωρα οι λογοι παιζει να ειναι πολλοι και συνθετοι.
    Ισχυει ας πουμε οτι οποιος πεθανει βιαια εγκλωβιζεται σε μεσο διαστημα ζωντανων και νεκρων ?
    Ισχυει οτι ισως να μπορεις να βλεπεις τι πονο εχεις προκαλεσει απο την πρωτοβουλια σου να αποχωρησεις ?
    Δειχνει εν τελει δυναμη υπερ ανθρωπινη ή αδυναμια ?

Οπως και να εχει --- ενα χειροφρενο το ειχα. Αν και με εμμεσο τροπο νιωθω οτι στη ζωη μενω αλλαζοντας μορφη, οταν ειμαι αδρανης και απουσα (ζω ή υπαρχω ? ) σν την γλαστρα που ενω μεσα της εχει τον σπορο ακομα δεν εσκασε το λουλουδι....

Το προβλημα favvel ειναι πως αυτα τα ερωτηματα δεν απασχολουν συχνα τους ανθρωπους και οσοι αθελα μας αλλά λογω της φυσης μας ειμαστε συνεπαρμενοι με τις βαθιες εννοιες καταληγουμε μειονοτητα με καταθλιψη.

Που εχω καταληξει "Ζησε την καθε ημερα σου, σαν πρωτη, ζησε την οπως σε ευχαριστει, οσο μπορεις δηλαδη, απλα να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου, ακομα και αν αυτο που εισαι καποιος θα το παρεξηγησει, θα το κρινει αυστηρα, θα του ξινισεις, δε πειραζει καλε... εσυ απλά.... συνεχισε την διαδρομη".

Καλημερα αγαπητα μελη !

Καλημερα ρεακι μου και mindcrime.
    Ρε δε παν να λενε.... εμεις βασταμε και παλευουμε.
    Κανεις δεν γεννηθηκε με ορεξη να βασανιζεται... η αποποιηση και η μεταθεση ευθυνων άλλων καθιστα τις σχεσεις κβαντικη φυσικη ενω ρε π* εχει τοση ομορφια η πλαση να αποχαυνωθουμε....

Ε ρε φιλοσοφικες ορεξεις η CC ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καλημερα ρεακι μου και mindcrime.
    Ρε δε παν να λενε.... εμεις βασταμε και παλευουμε.
    Κανεις δεν γεννηθηκε με ορεξη να βασανιζεται... η αποποιηση και η μεταθεση ευθυνων άλλων καθιστα τις σχεσεις κβαντικη φυσικη ενω ρε π* εχει τοση ομορφια η πλαση να αποχαυνωθουμε....

Ε ρε φιλοσοφικες ορεξεις η CC ...
    Ενδιαφέρουσα η προσέγγιση σου στις ανθρώπινες σχέσεις.... Κβαντική φυσική ε; Με βάζει σε σκέψεις αυτή η προσέγγιση....

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ενδιαφέρουσα η προσέγγιση σου στις ανθρώπινες σχέσεις.... Κβαντική φυσική ε; Με βάζει σε σκέψεις αυτή η προσέγγιση....
    Mind, σου απαντησα στο αλλο thread που λες για το σιδερωμα... μεταφερσου να κανουμε λιγο χιουμορ πρωινιατικο.

Banned
    ναι αντε πάμε να κανουμε την πρωιμη μας..."γυμναστικη"!!!

Quote Originally Posted by rea View Post
    ναι αντε πάμε να κανουμε την πρωιμη μας..."γυμναστικη"!!!
    χαχαχα, τσαμπα κοιλιακοι επιβαλλονται ρεακι, τους εχω εκτιμησει αφανταστα.

Banned
    ε ναι!! αφου μουρλαθηκαμε που μουρλαθηκαμε ...ας το απολαυσουμε και ολιγον τι!!που ειναι το θρεντ με το σιδερωμα, εχω να καταθεσω σημαντικες πληροφοριες για τα ατμοσιδερα τις σιδερωστρες κ τα κβαντα

Ευχαριστώ melissa για το σχόλιο σου. Τετοιες συζητησεις μπορει να συνεχιζουν ατελειωτα.
    Απλα πάντα κανεις την κίνηση, ή το ένα ή το άλλο και όλα τελειωνουν, κι αν δεν εισαι βεβαιος εξαρχής δεν μπαινεις σε φαση επιλογής που θα εξελιχθει σε διλημματικές καταστασεις. Κάποτε όμως πρέπει να ρισκάρουμε, ήτοι να αποδεχόμαστε την αβεβαιότητα, η αδυναμια εκει εντοπίζεται.
    γιάννης

Senior Member
    Άλλοι ζητάνε όμορφές κτλ κτλ κτλ κτλ Εγώ ζητάω κάτι διαφορετικό, να μου κάνει pole dancing τις νύχτες για πάρτι μου... ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο πλανήτη θα ήμουν....η γυναίκα της ζωής μου τελικά πρέπει να γνωρίζει pole dancing....

Senior Member
    έχει χαλαστή κι άλλος με την χτεσινή κατάσταση η μόνο εγώ νιώθω κάπως
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by giang View Post
    έχει χαλαστή κι άλλος με την χτεσινή κατάσταση η μόνο εγώ νιώθω κάπως
    Τι εγινε χτες?

Senior Member
    Σας πιανει και εσας την ανοιξη ψουλα ψουλα καταθλιψουλα?