Originally Posted by
Ορέστης
Μιλησαμε!
Της εδειξα φωτογραφιουλες. Της εδειξα και τον σκυλακο μου που της αρεσε πολυ. Εχει κι αυτη σκυλακι στην Κινα. Γενικα ομως ειχα φοβερο αγχος και υπερενταση οταν μιλαγα. Δεν ειχαμε τοσο καλο κονεξιον οπως τις προηγουμενες φορες που μιλησαμε. Ισχυει το στη βραση κολλαει το σιδερο. Οταν πρωτογνωριζονται δυο ανθρωποι αλλαζουν ευκολα οι εντυπωσεις και τα συναισθηματα. Την πρωτη φορα καποιος μπορει να σου αρεσει, τη δευτερη να σου φανει πιο κρυος κλπ. Γι αυτο καλο ειναι οταν ξεκιναει μια μικρη φωτια να αδραζεις την ευκαιρια και να γινονται τα πραγματα αυθορμητα. Μου ειπε οτι δεν εχει τι να κανει τα βραδια, θα της ελεγα να παμε καποια βολτα, θα πηγαιναμε καπου στην τυχη και θα περνουσαμε ωραια γιατι θα ειχαμε καλη διαθεση, θα γελουσαμε κλπ. Αν κρυωσει το πραγμα και μετα χρειαζεται να το συζητησεις, να το διαπραγματευτεις, να το προγραμματισεις, μού φαινεται οτι το ραντεβου, αν γινει τελικα, δε θα εχει την ιδια επιτυχια.
Της αρεσει η θαλασσα λεει. Και με εκανε αντ στο φεησμπουκ. :) Ειναι η πρωτη μου φιλη στο φεησμπουκ. (Αυτο να δω πως θα το εξηγησω).
Νομιζω οτι με βλεπει σαν παρεα και οχι ερωτικα, αλλα δε με πειραζει αυτο. Καλυτερα, να μην εχω και αγχος. Πρεπει να ηρεμησω...
Η καθηγητρια δε με χαιρετησε φευγοντας. Ισως δεν εγκρινει τη "σχεση" μας. :D Εκανα αναρμοστη σχεση. :cool: Ο θειος εστω γι αυτο θα ηταν περηφανος για μενα νομιζω, ξυδιιιι στην κοινωνια!
Εχεις ανοιχτα πμ να σου στειλω;
Υ. Γ. Κι εμενα μ'αρεσει ο Ασταθιος, ειδικα ο "καμμενος στο Γκαζι".