ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1300
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1300 of 1380 FirstFirst ... 3008001200125012901298129913001301130213101350 ... LastLast
Results 19,486 to 19,500 of 20693
    Senior Member
    Δεν παυω ομως να εχω την αισθηση οτι κανω κατι κακο. Οτι πρεπει να σταματησω. Δεν ξερω γιατι. Ειναι ανασφαλεια; ή μηπως τελικα προτιμω τη μοναξια; Κι ομως την πρωτη φορα που μιλησαμε εκανα σχεδια μεχρι και για τη μερα του Αγιου Βαλεντινου. Τι αλλαξε στην πορεια; Μηπως οντως κανω κατι ασχημο; Δεν ξερω ουτε τι θελω ουτε τι νιωθω ουτε ποιο ειναι το σωστο.

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Δεν παυω ομως να εχω την αισθηση οτι κανω κατι κακο. Οτι πρεπει να σταματησω. Δεν ξερω γιατι. Ειναι ανασφαλεια; ή μηπως τελικα προτιμω τη μοναξια; Κι ομως την πρωτη φορα που μιλησαμε εκανα σχεδια μεχρι και για τη μερα του Αγιου Βαλεντινου. Τι αλλαξε στην πορεια; Μηπως οντως κανω κατι ασχημο; Δεν ξερω ουτε τι θελω ουτε τι νιωθω ουτε ποιο ειναι το σωστο.
    Ορεστη περνα ομορφα και σταματα να υπεραναλυεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Ορεστη περνα ομορφα και σταματα να υπεραναλυεις.
    Την πρωτη φορα που μιλησαμε ενιωσα χαλαρα και εφυγα σιγοτραγουδωντας. Τωρα ομως νιωθω απιστευτο αγχος. Νιωθω μονο αγχος, τιποτε αλλο. Ακομα και στον υπνο μου, ψιλοξυπναγα και ειχα ταχυκαρδια. Και δεν ειναι το ωραιο αγχος της προσμονης, αλλα το βασανιστικο αγχος που νιωθουμε οταν εχουμε τρεχαματα, οταν δινουμε εξετασεις κλπ. Γιατι;

Senior Member
    Μιλησαμε!
    Της εδειξα φωτογραφιουλες. Της εδειξα και τον σκυλακο μου που της αρεσε πολυ. Εχει κι αυτη σκυλακι στην Κινα. Γενικα ομως ειχα φοβερο αγχος και υπερενταση οταν μιλαγα. Δεν ειχαμε τοσο καλο κονεξιον οπως τις προηγουμενες φορες που μιλησαμε. Ισχυει το στη βραση κολλαει το σιδερο. Οταν πρωτογνωριζονται δυο ανθρωποι αλλαζουν ευκολα οι εντυπωσεις και τα συναισθηματα. Την πρωτη φορα καποιος μπορει να σου αρεσει, τη δευτερη να σου φανει πιο κρυος κλπ. Γι αυτο καλο ειναι οταν ξεκιναει μια μικρη φωτια να αδραζεις την ευκαιρια και να γινονται τα πραγματα αυθορμητα. Μου ειπε οτι δεν εχει τι να κανει τα βραδια, θα της ελεγα να παμε καποια βολτα, θα πηγαιναμε καπου στην τυχη και θα περνουσαμε ωραια γιατι θα ειχαμε καλη διαθεση, θα γελουσαμε κλπ. Αν κρυωσει το πραγμα και μετα χρειαζεται να το συζητησεις, να το διαπραγματευτεις, να το προγραμματισεις, μού φαινεται οτι το ραντεβου, αν γινει τελικα, δε θα εχει την ιδια επιτυχια.
    Της αρεσει η θαλασσα λεει. Και με εκανε αντ στο φεησμπουκ. Ειναι η πρωτη μου φιλη στο φεησμπουκ. (Αυτο να δω πως θα το εξηγησω).
    Νομιζω οτι με βλεπει σαν παρεα και οχι ερωτικα, αλλα δε με πειραζει αυτο. Καλυτερα, να μην εχω και αγχος. Πρεπει να ηρεμησω...
    Η καθηγητρια δε με χαιρετησε φευγοντας. Ισως δεν εγκρινει τη "σχεση" μας. Εκανα αναρμοστη σχεση. Ο θειος εστω γι αυτο θα ηταν περηφανος για μενα νομιζω, ξυδιιιι στην κοινωνια!

Εχεις ανοιχτα πμ να σου στειλω;

Υ. Γ. Κι εμενα μ'αρεσει ο Ασταθιος, ειδικα ο "καμμενος στο Γκαζι".
    Ορέστη δεν συμμερίζομαι αυτά που λες στις πρώτες σου προτάσεις με την φωτιά και την ευκαιρία που έπρεπε να αδράξεις, ούτε συμφωνώ πως αυτό σημαίνει πως δεν έχει την ίδια επιτυχία κάποιο επόμενο ραντεβού. Οκ καλό είναι να εκμεταλλευόμαστε το οτιδήποτε για να προχωράει πιο γρήγορα το πράγμα αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε η κάθε ώρα είναι ίδια. Δεν χάθηκε ο κόσμος αν το προτείνεις άλλη φορά. Σημασία έχει που μιλάτε ακόμη και αν είστε λίγο αμήχανα. Λογικό είναι. Τώρα γνωρίζεστε. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Που ξέρεις ότι αν της το ζητούσες από την πρώτη φορά τα πράγματα θα εξελίσσονταν έτσι όπως περιέγραψες; Κοίτα τώρα το τελικό αποτέλεσμα (που είναι μια πολύ θετική εξέλιξη εφόσον μιλήσατε, έμαθες κι' άλλα πράγματα γι' αυτήν και σε πρόσθεσε στο φβ!) και απόλαυσέ το. Δεν περιμένεις έγκριση από κανέναν εφόσον η κοπέλα σου αρέσει. Δεν κάνεις κάτι λάθος, για όνομα. Ο λόγος που νιώθεις ανασφάλεια και έχεις τόσο άγχος είναι επειδή είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό για σένα, δεν το συνήθισες καθόλου και ήδη δεν τα έχεις και πολύ καλά με τον εαυτό σου. Μπορεί να νιώθεις πως κρίνεσαι συνεχώς, από την κάθε σου λέξη και κίνηση γιατί θες να αφήσεις καλή εντύπωση. Φυσιολογικό είναι αλλά το καλύτερο θα ήταν να χαλάρωνες, να είσαι ο εαυτός σου και να μην σκέφτεσαι πολύ για να καταφέρεις να το ζήσεις και να το ευχαριστηθείς. Αυτό που ήθελες αρχικά ήταν μια παρέα. Δεν είναι κρίμα να μην μπορείς να απολαύσεις ούτε αυτό;

Νομίζω ανοιχτά είναι.
    Μπράβο αυτό είναι από τα πιο ωραία

Την πρωτη φορα που μιλησαμε ενιωσα χαλαρα και εφυγα σιγοτραγουδωντας. Τωρα ομως νιωθω απιστευτο αγχος. Νιωθω μονο αγχος, τιποτε αλλο. Ακομα και στον υπνο μου, ψιλοξυπναγα και ειχα ταχυκαρδια. Και δεν ειναι το ωραιο αγχος της προσμονης, αλλα το βασανιστικο αγχος που νιωθουμε οταν εχουμε τρεχαματα, οταν δινουμε εξετασεις κλπ. Γιατι;
    Επειδη ειναι κατι που δεν εχεις συνηθισει να κανεις αλλα μην το χαλας με την υπεραναλυση...απο που κι ως που να σκεφτεσαι οτι εκανες κατι κακο;ξεκολα σε παρακαλω.Ακουγεται ομορφο.Τωρα αν θα καταληξει σε ερωτικο η φιλικο επιπεδο δεν ξερω αλλα ηταν ενα ομορφο βημα για σενα.γιατι να το χαλας με ασχημες σκεψεις;

Senior Member
    παιδια για να ξερετε εγω εχω 3 κοριτσια ο γιατροσ μου τα κανονισε να μενουμε μαζι με χαπια που παιρνω δηλαδη με λιγα λογια μου την εκοψε απο τη ριζα πεταγονται οι γιατροι των αλλωνων και λενε δε γινεται και κανουν κολπα συμφωνω κι εγω ειναι επικινδυνο αν θελουν ασ με δωσουν αναπηρικη να φυγω εγω εχω μια δουλεια στα χωραφια τα κοριτσια μεγαλωσαν τωρα εγω τουσ ειπα θελω μονο τη συνταξη ασ ξεμπλεξουμε τα οικονομικα κι ασ φυγω εχω εγω νομιζετε κανενα νταλκα να μενω με τα παιδια ενω ειναι 20 χρονων ασ φυγω εγω κι ασ τα πουλησουν ολα κι ασ κανουν οτι θελουν κοκεσ θα τα πιουν αλλα ασ το αφησουμε αυτο ξεμπλεξτε τα οικονομικα και πατε με οπου θελετε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μπλακμπερντ και Μικρη Ολλανδεζα τα λετε πολυ ωραια.

Senior Member
    Στην Αιολου αποψε πετυχα εναν κιθαρωδο με πολυ ωραια φωνη που ελεγε τραγουδια που ενιωσα να με αφορουν. Ελεγε πες την αληθεια για να εισαι πραγματικα υγιης, στα σκοταδια της ασφαλειας θα νιωθεις ανασφαλης, βγαλε τη μασκα μπορεις και τετοια. Κατεγραψα μερικα.

Senior Member
    Λοιπον ακολουθησα τις συμβουλες του κιθαρωδου και απλα εζησα τη στιγμη. Τη συνοδευσα μεχρι τη σταση της και μιλησαμε. Με ρωτησε με τι ασχολουμαι. Ε, δεν ειπα ψεμματα. Εχω επισκευασει ενα σωρο υπολογιστες, απλα δεν με εχουν πληρωσει. Βεβαια θελει σπρωξιμο το πραγμα, δεν τσουλαει μονο του. Κι εγω θελω απλα να τη γνωρισω καλυτερα και να κανουμε λιγη παρεα. Δεν ειμαι ερωτευμενος ή κατι τετοιο.

Η καθηγητρια μου βεβαια ετσι νομιζει. Μας εβαλε να γραψουμε μιαν εκθεση με ετοιμες λεξεις και εγραψα ολα αυτα που σας εχω γραψει εδω, αλλα με ρομαντικο τονο. Αισθανομαι λιγο απατεωνας. Ηταν ωφελιμο ομως γιατι μου ειπε οτι αυτα που εγραψα ηταν καταπληκτικα. Δεν της κακοφανηκε που ηρθαμε πιο κοντα. Αρα γιατι νομιζα οτι με κοιταει καχυποπτα και οτι την ενοχλει η "σχεση" μας; Ειμαι εγω τοσο καχυποπτος τελικα; Νομιζω οτι ολοι με κατακρινουν; Μας εβαλε να κανουμε και μια ασκηση μαζι. Εγω νομιζα οτι μπορει να μας αλλαξει θεση.

Της εδειξα κατι μαγαζια τυπου little cook και της ειπα να παμε καμια μερα ή σε κανα θεατρο που της αρεσει. Βεβαια οσο μιλαγα με επιανε ενας δυνατος πονος. Στην τσεπη. Ουτε για τον εαυτο μου δε μου φτανουν να βγω. Βαλε και τους γιατρους ποσα θα μου φανε αυτες τις μερες... Τωρα κανονιζουμε και για Κερκυρα...

Senior Member
    Μια φωνη μου λεει που πας και μπλεκεις; Γιατι να μην ειναι ολα πιο απλα, να πηγαιναμε απλα εναν περιπατο;

Μια φωνη μου λεει που πας και μπλεκεις; Γιατι να μην ειναι ολα πιο απλα, να πηγαιναμε απλα εναν περιπατο;
    Ορεστη...θα σε δειρω σταματαααα...(οριστε κι αλλη φωνη)υπεραναλυση παλι...δεν το εχεις συνηθισει οκ...εεε αρχισε να το συνηθιζεις...μη χαλας μονος σου ωραιες στιγμες...ειδες κ με την καθηγητρια;;αλλα σκεφτοσουν και αποδειχτηκες λαθος...εεε για τα λεφτα κατι θα σκεφτεις...αμαρτια να χασεις κ το ταξιδι

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Ορεστη...θα σε δειρω σταματαααα...(οριστε κι αλλη φωνη)υπεραναλυση παλι...δεν το εχεις συνηθισει οκ...εεε αρχισε να το συνηθιζεις...μη χαλας μονος σου ωραιες στιγμες...ειδες κ με την καθηγητρια;;αλλα σκεφτοσουν και αποδειχτηκες λαθος...εεε για τα λεφτα κατι θα σκεφτεις...αμαρτια να χασεις κ το ταξιδι
    Εγώ να δεις πόσο θέλω να τον δείρω

Senior Member
    Μου αρεσει η ανεξαρτησια μου. Να μην εχω υποχρεωσεις. Να πηγαινω οπου θελω. Να κανω ο, τι θελω. Αν εχεις μια σχεση πρεπει να τη διατηρεις, να στελνεις μηνυματα, να να...

Banned

Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Εγώ να δεις πόσο θέλω να τον δείρω
    Εεε μαα...