υπαρχει προγραμματακι που καταργει τις διαφημισεις στο youtube
Printable View
πες το φτατλ, δεν ειναι ντροπη...
μ αρεσει που ολοι αντιδρουμε πλεον σαν να ειμαστε παρουσιαστες σε πρωιναδικο.
μην πουμε την οδοντοκρεμα που χρησιμοποιουμε για να μην θεωρηθει διαφημιση,, :)
εγω χρησιμοποιω το adblock κι εχω σωθει απ ολες σχεδον τις ανεπιθυμητες διαφημισεις.
αλεξ,το προβλημα δεν ειναι να μην επηρρεαστεις και παρεις κατι που δεν θελεις, αλλα οι διαφημισεις που πετιουνται ΜΠΡΟΣΤΑ απο αυτο που θελεις να δεις, πετιουνται μπροστα σου με το παραμικρο κλικ και για να δεις μια πληροφορια που σε ενδιαφερει, αντι να πατησεις ενα κλικ πατας πεντ εξι, αφου πρωτα περιμενεις και τον χρονο που χρειαζεται το καθε διαφημιστικο για να ανοιξει πληρως, ωστε να μπορεσεις να το κλεισεις...
εγω δε θα θελα ποτε να διαφημιστω ετσι παντως εκνευριζοντας αυτους που παρακολουθουν..
αυτοι ομως το παραξηλωσαν
γενικα να μη καθεστε συνεχεια μεσα στο σπιτι το πολυ μεσα ευνοει τη καταθλιψη μια αλλη τεχνικη για να το ξεπερασει κανεις αυτο ειναι να κανει ολιγες αλαγες στα επιπλα κ τα χρωματα στους τοιχους κατα διιαστηματα εγω τα αλαζω γενικα οστε να μη βλεπω τα ιδια συνεχεια γιατι μου τη δινει
Καλησπέρες
Οχι απλά παρα χάθηκα αλλά εξαφανίστηκα
Ολο λέω δεν μπορώ με την όλη κατάσταση, δουλειά (ναι είναι γεγονός ακόμα εργάζομαι άσχετα αν με αυτα που παίρνω μου λείπουν 10 μέρες τον μήνα δλδ 2 μήνες τον χρόνο στα 5 χρόνια = 20 μήνες..) άγχος φόβος ανασφάλεια τσίτωμα, πάτημα, και σκέψεις σκέψεις σκέψεις, και όπως πολυ σωστά λένε πολλές σκέψεις μηδέν πράξεις
και όλο στο ίδιο σημείο είμαι καμία εξέλιξη μόνο καμια κουβέντα που και που με -----φίλους---- έτσι για να ξεχαστούμε να αλλάξουμε σκέψεις να δούμε τον κόσμο με μια άλλη ματιά να δώσουμε και να πάρουμε παρηγοριά μια καλή κουβέντα που λέμε η έστω μια καλημέρα
Ναι σιγουρα για να κερδισει χρηματα το youtube και για να προσελκυσουν κοσμο οι διαφημιζομενες εταιρειες , αλλα μην ξεχναμε και αυτους που ανεβαζουν το υλικο που βλεπετε , μερικοι εχουν δουλεψει σκληρα για να βγαλουν κανα δολλαριο μιας και παιρνουν ενα ποσοστο νομιζω.
Σιγουρα εαν εχεις την επιλογη να μη δεις διαφημισεις σιγα μηπως δεν την χρησιμοποιησεις.
Είναι εκπληκτικό πως ορισμένοι άνθρωποι που γνώρισα καλά στη ζωή μου ''αλλάζουν'' γούστα και συνήθειες ακόμα και τρόπο σκέψης ... επειδή πληγώθηκαν..
θα ήθελα να μπορούσα να τους ξανά προσεγγίσω μα είναι ''αργά'' μάλλον πια και είναι και πολύ ''μακρυά'' από μένα...... απογοητευτικό..
Σκεφτομαι οτι η ψυχιατρος μου ειχε πει οτι ειμαι καταθλιπτικος , και της ειπα οτι θελω κ μια δευτερη γνωμη , και μου ειπε , ενταξει εισαι κ ασχημος επισης.......