Τι σκέφτεστε; - Page 1304
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1304 of 1532 FirstFirst ... 30480412041254129413021303130413051306131413541404 ... LastLast
Results 19,546 to 19,560 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Λιθοβολισμός σε αυτούς που έβαλαν τις διαφημίσεις στο youtube ...
    Ααα και ψόφος σε οποιον διαχειρίζεται το site του αλφα.
    Μια σειρά πήγα να δω και ... και...
    ΘΑΝΑΤΟΣ!!! :p
    υπαρχει προγραμματακι που καταργει τις διαφημισεις στο youtube
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    πες το φτατλ, δεν ειναι ντροπη...
    μ αρεσει που ολοι αντιδρουμε πλεον σαν να ειμαστε παρουσιαστες σε πρωιναδικο.
    μην πουμε την οδοντοκρεμα που χρησιμοποιουμε για να μην θεωρηθει διαφημιση,, :)

εγω χρησιμοποιω το adblock κι εχω σωθει απ ολες σχεδον τις ανεπιθυμητες διαφημισεις.

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    υπαρχει προγραμματακι που καταργει τις διαφημισεις στο youtube
    ετσι κ αλλιως οσες διαφημισειςκ να δω αν δεν αποφασισω εγω να παρω κατι το ιδιο μου κανει τζαμπα καθονται κ ψαχνουν τι διαφημισεις θα βαλουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πες το φτατλ, δεν ειναι ντροπη...
    μ αρεσει που ολοι αντιδρουμε πλεον σαν να ειμαστε παρουσιαστες σε πρωιναδικο.
    μην πουμε την οδοντοκρεμα που χρησιμοποιουμε για να μην θεωρηθει διαφημιση,, :)

εγω χρησιμοποιω το adblock κι εχω σωθει απ ολες σχεδον τις ανεπιθυμητες διαφημισεις.
    δεν ντρεπομουν να το πω απλα δεν ηξερα ποιο προγραμμα ειναι μου το εγκατεστησε ο φιλος μου! Μπραβο που το πες εσυ!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ετσι κ αλλιως οσες διαφημισειςκ να δω αν δεν αποφασισω εγω να παρω κατι το ιδιο μου κανει τζαμπα καθονται κ ψαχνουν τι διαφημισεις θα βαλουν
    αλεξ,το προβλημα δεν ειναι να μην επηρρεαστεις και παρεις κατι που δεν θελεις, αλλα οι διαφημισεις που πετιουνται ΜΠΡΟΣΤΑ απο αυτο που θελεις να δεις, πετιουνται μπροστα σου με το παραμικρο κλικ και για να δεις μια πληροφορια που σε ενδιαφερει, αντι να πατησεις ενα κλικ πατας πεντ εξι, αφου πρωτα περιμενεις και τον χρονο που χρειαζεται το καθε διαφημιστικο για να ανοιξει πληρως, ωστε να μπορεσεις να το κλεισεις...

Banned
    εγω δε θα θελα ποτε να διαφημιστω ετσι παντως εκνευριζοντας αυτους που παρακολουθουν..

Senior Member
    εγω δε θα θελα ποτε να διαφημιστω ετσι παντως εκνευριζοντας αυτους που παρακολουθουν..

Υπαρχουν διαφημησεις που δεν ειναι εκνευριστικες ?

Banned
    αυτοι ομως το παραξηλωσαν

Banned
    γενικα να μη καθεστε συνεχεια μεσα στο σπιτι το πολυ μεσα ευνοει τη καταθλιψη μια αλλη τεχνικη για να το ξεπερασει κανεις αυτο ειναι να κανει ολιγες αλαγες στα επιπλα κ τα χρωματα στους τοιχους κατα διιαστηματα εγω τα αλαζω γενικα οστε να μη βλεπω τα ιδια συνεχεια γιατι μου τη δινει

Senior Member
    γενικα να μη καθεστε συνεχεια μεσα στο σπιτι το πολυ μεσα ευνοει τη καταθλιψη μια αλλη τεχνικη για να το ξεπερασει κανεις αυτο ειναι να κανει ολιγες αλαγες στα επιπλα κ τα χρωματα στους τοιχους κατα διιαστηματα εγω τα αλαζω γενικα οστε να μη βλεπω τα ιδια συνεχεια γιατι μου τη δινει

AΛΕΞ , σιγουρα το πολυ μεσα ευνοει την καταθλιψη , αλλα νομιζω ( σεμενα λειτουργει ) να διατηρεισαι συνεχως απασχολημενος , ακομα και μα σαχλαμαρες , αλλα οχι αδρανεια , συμφωνω μαζι σου . Εγω ολο εφευρισκω δουλειες , πανοειδους τυπου .

Senior Member
    Καλησπέρες
    Οχι απλά παρα χάθηκα αλλά εξαφανίστηκα
    Ολο λέω δεν μπορώ με την όλη κατάσταση, δουλειά (ναι είναι γεγονός ακόμα εργάζομαι άσχετα αν με αυτα που παίρνω μου λείπουν 10 μέρες τον μήνα δλδ 2 μήνες τον χρόνο στα 5 χρόνια = 20 μήνες..) άγχος φόβος ανασφάλεια τσίτωμα, πάτημα, και σκέψεις σκέψεις σκέψεις, και όπως πολυ σωστά λένε πολλές σκέψεις μηδέν πράξεις
    και όλο στο ίδιο σημείο είμαι καμία εξέλιξη μόνο καμια κουβέντα που και που με -----φίλους---- έτσι για να ξεχαστούμε να αλλάξουμε σκέψεις να δούμε τον κόσμο με μια άλλη ματιά να δώσουμε και να πάρουμε παρηγοριά μια καλή κουβέντα που λέμε η έστω μια καλημέρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αλεξ,το προβλημα δεν ειναι να μην επηρρεαστεις και παρεις κατι που δεν θελεις, αλλα οι διαφημισεις που πετιουνται ΜΠΡΟΣΤΑ απο αυτο που θελεις να δεις, πετιουνται μπροστα σου με το παραμικρο κλικ και για να δεις μια πληροφορια που σε ενδιαφερει, αντι να πατησεις ενα κλικ πατας πεντ εξι, αφου πρωτα περιμενεις και τον χρονο που χρειαζεται το καθε διαφημιστικο για να ανοιξει πληρως, ωστε να μπορεσεις να το κλεισεις...

Ναι σιγουρα για να κερδισει χρηματα το youtube και για να προσελκυσουν κοσμο οι διαφημιζομενες εταιρειες , αλλα μην ξεχναμε και αυτους που ανεβαζουν το υλικο που βλεπετε , μερικοι εχουν δουλεψει σκληρα για να βγαλουν κανα δολλαριο μιας και παιρνουν ενα ποσοστο νομιζω.
    Σιγουρα εαν εχεις την επιλογη να μη δεις διαφημισεις σιγα μηπως δεν την χρησιμοποιησεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Είναι εκπληκτικό πως ορισμένοι άνθρωποι που γνώρισα καλά στη ζωή μου ''αλλάζουν'' γούστα και συνήθειες ακόμα και τρόπο σκέψης ... επειδή πληγώθηκαν..
    θα ήθελα να μπορούσα να τους ξανά προσεγγίσω μα είναι ''αργά'' μάλλον πια και είναι και πολύ ''μακρυά'' από μένα...... απογοητευτικό..

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι η ψυχιατρος μου ειχε πει οτι ειμαι καταθλιπτικος , και της ειπα οτι θελω κ μια δευτερη γνωμη , και μου ειπε , ενταξει εισαι κ ασχημος επισης.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σκεφτομαι οτι η ψυχιατρος μου ειχε πει οτι ειμαι καταθλιπτικος , και της ειπα οτι θελω κ μια δευτερη γνωμη , και μου ειπε , ενταξει εισαι κ ασχημος επισης.......
    εχει χιουμορ η ψυχιατρος σου!