Τριτη φορα που επιχειρω να δημοσιευσω ποστ , απλο , και το εγραψα , το διαβασα , κ μολις ενεργοποιησα την ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ , δεν δημοσιευτικε . Για να δουμε τωρα .
Printable View
Τριτη φορα που επιχειρω να δημοσιευσω ποστ , απλο , και το εγραψα , το διαβασα , κ μολις ενεργοποιησα την ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ , δεν δημοσιευτικε . Για να δουμε τωρα .
Οσον αφορα τα δυο ποστ , δεν καταλαβαινω KW , τι εννοεις με το θυμηθηκα οτι δεν μου αρεσε ( αν εννοεις οτι μετανιωσα , δεν μετανιωσα ) , δεν αλλαξα καμμια γνωμη , απαντησα με παραθεση στο ποστ του προσωριναεδω , με περιεχομενο παρομοιο με την #19694 , και οταν ενεργοποιησα την δημοσ. γρηγ. απαντ. , ενω μπορουσα κ το διαβαζα το ποστ , απλως δεν δημοσιευτηκε , για να δουμε παλι τωρα
Τωρα δουλευει ......
Σκέφτομαι ότι από εδώ και πέρα μπορώ να κλάψω ελεύθερα...κανείς δεν πρόκειται να με ενοχλήσει πια, βράδιασε...ο καθένας στο καβούκι του...
ΝΑι όντως ξεκίνα να κλαις.....στα 35 σου νομίζω ότι θα έπρεπε να είσαι ιδιαίτερα αυτόνομη και να μην δίνεις σημασία στο τί θα έπρεπε να κάνει η οικογέναια σου σε σχέση με σένα αλλά, τι πρέπει να κάνεις εσύ με σένα και τους άλλους.....μην ακούς αυτούς που σου προτείνουν φάρμακα,τα φάρμακα δεν θα σε βγάλουν από το βάθος σου,ένα ήπιο αντικαταθλιπτικό οκ,αλλά χρειάζεσαι δουλειά με κάποιον ειδικό ,όχι μόνο φάρμακα,αλλά συζήτηση-να ξεκινήσεις μια πιο ευχάριστη ενασχόληση από το να σκέφτεσαι τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια..
Αλήθεια δεν ήσουν ποτέ παντρεμένη;
ειμαι καινουργια και το σκεφτομουν πολυ να κανω την εγγραφη τι σκεφτομαι σημερα? οτι σκεφτομαι καθε μερα εδω και πολυ καιρο αλλη μια δυσκολη νυχτα με πολυ κλαμα , μπερδεμενες σκεψεις , πολυ μοναξια παρολο που εχω εναν υπεροχο ανθρωπο διπλα μου και ενα τεραστιο κενο μεσα μου.
βασικα γιατι το σκεφτοσουν? μηπως πιστευεις οτι δαγκωνουμε? χαχα οχι σε διαβεβαιω ειμαστε πολυ καλα παιδια εδω :-D μοναξια εδω μεσα δεν υπαρχει οσο διαβαζουν το θεμα σου μπορει να εμφανιστουν αλλο 10 που να τους συμβαινει το ιδιοQuote:
το σκεφτομουν πολυ να κανω την εγγραφη
Λενα , καλησπερα . Πιστευω οτι δεν θα χασεις αν γραφτεις . Υπαρχουν προθυμα παιδια να βοηθησουν ( δεν εγγυωμαι το αποτελεσματικα ) , κ παρομοιες περιπτωσεις με την δικη σου . Ειναι θεμα χαρακτηρος . Αγγελος.
κ οπως ελεγες καποτε θα περασει κ αυτη ανακριση απο τον αλεξανδρο χαχαχαχαχα πλακα κανω...
Πω πω , σημερα εκλεισα 6ωρο στο παλιοκομπιουτερ , πληρης παρακμη , απο αυριο κομμενο , κ σκεφτομουν να παρω κ αντροιντ- ταμπλετ . Κολλας μαυτη τη μ@λακια , κολλας ασχημα .
δεν εχεις κ αδικο αλλα ετσι οπως γιναμε τωρα αστα...
Σκέφτομαι ότι πολλές φορές γενικεύουμε τα πάντα δίχως να έχουμε ευρεία αντίληψη του λόγου που το κάνουμε αυτό. Καλό θα ήταν λοιπόν, εφόσον δεν γνωρίζουμε κάτι πλήρως, να ψάξουμε περισσότερο.