Τι σκέφτεστε; - Page 1314
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1314 of 1532 FirstFirst ... 31481412141264130413121313131413151316132413641414 ... LastLast
Results 19,696 to 19,710 of 22967
    Senior Member
    Τριτη φορα που επιχειρω να δημοσιευσω ποστ , απλο , και το εγραψα , το διαβασα , κ μολις ενεργοποιησα την ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ , δεν δημοσιευτικε . Για να δουμε τωρα .

Senior Member
    Οσον αφορα τα δυο ποστ , δεν καταλαβαινω KW , τι εννοεις με το θυμηθηκα οτι δεν μου αρεσε ( αν εννοεις οτι μετανιωσα , δεν μετανιωσα ) , δεν αλλαξα καμμια γνωμη , απαντησα με παραθεση στο ποστ του προσωριναεδω , με περιεχομενο παρομοιο με την #19694 , και οταν ενεργοποιησα την δημοσ. γρηγ. απαντ. , ενω μπορουσα κ το διαβαζα το ποστ , απλως δεν δημοσιευτηκε , για να δουμε παλι τωρα

Τωρα δουλευει ......
    Last edited by Macgyver; 08-06-2014 at 22:59.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι από εδώ και πέρα μπορώ να κλάψω ελεύθερα...κανείς δεν πρόκειται να με ενοχλήσει πια, βράδιασε...ο καθένας στο καβούκι του...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι από εδώ και πέρα μπορώ να κλάψω ελεύθερα...κανείς δεν πρόκειται να με ενοχλήσει πια, βράδιασε...ο καθένας στο καβούκι του...
    ΝΑι όντως ξεκίνα να κλαις.....στα 35 σου νομίζω ότι θα έπρεπε να είσαι ιδιαίτερα αυτόνομη και να μην δίνεις σημασία στο τί θα έπρεπε να κάνει η οικογέναια σου σε σχέση με σένα αλλά, τι πρέπει να κάνεις εσύ με σένα και τους άλλους.....μην ακούς αυτούς που σου προτείνουν φάρμακα,τα φάρμακα δεν θα σε βγάλουν από το βάθος σου,ένα ήπιο αντικαταθλιπτικό οκ,αλλά χρειάζεσαι δουλειά με κάποιον ειδικό ,όχι μόνο φάρμακα,αλλά συζήτηση-να ξεκινήσεις μια πιο ευχάριστη ενασχόληση από το να σκέφτεσαι τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια..

Αλήθεια δεν ήσουν ποτέ παντρεμένη;

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οσον αφορα τα δυο ποστ , δεν καταλαβαινω KW , τι εννοεις με το θυμηθηκα οτι δεν μου αρεσε ( αν εννοεις οτι μετανιωσα , δεν μετανιωσα ) , δεν αλλαξα καμμια γνωμη , απαντησα με παραθεση στο ποστ του προσωριναεδω , με περιεχομενο παρομοιο με την #19694 , και οταν ενεργοποιησα την δημοσ. γρηγ. απαντ. , ενω μπορουσα κ το διαβαζα το ποστ , απλως δεν δημοσιευτηκε , για να δουμε παλι τωρα

Τωρα δουλευει ......
    aυτο μου θυμιζει το σχετικο ανεκδοτο.. λενε δυο φιλοι ο ενας στον αλλο εγω λουζομαι με ........... κ εχω γερα μαλια κ μετα του απαντα ο καραφλος κ εγω λουζομαι με .............. που τα κανει ολα αορατα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Junior Member
    ειμαι καινουργια και το σκεφτομουν πολυ να κανω την εγγραφη τι σκεφτομαι σημερα? οτι σκεφτομαι καθε μερα εδω και πολυ καιρο αλλη μια δυσκολη νυχτα με πολυ κλαμα , μπερδεμενες σκεψεις , πολυ μοναξια παρολο που εχω εναν υπεροχο ανθρωπο διπλα μου και ενα τεραστιο κενο μεσα μου.

Banned
    το σκεφτομουν πολυ να κανω την εγγραφη
    βασικα γιατι το σκεφτοσουν? μηπως πιστευεις οτι δαγκωνουμε? χαχα οχι σε διαβεβαιω ειμαστε πολυ καλα παιδια εδω :-D μοναξια εδω μεσα δεν υπαρχει οσο διαβαζουν το θεμα σου μπορει να εμφανιστουν αλλο 10 που να τους συμβαινει το ιδιο

Senior Member
    Λενα , καλησπερα . Πιστευω οτι δεν θα χασεις αν γραφτεις . Υπαρχουν προθυμα παιδια να βοηθησουν ( δεν εγγυωμαι το αποτελεσματικα ) , κ παρομοιες περιπτωσεις με την δικη σου . Ειναι θεμα χαρακτηρος . Αγγελος.

Banned
    κ οπως ελεγες καποτε θα περασει κ αυτη ανακριση απο τον αλεξανδρο χαχαχαχαχα πλακα κανω...

Senior Member
    Πω πω , σημερα εκλεισα 6ωρο στο παλιοκομπιουτερ , πληρης παρακμη , απο αυριο κομμενο , κ σκεφτομουν να παρω κ αντροιντ- ταμπλετ . Κολλας μαυτη τη μ@λακια , κολλας ασχημα .

Banned
    δεν εχεις κ αδικο αλλα ετσι οπως γιναμε τωρα αστα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το κλάμα είναι όντως λυτρωτικό....μα δεν μπορεί να είναι πάντα λύση.....δεν πρέπει να ναι.... αυτό το ξέρεις εσύ πολύ καλά...

Banned
    Σκέφτομαι ότι πολλές φορές γενικεύουμε τα πάντα δίχως να έχουμε ευρεία αντίληψη του λόγου που το κάνουμε αυτό. Καλό θα ήταν λοιπόν, εφόσον δεν γνωρίζουμε κάτι πλήρως, να ψάξουμε περισσότερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Σκέφτομαι ότι πολλές φορές γενικεύουμε τα πάντα δίχως να έχουμε ευρεία αντίληψη του λόγου που το κάνουμε αυτό. Καλό θα ήταν λοιπόν, εφόσον δεν γνωρίζουμε κάτι πλήρως, να ψάξουμε περισσότερο.
    και να μιλαμε ( γραφουμε ) λιγοτερο .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    και να μιλαμε ( γραφουμε ) λιγοτερο .
    Να πούμε κάτι εύστοχο και όχι να λέμε κάτι , έτσι απλά για να λέμε.