Τώρα που είναι και της μόδας ε; Εγώ πάντως παιδιά όταν πίνω που δεν πίνω, πηγαίνω από τα στενά... δεν πηγαίνω ποτέ από κεντρικές λεωφόρους και έτσι γλυτώνω και τα μπλόκα :P
Printable View
Κατά τα άλλα παίζουν αρκετοί παράγοντες οι οποίοι συμβάλλουν στη μέθη όπως....
Όσο πιο γρήγορα πίνει κάποιος τόσο πιο εύκολα μεθάει. Το συκώτι μεταβολίζει ένα σφηνάκι την ώρα. Αν λοιπόν κάποιος πιει περισσότερο από ένα σφηνάκι μέσα σε μία ώρα, τότε το συκώτι δεν θα μπορεί να μεταβολίσει το αλκοόλ, με συνέπεια το αλκοόλ να κυκλοφορεί στο αίμα μέχρι το συκώτι να καταφέρει να το μεταβολίσει. Συνεπώς όσο πιο γρήγορα πίνει κάποιος την ίδια ποσότητα με κάποιον που δίνει τη δυνατότητα στο συκώτι να το μεταβολίσει τόσο πιο γρήγορα θα μεθύσει συγκριτικά με τον άλλον.
Οι άνδρες με τις γυναίκες διαφέρουν. Ένας μέσος άνδρας έχει 76 κυβικά εκατοστά ανά κιλό σωματικού βάρους αίμα όταν η γυναίκα έχει 66 κυβικά εκατοστά ανα κιλό σωματικού βάρους. Επίσης ένας άνδρας ίδιου σωματικού βάρους με μία γυναίκα διαθέτει περισσότερη μυική μάζα απ΄ότι μία γυναίκα κάνοντας το έργο του άνδρα πιο εύκολο.
Επιπρόσθετα έχει σημασία και το υψόμετρο όπου γίνεται η κατανάλωση. Όσο μεγαλύτερο είναι το υψόμετρο τόσο το αλκοόλ μεταβολίζεται πιο εύκολα, αφού ο οργανισμός θα αναγκαστεί να παράξει περισσότερη ποσότητα αίματος για την οξυγόνωση του.
Μετά έχουμε να υπολογίσουμε και το αν κάποιος είναι φαγωμένος. Ένα ποσοστό 20% απορροφάται από το στομάχι και το υπόλοιπο 80% του αλκοόλ απορροφάται από το λεπτό έντερο. Αν κάποιος είναι φαγωμένος τότε η πυλωρική βαλβίδα θα σφραγίσει ώστε να γίνει η πέψη του φαγητού με αποτέλεσμα το αλκοόλ να μένει στο στομάχι. Έτσι καθυστερεί η απορρόφηση του αλκοόλ από το λεπτό έντερο το οποίο το διοχετεύει στο αίμα.
Τίποτα CC. Ευχαρίστηση μου...
Ξέχασα να αναφέρω πως τα φάρμακα που λαμβάνουμε εμείς όπως αντικαταθλιπτικά, αγχολυτικά, αντιψυχωτικά ενισχύουν την επίδραση του αλκοόλ στον οργανισμό και έτσι μεθάμε πιο εύκολα...
Μας τα χουν πρηξει με τον Παντελιδη τον τελευταιο μηνα,ο τυπος ηταν τελειως ανευθυνος,πηρε στο λαιμο του αλλα 2 ατομα (θα μπορουσε να χε παρει και περισσοτερο) και το μονο που κανουν τα καναλια ειναι να του πλεκουν το φωτοστεφανο.
Σιγα τον καλλιτεχνη στην τελικη.
δεν τον κλαινε σαν μεγαλο καλλιτεχνη αλαφροτετοιε αλλα σαν αδικο χαμο (αναγνωρισιμου ατομου και πολυ αγαπητου σε μερικους)...
εγω το βρισκω σαν αριστη ευκαιρια να ξεκουνηθουν μερικοι με τα μεθυσια και την οδηγηση. καλα κανουν. ας το συζητανε αλλον εναν χρονο. μπορουν?
πλακα πλακα και εγω λυπήθηκα για το παιδι, αλλα εχει πηξει το φβ απο τις χηρες του Παντεληδη.. !!!!
Εγώ πιστεύω πως αν έλεγαν πως θα σε κλείσουν φυλακή για 6 μήνες αν τυχόν σε πιάσουν να οδηγείς μεθυσμένος θα είχε τελειώσει το πάρτι με το αλκοόλ και την οδήγηση. Δεν θα οδηγούσε κανείς μεθυσμένος μετά... αλλά θέλει κυβέρνηση με κότσια για να γίνει αυτό...
να βαλουμε να φυλαμε τον ρουβα και τον ρεμο... θα χουμε αυτοκτονιες αν,χτυπα ξυλο, παθουν τπτ οι ανθρωποι
Καλα στο φβ εχω ριξει κατι μπινελικια σε σχολια χηρων.. ασε η κηδεια του ! Τσιρκολικι.. Κινητα , τσεκ ιν , ξυλο εξω απο την εκκλησια..απορω δεν σηκωθηκε ο συγχωρεμενος. Ελληναραααδες μου!
επεσε ξυλο στην κηδεια?? πουρκουα??
Κανα καλό ψεμματάκι θα διαβάσουμε; Καλό μήνα αγαπητά μου μέλη :)
Ζητείται νεαρή άσχημη ή το πολύ πολύ μέτρια για γνωριμία και ότι προκύψει... Έχω σοβαρούς σκοπούς στο... βάθος κήπος!!!
364 μερες το χρονο ψεματα παιζουν.. δεν λεμε καμια αληθεια σημερα? :P
Μα δεν λέω ψέμματα το πιστεύω ακράδαντα αυτό που σου λέω.... Η γυναίκα αν σε αγαπήσει είναι κτητική θα σου λέει από το πρωί μέχρι το βράδυ πως είσαι δικός της και δεν πρόκειται να σου κάνει μαλακία αν την καλύπτεις σαν άντρας. Οπότε ουσιαστικά για οτιδήποτε γίνεται σε μία πραγματική σχέση πρόσεξε το τονίζω πραγματική φταίει ο άντρας...
http://picosong.com/NPnY/
Δεν μπορώ να γρτάψω από το τρέμουλο και τα είπα στο παραπάνω ινκ...
Με αγχωσες...!! Για να καταλαβω αφαιρεσες μια ελια που σου ειχε μεγαλωσει και ειχε αλλαξει χρωμα ετσι? Παντα κανουν βιοψια πια , τωρα αν ηθελε αυτη στο διαγνωστικο να δει κατι παραπανω πολυ καλα εκανε , θελει να σιγουρευτει οτι δεν συμβαινει τιποτα απο καθε κατευθυνση. Το οτι μια ελια αλλαζει χρωμα και μεγεθος δεν σημαινει παντα κακοηθεια , ετσι ειχα παει και εγω πανικοβλητη στον δερματολογο για μια ελια που μου ειχε μεγαλωσει ιδιαιτερα.. απλα οταν την αφαιρεις παντα γινεται μια βιοψια.
Βασικά σαν βιοχημικός που είμαι σε συμβουλεύω να μην αφήνεις τον πανικό να σε υπερνικάει. Ο ανοσοϊστοχημικός έλεγχος είναι μία μέθοδος η οποία λειτουργεί όχι μόνο διαγνωστικά, αλλά μπορεί να προσφέρει και λύσεις. Εγώ πιστεύω πως από μόνος σου αγχώνεσαι αλλά οκ περίμενε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα για να σου φύγει το άγχος.
Εγώ χαίρομαι που στη γειτονιά μου υπάρχουν πολλά καψούρακια σαν κι εμένα κάποιος έγραψε με σπρέι στο δρόμο για την αγάπη του μου μένει να ανακαλύψω ποια είναι η όμορφη για να δω αν θα συμφωνήσω να κάνουμε και λίγο κουτσομπολιό
Ανέβασε φώτο αν την ανακαλύψεις να την εγκρίνουμε και εμείς τα... πεινασμένα μπακουράκια
ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ!!!... αφου την πηγες που την πήγες την ελιτσα ενω σου ελεγε ο γιατρος οτι δεν ειναι τιποτα...τουλάχιστον πες τους οτι δεν ισχυει η γνωματευση και οτι εχεις Γαδ... ψαχνουν να βρουν οι ανθρωποι γιατι αλλαζει μια ελια που δεν αλλαζει..!!!! ... χαζο!!!!!!!! τερμα οι βλακειες...ξεκινας πάλι συστηματικη ψυχοθεραπεια... η αλλη επιλογη ειναι η συστηματικη σφαλιαροθεραπεια απο εμενα!!!!!!!!! φφφφφφφφφφφφφ
Αν και δεν τον συμφερει να πει την αληθεια για την γνωματευση το πακετο τωρα ειναι να αντεξει ολα τα πιθανα σεναρια αποτελεσματων εγκεφαλικα, εγω θα προτεινα να εστιασει στο πως να περασουν οι μερες διχως να το καταλαβει... ποσο δυσκολο...
καλα τα λες ρεακι μου, αλλά μαμημενο αγχος μας κουλανες.
ΕΙΜΑΙ καταξανθη ...γεματη φακιδες κ ελιες..μια ζωη μου βγαζουν ελιες..εχω πανω μου ενα σωρο ελιες οι οποιες εχουν αλλαξει χρωμα μεγεθος κ πολλες ακομα που ακομα δεν εχω παει να τις κοιταξω...εχω αφαιρεσει αρκετες κ μυο χουν κανει βιοψια..το αποτελεσμα ειναι παντα προκαρκινικο..γιατι τοσος πανικος?? δεν σημαινει οτι εχεις κ καρκινο δα!! αν δεις οτι δεν την παλευεις..γραφε εδω ..μη μπαινεις νετ...κ μην ασχολεισαι με το θεμα αυτο.
το μελανωμα δεν ειναι ελια που αφαιρουν...χαλαρωσε..το μελανωμα εχει αλλο σχημα κ χρωμα..εσενα την αφαιρεσαν για να δουν αν ειναι επικινδυνη για το μελλον..χαλαρωσε..το μελανωμα φαινεται με γυμνο ματι,.,να σαι σιγουρος!
Σκέφτομαι ότι αν ήμουνα ακατάλληλη νοσηλεύτρια πρώτοι αυτοί δεν θα με σταματούσανε; Άρα για να με θέλουνε και να με περιμένουνε στην δουλειά σημαίνει ότι κάτι αξίζω και εγώ....αν δε θα με σταματούσαν άρα η εντύπωση που έχω για τον εαυτό μου είναι λαθεμένη και τα πάω μια χαρά στην δουλειά έτσι δεν είναι;
Mnimonio ψέμματα έχει γράψει στο χαρτί ο γιατρός πως η ελιά άλλαξε χρώμα και μέγεθος ώστε μετά να προσκομίσω εγώ τα χαρτιά στην ασφαλιστική και να πάρω τα λεφτά πίσω...
Αυτή η γαμοελιά ήταν κρυμμένη στον αφαλό μου και την ανακάλυψα κατά τύχη μια μέρα του Αυγούστου του 2013!Κοντά 3 χρόνια δηλαδή...
Δεν νομίζω να έχει αλλάξει σε σχήμα ή χρώμα αυτά τα χρόνια.Αλλά την είχα ξεχάσει κανά χρόνο και δεν την κοίταγα...Δεν είχε ρε πούστη μου ασυμμετρία ή ιδιαίτερα ακανόνιστα όρια.Απλά ήταν μεγάλη,1.2cm.Και είχε λίγο σκουρότερο χρώμα σε ένα σημείο.Αλλά επίπεδη,καθόλου επηρμένη.
Η Δερματολόγος που την είδε και με δερματοσκόπιο,όταν την ρώτησα αν είναι μελάνωμα,μου είπε αυτολεξεί:To μελάνωμα Σταύρο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά επειδή είναι κρυμμένη εκεί που είναι και καλυμμένη με τρίχες,βγάλτην καθώς δεν είναι εύκολο να την παρακολουθούμε.
Αυτή η ελιά λέγεται δυσπλαστικός σπίλος και πολλές φορές είναι δύσκολη η διαφοροδιάγνωση από το μελάνωμα,γιατί μοιάζουν πολύ!
Από το τηλέφωνο του Διαγνωστικού πάντως,μου είπε η γραμματέας να μην αγχώνομαι και πως η γιατρός το κάνει αυτό για να αποκλείσει την κακοήθεια.
Δηλαδή σαν να μου έλεγε πως οι πιθανότητες συνηγορούν στο ΟΧΙ αλλά θέλει και μία παραπάνω επιβεβαίωση.Εντωμεταξύ δείτε τι βρήκα εγώ σε ξενόγλωσσο άρθρο,σας το παραθέτω μεταφρασμένο.
''Η ιστολογική ανάλυση επιτρέπει την ακριβή κατάταξη των περισσότερων μελανοκυτταρικών βλαβών ως καλοήθεις ή ως κακοήθεις.
Μόνο σε μια μειοψηφία των βλαβών είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε άλλες τεχνικές ως βοήθημα στη διάγνωση.
Ανάμεσά τους,οι περισσότεροι συγγραφείς συστήνουν Ανοσοϊστοχημεία.''''
Έπεσα στην περίπτωση δηλαδή της δύσκολης διάκρισης μεταξύ Μελανώματος και Δυσπλαστικού Σπίλου...Που τύχει γαμώ την γκαντεμιά μου...
Να πω στην Παθολογοανατόμο πως αυτό που γράφει η γνωμάτευση είναι ψέμα?Πως δηλαδή δεν έχω παρατηρήσει αλλαγή σε χρώμα ή μέγεθος ή να το αφήσω τώρα όπως είναι?
Εντωμεταξύ διάβασα πως η Ανοσοιστοχημεία δεν υποκαθιστά την ιστολογική εξέταση αλλά λειτουργεί μόνο ως συμπλήρωμα....
Δεν έχω και Βενζοδιαζεπίνες να χτυπήσω να χαλαρώσω λίγο!
*Ρέα πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωω!
**Mindcrime έχω ξαναβγάλει άλλους 2 δυσπλαστικούς σπίλους αλλά δεν μου είχαν κάνει Ανοσοιστοχημεία τότε!
Βέβαια δεν υπήρχε και γνωμάτευση γιατρού τότε που να εγείρει υποψίες..Και ήταν και 2 ελιές μαζί για βιοψία...
Δύσκολα τα πράγματα....Mindcrime ισχύει αυτό που μου είπε πως θα κάνει αυτές τις 2 Ανοσοιστοχημικές εξετάσεις για αποκλεισμό κακοήθειας?Ισχύει αυτό?Η να μου είπε ψέμματα να με καθησυχάσει?
αμα παρω μια βρεγμενη σανιδα και ανεβω παιανια θα σου πω εγω αν πεθαινεις. εχεις βαλει ολους τους γιατρους να προσπαθουν να καταλάβουν πως γινεται αυτος ο τυπος ελιας να αλλαζει σχημα και μεγεθος..νομιζουν οτι εχουν κανει λαθος γνωματευση και φοβουνται μην φανε καμια μυνηση... θα βρουν την χαμενη ατλαντιδα ..θα τετραγωνισουν τον κυκλο και ακομα δεν θα εχουν καταλάβει τι συμβαινει με αυτην την απλη ελια αχαχαχαχα
εκλεισες ραντεβου με ψυχοθεραπευτη ??